Hjem / Verden / “Arrestér Hvide Hjelme-terroristerne”

“Arrestér Hvide Hjelme-terroristerne”

Efter at Israel “evakuerede” sunniterrorgruppen de Hvide Hjelmes medlemmer, så de med pomp og pragt skal kunne fragtes til blandt andet Tyskland og Canada, er der mange utilfredse stemmer som kalder til handling. Israels ubetingede støtte til blodsudgydende terrorgrupper og deres forbrydelser i Syrien, er en tand for frækt for de fleste der bliver bekendt med dem. Vi skrev forleden om denne jødiske aktion der har fisket 422 terrorister ud af Syrien til Jordan.

Syriens stormufti Ahmad Badreddin Hassoun har netop bedt om at få disse hvidhjelmede mordere arresteret, så den kan stå til ansvar for blandt andet deres giftangreb mod civile; noget de udførte med henblik på at fremprovokere intervention fra (((verdenssamfundet))).

These people are not refugees. They are war criminals. I’d like to ask the governments of our two countries [Syria and Russia] to pursue the members of the White Helmets group. To find them anywhere they might be,” Grand Mufti Ahmad Badreddin Hassoun said on Monday. Hassoun was meeting families of five Russian servicemen, who were killed while fighting terrorists in Syria. The relatives of the fallen soldiers were invited to visit Syria by President Bashar Assad.

The evacuated members of the White Helmets are expected to be resettled in Canada, Germany and some other countries. Such destinations have clearly shown who the true masters of the group are, Hassoun said.

“We’d like to ask why they are not fleeing to Syria, why they don’t want to return to the Syrian society? There’s only one answer – they are the force, which the West counted on to destroy the Syrian society,” he stressed.

Hvad vi ser: de vestlige medier har fra første færd malet denne propagandaarm for Al Qaeda, Al-Nusra og IS, som englebasser, der til alt held er til stede når Assad har smidt tøndebomber eller gasset babyer. Så ruller kameraerne og vi ser dem som neutrale aktører der udfører uselvisk nødhjælpsarbejde.

“Jøden hyldes mens han importerer arabere ind i dit hjem”

Hvad vi ikke ser: vestlige medier der rapporterer om de Hvide Hjelmes udførelse af terror mod civile, foruden disses produktion af falske videoer med jihadskuespillere. Vi ser heller ikke vestlige medier afsløre det logistiske, militære og økonomiske samarbejde der er mellem terrorgrupperingerne og Israel. Israel og jødelobbyen i diverse ZOG-lande nævnes aldrig med et komma. Ej heller at de alene bærer skylden for de hundredtusindvis af døde. Derfor modtager kattedamerne sikkert disse langskæggede mujahedinsuperstjerner med balloner, Imagine-skrål og bannere, når de ankommer til deres nye hjem i Klovnevesten.

Der findes en del som ser det absurde. Men der er ikke sket andet end absurde, kontraproduktive, samfundsundergravende, nationsforpestende ting de sidste 70 år, så hvorfor skulle de Hvide Hjelmes skæbne ænder dette, kunne man spørge.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Oversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Spændende udvikling..