Hjem / Indsigt / Kampen mod internetcensur

Kampen mod internetcensur

Som vi tidligere har skrevet så har stærke kræfter i GloboHomoGayPlex(TM), hos for eksempel Twitter, Facebook, YouTube og betalings- og donationstjenester som Stripe, PayPal og Patreon, en enorm og ensidig slagside. Det er politisk motiveret censur fra globalister mod identitetsbevidste, regimekritiske og nationalistiske kræfter. Det er den klassiske fortælling vi kan gengive i moderne form: “først kom de efter neonnazisterne, men jeg gjorde intet…”.

Nu bliver censuren mere og mere omfattende og ekskluderingen fra monopolplatforme gør, at et oprør ulmer. Et oprør som kan trække handlekraftige aktører på banen. Facebook og Twitter prøver at påvirke valg, senest på skandaløs vis i Brasilien, hvor Facebook har fjernet 500.000 profiler som støtter den populistiske nationalist Jair Bolsonaro. I USA var det Twitter som skyggebandlyste republikanske politikere.

På YouTube begraver de dissidentvideoer fra ultrapopulære aktører, såsom Mark Dice, mens de første mange resultater på søgninger er irrelevante, endeløse videoer fra CNN, NBC, BBC, ABC, MSNBC og så videre. Og finder man så en video omkring et emne, hvor holdningen hos producenten ikke stemmer overens med den globalistiske dagsorden (((Wojcicki))) ønsker, så tvangsindsætter man tekst fra sider med det “korrekte” narrativ, eksempelvis Wikipedia. En helt absurd situation, hvor al objektivitet og fri meningsudveksling er afløst af uhæmmet propaganda og skævvridning.

Disse folk har ikke en stopknap. De har ikke et ønske om en balanceret informationsspredning og nuanceret nyhedsformidling. Var det tilfældet ville medierne jo være overvejende pro-Trump, og udsendelserne i tv ville også være delt i hvert fald på midten. I stedet er det en væg af had, løgne og konspirationer som helt mod folkestemningen forsøger at tilsværte og forgifte den trods alt populære leder.

Denne opførsel bliver deres endeligt. Internettet er (trods alt) stadig et sted, hvor man ikke kan lægge låg på den vågnende hvide befolkning og kampen for retten til det frie ord og retten til vores egne lande er kommet for at blive. Jo mere globohomo bekæmper os, dets mere stålsatte bliver vi omkring deres totale udslettelse.

En spændende snak om dette kan ses i nedenstående Red Ice program med Frank LAWereWolf, som nok er en 56% californier, men som fint repræsenterer hvad der foregår. Selv ikke-hvide som ham udsættes for hetz, censur og kaldes supernazist med konsekvenser for hans eget privatliv, og således ser man at alle med afvigende holdninger puttes i samme kasse. Denne undertrykkelse vil ramme dem som en boomerang.

Budskabet fra Frank er at vi skal kæmpe. Monopoler skal tvinges med magt til at makke ret og i stedet for at vi trækker os tilbage og skaber vores egne ghettoer, så skal vi være solidariske med hinanden og kræve vores plads. Det bliver måske kun små sejre til at starte med, men vi kan og skal vinde på sigt.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
JohnnyOversætterenTom VensterClausMorten Norup Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Morten Norup
Gæst

Jeg håber da ikke at kronikøren mener at vi skal være “solidariske” med de laverestående racer?

Vedr. De sidste par liner.

Tom Venster
Gæst

God artikkel om et veldig viktig tema. Heldigvis går det i retning av at ytringsfriheten kommer til å beskyttes på internett. Det er svært bra for oss.

Johnny
Gæst
Johnny

Tucker Carlson defends The Daily Stormer.

Oversætteren
Skribent

Stort af ham.. Han får en stor hyre, så han har meget at miste..

Oversætteren
Skribent

Hvordan støtter man dissidenter? Ved at donere penge til dem?

Johnny
Gæst
Johnny

Ja, i sær dem som lever af at sprede ægte nyheder, Redice, Nordfront og så videre, og kongen af dem alle Radio 266B 😉

Og del deres podcasts, og video blogs på sociale medier.