Hjem / Indsigt / Milliardær og sojahippie uønsket af ulandsfolk

Milliardær og sojahippie uønsket af ulandsfolk

En af de spændende udviklinger omkring den omsiggribende identitetspolitik er, at den oppuster egoerne hos brune folk de mest uventede steder. De får ikke at vide at tidligere europæisk imperialisme har været en uforjent gave fra Vorherre, der har opløftet dem til et civilisationsstade de ikke selv ville have nået på egen vis. Infrastruktur, rindende vand, lav børnedødelighed og tag over hovedet er koncepter bragt til primitive horder af den hvide mand. En historisk fejl, hvis man ser på for eksempel Afrika, hvor “hjælpen” har udviklet sig til en økologisk katastrofe med alt, alt, alt for mange negere.

Men de store egoer sameksisterer altså fint med deres himmelråbende inkompetence, og nu siger de NEJ til hvide filantroper, der vil pudse deres glorie med opløftning af fattige skabninger.

På Puerto Rico har en milliardær ved navn Brock Pierce set muligheden for at “redde” de lokale gennem kryptovaluta. Jeg undskylder på forhånd at bringe billeder af Brock Pierce, da man kan risikere at få øjeaids ved at beskue ham. En mand der i sandhed nyder at sniffe sine egne prutter. Han ser et land hvor de har svært ved at producere strøm, få rent vand og altid kæmper med eftervirkningerne af den sidst ankomne orkan og er komplet uforberedte på den næste. Puerto Rico har ikke den kollektive gennemsnitsintelligens til at opretholde et velfungerende samfund og har dertil en gæld på knap 100 milliarder dollars. Som tilknyttet territorie til USA er Puerto Rico altså en gevaldig klods om benet.

Brock Pierce kommer som redningsmand i hans “BANKSY IS FEMALE” t-shirt og fortæller de lokale stammefolk om hans fede planer, og de giver ham en verbal lynchning som tak, i stedet for at kaste sig for hans blege fødder. Hans ansigtsudtryk er ubetaleligt (med såvel kryto- som papirpenge).

“Se hvor god jeg er! Jeg elsker mig selv. Elsker i mig ikke også, ubehjælpsomme stakler?”

Lol

Skud affyret!

Welp.

Da kryptovalutamilliardæren begyndte at hade.

Måske er løsningen på overbefolkningen i ulande, den kontraproduktive sygdomsbekæmpelse, fødevareleveringer, landbrugsteknologi, vandrensning og nedbringelse af børnedødelighed at fortælle dem at de alle WUZ KANGZ og at de ikke har brug for hvide englebasser og deres Moder Theresa kompleks. Så kan de igen leve som værdige kannibaler, og skrumpe i antal til glæde for Jorden.

Til hende squatanegroen i videoen og alle andre som hende: you go gurrrl!

Fremtiden er lys.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
JohnnyOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Kan godt forstå, at de er trætte af os. Det er jeg sådan set også..

Johnny
Gæst
Johnny

Hahaha hans ansigt, womp womp *klovnehorn*