The Daily Shoah elsker Dagens Blæser & Boatsinker (*forståeligt*)

Spred kærligheden

Der var vild hype i hele det internationale althøjre-miljø, da Jesse “Svenpai” Dunstan sidste år og flere gange siden, iførte sig den ubetinget mest eftertragtede skjorte blandt den neonnazistiske elite: )))Boatsinker(((-skjorten.

Alle telefonlinjerne i Boatsie Mansions var efterfølgende glødende og efterspørgslen var enorm. Men for den stakkels superfan som ikke fik fingrene i en skjorte i 2017, kan det stadig lade sig gøre (kontakt redationen eller skriv til radio266b@gmail.com).

Hype. Ukontrollérbar hype. Sådan huskes 2017.

Nu er vi nået endnu videre i vores historie, indbegrebet af ananas i egen juice, og den gode Sven har atter vist sig som vores største allierede, og har erhvervet sig en Dagens Blæser-polo.

Tro mig, jeg var selv glad som en killing med en skål fløde, da jeg fik min Blæser-polo.

Vi glædes på Krystalgade-redaktionen for det gryende samarbejde med ligesindede over hele den hvide jordklode.

Vi takker for promoveringen og blåstemplingen af vores eksplosivt voksende organisation, og håber at kunne trykke hænder inden længe til Blæsercon eller et andet fremtidigt arrangement.

Vil man høre om hvorledes Sven fik sin trøje, så kan man lytte til slutningen af første time af The Daily Shoah afsnit 321.

 

Efterlad et svar

5 Kommentarer på "The Daily Shoah elsker Dagens Blæser & Boatsinker (*forståeligt*)"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Stort.

Lord of the Frogs
Admin

At den Hvide mand nu vågner på tværs af lande grænser må være, fra USA til England til Danmark til Sverige, må give (((nogen))) temmelig mange grå hår i hovedet og uendelige oy veys.

Bjarne Thomsen
Gæst
Bjarne Thomsen

OMG OMG OMG OMG, OHHHH MY GAAAAAAWD111111111. GAWD! Det er mig en stor ære at kunne kalde Boatsinker og Lord Lalandia mine venner. 14/88 (og alt det jazz)

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Det starter 1.14.40.

Johnny
Gæst
Johnny

Min “Red Pill” rejse var komplet, da jeg tilfældigvis faldt over The Daily Shoah, episode 50, eller 51. The Death Panel er en flok gæve gutter ♥