Hjem / Indsigt / Twitter i stort aktiefald efter nye censurafsløringer

Twitter i stort aktiefald efter nye censurafsløringer

 

Det har siden 2016 været en udbredt sportsgren af omdanne twitter fra en interessant platform hvor forskellige meninger kunne brydes, folk omvendes og andre udstilles, til et ekkokammer for Stop Drumpf-zombier og (((blue checkmark))) prutsniffere. Twitter startede ellers som bannerfører for ytringsfriheden.

En skræmmend korrekt skildring af kursskiftet.

I dag er det en politisk korrekt platform, hvor politiske dissidenter er jaget vildt. Mange bandlyses, nogen ip-bandlyses, mens andre “blot” skyggebandlyses, således at andre ikke kan se deres tweets, de dukker ikke op når man søger på dem, men ofret er ikke selv bekendt med censuren – andet end den mystisk fraværende aktivitet. Djævelsk, svinsk optræden.

Dette censurmareridt blev for alvor forstærket, da direktør Jack Dorsey begyndte at samarbejde med den jødiske terrororganisation Anti Defamation League, og oprettede et “Trust and Safety Council” som skulle udrydde disse kriminelle jøders ideologiske fjender.

Men tilsyneladende er de gået en tand for langt. En række republikanske politikere har brokket sig højlydt over denne praksis med at de skyggebandlyses, hvilket i øvrigt er en indblanding i valgprocessen. Det fik blandt andre omtale af Don jr. og også Donald Trump ham selv, som skosede denne illegale opførsel.

Jack Dorsey blev så presset til at rette op på det, men om det betyder grundlæggende ændringer, således at de bedste af de slemme goys kan vende tilbage (host – Anglin, Boatsinker, Azzmador, Grandpa Lampshade – host), det mangler vi stadig at se. Det kan være en længere proces, hvis den overhovedet sker, som nok skal ske gennem FCC-reguleringer. Vi krydser fingre.

Men uanset hvad, så har denne seneste skandale og den faldende brugeraktivitet (som blandt andet skyldes at den interessante dialog er erstattet af kattedamemonologer), ført til et stort økonomisk tab for Twitter. Senest med et aktiedyk på hele 17%.

Dorsey ligger som han har redt.

Dog lader det ikke til at Twitter har set lyset og vil lade ordet være frit. Dette lyder mere som kyllingesvingersnak fra CNN end en god forklaring på deres fadæser:

“We want people to feel safe freely expressing themselves and have launched new tools to address problem behaviours that distort and distract from the public conversation.”

Hold nu bare for fanden op med at censurere folk, og så skal brugerne og aktiviteten nok blomstre. Som den gjorde inden hetzen mod hvide, kreative, memproducerende nationalister blev igangsat. Et gratis tip fra Dagens Blæser er hermed givet videre.

Allerede i 2016 var censuren i fuld gang. Man så at althøjren og Trump-lejren havde vind i sejlene. Oy vey.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
JohnnyOversætterenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

R.I.P Ricky Vaughn, han var en fantastisk shit poster i 2016, op til amerikansk præsidentvalg.

Personlig har jeg givet op med at lave nye Twitter konti, fordi jeg bliver bandlyst 2 sekunder efter jeg opretter mig som bruger.

PS. Jeg ælsker Azzmador, fordi han er 100% ligeglad med hvad folk syntes om ham.

Oversætteren
Skribent

Jeg har en profil på twitter. Skulle man goykotte twitter ved at slette den?

Johnny
Gæst
Johnny

Jeg går ud fra det ikke er din personlige Twitter, med dit eget navn?

Hvis det er sådan, så syntes jeg ikke du skal slette den, brug den til at sprede fakta, og nyd det så længe det vare. Før eller siden vil du blive bandlyst 😉

Men hvis det er under dit rigtige navn, og du bruger den til at komunikere med familiemedlemmer, så ville bare forsætte uden at “shit posted”