Hjem / Verden / Trump fører “korstog” og “jihad” mod afskyelige bønneslugere

Trump fører “korstog” og “jihad” mod afskyelige bønneslugere

Ifølge New Yorks guvernør, Andrew Cuomo, er præsident Trumps grænsepolitik (der som bekendt går ud på at håndhæve loven—også overfor folk, som no hablan inglés) ikke blot et korstog, men også jihad. Om det tilmed minder om holocaust, kommer guvernøren ikke nærmere ind på.

Cuomo mener, at Trump-regeringens mål er at deportere så mange Cinco de Mayo-fejrende majspandekagegnaskere som menneskeligt muligt; eller, som han selv siger det: de vil “deportere så mange som muligt, som de ikke mener, er i USA lovligt”.

Jeg må indrømme, at jeg studsede lidt over formuleringen “som de ikke mener, er i USA lovligt”. Kan man nu også påstå, at dette blot er et meningsspørgsmål? Sidst jeg tjekkede havde vi faktisk et redskab, der lod os nå frem til nogenlunde enighed om, hvem, der f.eks. opholder sig i et land på lovlig vis. Dette redskab kaldes vistnok for loven, og selvsamme sikrer os, at vi kan slippe for at måtte behandle ethvert politisk spørgsmål vha. menings- og følelsesbaserede ad hoc-løsninger.

Desværre er der i løbet af de sidste par årtier sket det, at amerikanske politikere, når det kommer til illegal indvandring, har haft en vis tendens til at glemme alt om denne sælsomme abstraktion ved navn loven, for i stedet blot at lade horder af halvanden meter høje aztekere tromle ind over den sydlige grænse.

Apropos love er Cuomo særligt oprørt over, at Trump-regeringen også vil deportere folk på baggrund af forbrydelser, de har begået i deres oprindelsesland. Det er selvfølgelig også dybt urimeligt. Bare fordi, man har voldtaget børn i Nicaragua, siger det jo intet om, hvorvidt det er sandsynligt, at man ville gøre det samme i f.eks. USA. Andet ville kun en neonnazist mene—en neonnazist, der ønsker korstogsjihad mod sagesløse sombreroindianere.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Voldtægten af Tyskland

Voldtægten af Tyskland (Frit oversat fra et nu slettet twitter-opslag)   Da den røde hær …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
JohnnyBjarne ThomsenClausOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Jeg glæder mig helt vildt til den næste valgkamp i USA. Den totale nedsmeltning af MSN bliver EPIC!

Bjarne Thomsen
Gæst
Bjarne Thomsen

Overvejer en 2020 trump shirt for at pisse mine lokale bugmen af. Det for nice.

Johnny
Gæst
Johnny

Ha ha, det ville være stort!

Oversætteren
Skribent

Gæt hvad Guvernør Andrew Cuomos bror Chris Coumo arbejder som? Studievært på CNN..

Claus Boatsinker
Administrator

Loven er sekundær. Man vil have millioner ind og så give tacoamnesti år senere. Reagan startede amnestiforræderiet. Minder om vores egen palæstinenserlov i 93 som har skabt ufattelige lidelser blandt danskerne.

Johnny
Gæst
Johnny

Du godeste, den forbande palæstinenser særlov i 93, var jo komplet forrykt.

Så vidt jeg husker, så ende det med at en del af dem begik kriminalitet, efter vi åbende vorse arme og sagde, bare stik snabelen ned i vores tegnebog.

Johnny
Gæst
Johnny

Fra Wiki.

En undersøgelse fra 2003 viste, at 42 procent af de 321 personer, som fik asyl, siden hen er blevet dømt for kriminalitet, og at 74 procent af dem i en eller anden form var på overførselsindkomst, herunder førtidspension.

En opgørelse fra 2005 viste, at 56 procent af de palæstinensiske kirkebesætteres børn er blevet straffet for kriminalitet.