Hjem / Danmark / “Hjemløse” muggier

“Hjemløse” muggier

Jeg læste lige en blog på TV2 fra Pernille Skipper, hvor hun følger op på tiggerloven og stiller det helt korrekte spørgsmål: “hvorfor overnatter udenlandske hjemløse stadig på gaden?”.

Præcis den samme tanke som jeg selv havde. Ikke så meget hvorfor de overnatter her, men hvorfor helvede deres uvelkomne fødder i det hele taget berører vores højhellige danske jord? Dette gælder selvfølgelig de fleste af den tilvandrede million fremmede, men sandelig også de såkaldt hjemløse varianter. Dette har jeg tidligere skrevet en fremragende artikel omkring.

Pernille “Proletarrevolution NU” Skipper mener man skal oprette et transitcenter, hvor de kan sove og hvorfra de kan rejse hjem (BÆJSD??). Øh…. det var jo nærmest overlappende med mine egne holdninger. Er vi hver især på vej til at blive nazbol uden vores respektive bevidsthed omkring dette? Pyha.

Men det klare budskab er at disse, om de så er “””lovlige””” såkaldt hjemløse (EU-parasitter) eller ej, skal smides ud på røv og albuer og deres modbydelige, kriminelle og for danskerne uværdige snylteropførsel, skal stoppes øjeblikkeligt. Som jeg berettede om i seneste afsnit af Radio 266b – Anakin Slutwalker, så var jeg lørdag i Brugsen, hvor de af en eller anden grund altid tilllader, at der indenfor står en eller anden muggitæge og sælger Hus Forbi. Af samme grund handler jeg ikke i Brugsen. Men denne dag stod han ikke og solgte sit lorteblad til pladderhumanistiske sofapensionister. Han havde for travlt med at tale et hulla-bulla-sprog i sin smartphone. Klovnedanmark båtter højere og højere.

Der shitpostes hæmningsløst på Hus Forbis facebookside.

2018: Hjemløse snakker i smartphones, mens de, blåstemplet af en kuppet hjemløseorganisation, står og sælger blade der oprindeligt skulle gavne danskere der er kommet i problemer.

I øvrigt problemer, som de nok ikke ville have haft i første omgang, hvis de var vokset op i et homogent, nationalistisk Danmark, hvor familie, folk og fædreland var i højsædet, og en individualiseret, kold og meningsløs tilværelse med misbrug og hjælpeløshed ville være den absolutte undtagelse.

I stedet har vi Klovnedanmark. Vi har brug for en ny tiggerlov. Smøg ærmerne op. Det er tid til at rydde op, famalam.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
8 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
JohnnyOversætterenburgBjarne ThomsenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

I 2018 burde spørgsmålet være hvorfor sover danske hjemløse stadig på gaden og hvorfor de bliver tilsidesat af fremmede hjemløse!

Sygt som Pernille Skipper kun fokusere på at give udenlandsk-hjemløse hjem over hovedet. Asylansøgere og andet kravl gør livet surt for etniske-danskere der er hjemløse, men dem glemmer man, når Sigøjner Boiko og Perker Muhammed skal først i køen.

Pernille Skipper tanker om et transithjem er milevidt fra mit, hun vil give dem den omsorg og næring de mangler, fordi det er synd for dem på gaden.
Det en forfærdelig tilgang til situationen. De skal trynes så meget, at de aldrig nogensinde tænker på at komme herop igen.
Det er jo kutyme for de her mennesker, tilbage efter de er sendt med toget til Hamborg, som er først stop på en længere hjemrejse.

Mon EL nogensinde vil gå efter de bagmænd der er i landet og kigge lidt på deres opholdstilladelser og evt statsborgerskaber?

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

hver gang jeg går i Netto, står den samme hjemløse idiot og sælger Hus forbi. Hver gang skal jeg mumle et ellerandet svar til hans evindelige tilbud og hilsen.
En dag får jeg nok og min tolerance siger stop.

Johnny
Gæst
Johnny

“hvorfor overnatter udenlandske hjemløse stadig på gaden?”. Nej Pernille Skipper, spørgesmål er, hvorfor er de her og hvorfor er de ikke blevet sendt hjem?

Jeg har snakket med rigtige mange danske hjemløse i gennem årene, fordi jeg arbejder i Kødbyen, i København (vesterbro) Typisk så spørger de, om de må få nogle madvare som er ved løbe ud på datoen, eller om de må gå i vores affaldscontainer efter mad.

Og alle dem jeg har snakket med, siger det samme. De absolut HADER sigøjner. En gut sagde til mig, at hvis han sad ved siden af en dansker, så delte han den sidste øl man havde råd til. Men hvis han sad ved siden af en sigøjner, så deler man ikke noglet, fordi sigøjnerne tager alt hvad du giver dem.

Jeg har også været vidne til masseslagsmål imellem danske og sigøjner hjemløse, fordi sigøjnerne stjæler med arme og ben. Hvor stort et afskum skal man være for at stjæle fra andre hjemløse, føj!

Johnny
Gæst
Johnny

Jeg har en “internet ven” fra Rumænien, og hvis der er noglen som hader sigøjnere, så er det Rumænere.

Han sagde at den beste måde at få dem til at makke ret er ved at udøve vold.

De er så dumme, at de kun forstår et sprog op, og det er vold.

Bjarne Thomsen
Gæst
Bjarne Thomsen

Har haft samme oplevelse med en ungarer – og de endda selv en slags asiatiske muggiere lol. Faktisk har jeg hørt min radikal venstre stemmende søster sige, sigøjnere ikke er mennesker, men dyr. Syt!

Oversætteren
Skribent

Hvad gør vi med Danske hjemløse? Giver dem en lille lejlighed, nogle lommepenge og så steriliserer dem og venter på at naturen går sin gang?

Bjarne Thomsen
Gæst
Bjarne Thomsen

I gamle dage havde man ‘mandehjem’ for dem, der ikke trivedes eller passede ind i samfundet. Begrænset i deres frihed til selvdestruktiv adfærd, havde de sikkert et godt liv der. Men det må man sørme ikke i dag.

burg
Gæst
burg

Det havde man faktisk også for kvinder ,der ikke fik børn. Altså hjem de kunne komme på. Men det var rigtig gamle dage, lol.

Johnny
Gæst
Johnny

Dette her lidt mere anekdote bevis, pga alle de hjemløse jeg har snakket med.

Næsten 100% af dem kan ikke fungere i en almindelig lejlighed, fordi de har psykiske problemer.

Og de siger at de har ikke lyst til at sove i mændenes hjem, pga sigøjnere har overtaget stedet, og de vil ikke havde at de få ejendele de har bliver stjålet.

Oversætteren
Skribent

Så man nøjes med at sterilisere dem?

Johnny
Gæst
Johnny

Det ville være en god løsning *thumbs-up*