Hjem / Indsigt / Facebook bløder – vi har forklaringen

Facebook bløder – vi har forklaringen

Faceberg har skuffet deres aktionærer marginalt på nogle bestemte parametre. Blandt andet hvad angår indtjening per aktie, overskud totalt og antallet af daglige brugere. Disse afvigelser har betydet et aktiedyk på hele 24% og et tab på 16,8 milliarder dollars i løbet af onsdag.

16,8 milliarder burgershekels! Det er en hel del. Vi kunne lave en række opgraderinger af redaktionen på Krystalgade for den sum.

Når jeg ser at facebook og Mark Zuckerberg ikke kan få det til at spille som de vil økonomisk, så ser jeg det i lyset af hvordan de behandler deres brugere. Elsker du X-Factor og ‘liker’ en Bengt Burg fanside, mens du lægger billeder op af den tunsalat du fik til frokost, så opdager du måske ikke den fjendske intolerance som Zucc har overfor hvide, lovlydige dissidenter.

Nationalister kunne nemt bidrage med en god pose penge hvis blot fjæsbogen ville tage dem i bytte for deres på papiret tilgængelige tjenester.

Men det vil de ikke. De finder det er en vigtigere opgave at censurere og lukke ned, så snart goyim ved besked. Vi har selv oplevet det på Dagens Blæser. Som den ubetinget førende side for den nationalistiske presse i Danmark ønsker vi ikke alene at lægge link op til vores artikler, men også at øse vores jydeguld i Zuckerbergs lomme, for at promovere vores landskærlige budskaber til et bredt publikum. Vi ofrede penge på en større sag.

Som tak for at være en loyal kunde modtog vi ikke rabatter og skulderklap. Vi modtog i stedet en bandlysning.

Foruden de konstante karantæner som medlemmer i vores kreds modtager for deres offervillige oplysningsarbejde og faktaspredning. Det forekommer at være en skidt forretningsmodel. Dagens aktiedyk synes at bekræfte det.

Det burde være komplet ulovligt som monopolvirksomhed at knægte ytringsfriheden, præcis som et telefonselskab ikke skal kunne kappe linjen for samtaler de ikke bryder sig om. Men sådan er det i dag. Globo-homo-gayplex vil hellere miste penge og arbejde for deres globale dagsorden, end give alle lige taletid og mulighed for fri debat og annoncekøb.

Vi vil selvfølgelig ikke igen bruge vores budget på at fodre Zuckerbergs censurhelvede, og den konsekvens er vi nok ikke ene om at have draget. Dette afspejler sig selvfølgelig også som en del af den generelle utilfredshed med den måde platformen forvaltes på. Facebooks nedgangstider er glædelige, og det er dejligt at se at det har konsekvenser, at opføre sig på den måde de gør. Særligt når censurofrene er modige dissidenter, der kæmper mod ikke blot landsforræderiske regimer og politikere, men også for at få deres budskab ud på platforme, hvor man burde have mulighed for at komme til orde på lige fod med andre.

Det havde ikke behøvet at være sådan.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
LarsLarsenClausLars Agerbæk med æOversætterenJohnny Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Jeg har fået banlyst gud ved hvor mange Facebook og Twitter konti, bare fordi en eller anden jødesmovs bliver mopset over at jeg siger sandheden.

Oversætteren
Skribent

Men så virker det (((frie))) marked jo haha..

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

jeg er pt. bannet til og med imorgen. Jeg skrev på et klassisk frikadelle opslag om at kritik af islam ikke er racisme da islam ikke er en race. Min kommentar var at islam er så rigid en lov-religion, fordi den er skræddersyet til negere og arabere der ikke er i stand til at styre sig og tænke selv. Det gav kun 3 dage men det er også første gang jeg er blevet straffet med denne profil.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Rotter Rammer Ringe