Hjem / Akbaring / Fodbold giver udvandring – fantastisk!

Fodbold giver udvandring – fantastisk!

Når vi skal af med de blodtørstige, voldsparate og eller “blot” ultrasnyltende fremmede horder, så skal vi spille på alle heste. Alt lige fra massedeportationer til enkeltudvisninger fungerer i den sammenhæng. Men nu har en ny taktik vist sig. Man fortæller nogle savlende arabere, at deres yngel er helt fantastisk talentfuld; at de kan få hele verden serveret på et sølvfad, sammen med et pund dadler og et titurskort til gedebordellet.

Vi har nu et eksempel på at dette bringer succes.

Familien har satset alt på sønnens fodboldtalent: ’Vi vil se ham i Barcelona’
Ali Almos familie sagde nej til en kontrakt med FC Nordsjælland. I stedet solgte de alt og flyttede til Østrig, hvor de efter et år stadig venter på kontrakten, der skal sikre familiens fremtid.

Der er tale om den sædvanlige type muggier, der rejste tusindvis af kilometer til Slaraffenland og blev modtaget og budt velkommen af forræderiske politikere.

Som ung flyttede Alis far fra Irak til Syrien, hvor han mødte Alis mor.

Parret tog til Danmark, hvor Ali blev født på Nørrebro, og som femårig startede sønnen i fodboldklubben B.93.

Jeg vil tro jubelartiklen fra Danmarks Radio er på omtrent 250.000 ord, og dette er den eneste spalteplads deres illegale invasion af vores land får. Artiklen fortæller ukritisk om deres komplette, og for den normale dansker komplet fremmede og frastødende, pres og fokus på denne araberunge, som den der skal bringe hele klanen guld og grønne skove (hvor man kan lave Eid-bål). Man kan læse hele artiklen, hvis man ønsker en uddybning af denne skæbnehistorie, men den er skrevet af en af deres kattedamepraktikanter og er tåkrummende ringe og søvndyssende.

Men historien er, at de er bildt ind at muggiungen er så gudsbenådet en boldsparker, at de er flyttet til Østrig, hvor de forventer at han tager skridtet til Barcelona (lol). Så vores opgave er, når vi ser en monobrynet muggiunge, at fortælle ham om hvor enestående han er,  og at han helt sikkert bør forfølge sine drømme langt væk fra Danmark. Det giver nok ikke pote hver gang, men kan vi ungå bare én voldtægt af en 9-årig, ved at fortælle Osman fra Mogadishu at han er brandgod til kinaskak, så er det det værd.

Eller fortæl dem om Kalaha-superligaen i Madagaskar, hvor de helt sikkert kan tjene trillioner og få kvalitetskhat.

Ali Almos og hans rædselsfulde familie er væk. Desværre har de nok stadig opholdstilladelse. Men de er væk fra vores gader. Nu skal vi bare have den sidste million med og så er vi på den grønne gren.

Muhammed, du er bare så talentfuld!! Tag til Abu Dhabi, så kan du få en Lamborghini, din lård.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
JohnnyMorten B.LarsLarsenOversætterenEn russisk flod Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Alis far flyttede fra Irak til Syrien, hvorefter han med sin nyerhvervede kone flyttede til Danmark. Nu er de så flyttet videre til et andet europæisk land, da de regner med, at det på sigt kunne blive mere indbringende.

Men nøj, det ville være synd og umenneskeligt at fortælle disse rodløse shawarmasnedkere, at de er nødt til at flytte fra de lande, hvor de nu tydeligvis føler, at de er integrerede og hører til.

En Russisk Flod
Blæser læser

Oy vey! Du insinuerer da vel ikke at muggier og negere er kyniske opportunister som specifikt søger til lande med den bedste højeste andel af cucked politikere og gibs?!

Johnny
Gæst
Johnny

Oy vey! Luk det ned!

Johnny
Gæst
Johnny

Neger Kalaha Championship er en gentlemen sport. (sarkasme)

Oversætteren
Skribent

Muslimer er de ægte rodløse kapitalister..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

En stor rodløs international klike

Morten B.
Gæst
Morten B.

Man har bare et land, til man vælger sig et andet.

DR’s jubelhistorie kommer stik imod hensigten til at virke modsat. Den siger alt om indvandrernes indstilling til vort Fædreland.

Idag kunne man læse et længere litterært hærværk i form af en kronik, som var begået af en arabisk læge, som brugte vores tid på at bedyre os på hundrede forskellige måder, at han elsker Danmark. Sådan ynder de at sige, men sagen er den, at de elsker den danske statskasse. Det er noget helt andet end Fædrelandskærlighed, hvilket man, som ordet antyder, kun kan føle, hvis man har sine rødder i Danmark. Fædrelandskærlighed kan ikke opgøres i kroner og ører eller i flyvske termer som “demokrati og ligesind”. Fædrelandskærlighed er noget, vi nærer, fordi Danmark er vort!

Johnny
Gæst
Johnny

Godt indlæg.