Hjem / Andet / Neger ramt af æg—det er Salvinis skyld

Neger ramt af æg—det er Salvinis skyld

En eller anden neger, jeg aldrig før har hørt om, har desværre formået at få italiensk statsborgerskab. Negeren, der hedder Daisy Osakue, er tilmed gået hen og blevet diskoskaster og har indtil for ganske nylig gået og gjort sig klar til Europamesterskaberne (lol) i atletik.

Dette har en anonym neonnazist imidlertid prøvet at forpurre.

En ukendt gerningsmand ramte Daisy Osakue i øjet med et æg, som blev kastet fra en bil, rapporterer nyhedsbureauet Ansa.

Sportsstjernen, der er født i Italien af nigerianske forældre, fik skader på hornhinden og måtte opereres for at fjerne et fragment af æggeskal.

Dette anses af nogle for at være seneste voldshandling i en påstået bølge af racistiske overfald og lign.

Luigi Mastrodonato, der er journalist og aktivist, har lavet et kort med over 25 “racistiske angreb” siden 1. juni, da Italien fik ny regering.

Det skal understreges, at et racistisk motiv ikke er bekræftet af myndighederne i flere af tilfældene, men Ansa omtaler situationen som en “bølge af angreb”.

Artiklen kommer ikke nærmere ind, hvor meget man ved om angrebene. Politiet vil som sagt ikke i alle tilfælde sige, at de ved, de er racemæssigt motiverede. Men om det betyder, at raceaspektet er rent gætværk fra venstrefløjens side, eller om der faktisk er noget, der tyder på det, oplyses vi ikke om. Vi oplyses heller ikke om, hvor mange af disse måske-racistiske angreb, Italien normalt har. Landet har en befolkning på godt 60 mio., så er 25 overfald, der (muligvis) kan tolkes som muggihadske, meget?

Under alle omstændigheder får udenrigsminister Matteo Salvini skylden.

Salvini beskyldes for at føre en retorik, der får enkelte af hans tilhængere til at tage sagen i egen hånd. Han talte på et tidspunkt i valgkampen om, at der var brug for at gøre rent i Italien. Gade efter gade, plads efter plads skulle der gøres rent.

Ak ja, (((tonen i debatten))). Seks millioner. Overskægsmand. Slavehandel. Osv., osv., osv.

Artiklen er forudsigelig og ikke særlig interessant. Hvad der til gengæld er ganske interessant, er alt dét, der ikke står i artiklen.

Uden yderligere information om de enkelte angreb, sluger jeg ikke råt, at det er lutter neonnazistiske antimuggihadforbrydelser; men det chokerer mig da heller ikke, hvis der er nogle mini-Trainier blandt de omtalte 25 angreb.

Lad os bare antage, at disse angreb, alle som ét, er motiverede af had til negre, arabere, sigøjnere, osv. Hvad så? Hvad er løsningen? Skal Salvini & co. stoppe med at kritisere masseindvandringen i håb om dermed at stoppe 10-15 overfald månedligt i et land med over 60 mio. mennesker?

Hvor mange italienere overfaldes af indvandrere? Det må være titusindvis årligt, hvis ikke flere. Mere indvandring vil føre til flere af den slags overfald. Hvorfor er dét ikke mediernes fokus, fremfor 25 mennesker i løbet af et par måneder?

Endnu et emne, der ikke diskuteres i denne type artikler, er den rolle, medier og offentlige personligheder spiller i minoriteters vold mod Europæere og hvide amerikanere. Det er åbenlyst, at sådanne handlinger ofte er motiverede af had mod hvide—og når den offentlige diskurs er gennemsyret af fortællinger om hvidhedsprivilegier, systemisk racisme og diskrimination, som gladeligt leveres af diverse akademikere, journalister og underholdningsprogrammer, er det vel næppe særlig langt ude at påstå, at dette kunne være med til at opildne gerningsmændene.

Alligevel kender jeg ikke til artikler (udover måske på enkelte erklæret højreorienterede sider), der sætter spørgsmålstegn ved brugen af antihvide narrativer—ikke på baggrund af deres sandhed eller usandhed—men på baggrund af, om de ville kunne føre til øget antihvid vold. “Neutrale” statsmedier kan til gengæld godt lige skrive en artikel om, hvorvidt man nu også kan tillade sig at tale imod befolkningsudskiftning i sit fædreland—der kunne jo komme en muggi eller to til skade, hvis tonen blev for grov.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Morten B.OversætterenJohnnyEn russisk flodLord of the Frogs Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Redaktør

Meget godt altid at pointere hvad medierne IKKE siger. Deri har vi 88% af deres undergravende smuds.

Johnny
Gæst
Johnny

Lige præcis. Det klassiske eksempel, er når de Danske medierer, beskriver en gerningsmand som “en ung mand”

Hvis det er en etnisk Dansker, så bliver de vist med billede og det fulde navn på foresiden.

Men hvis det er en perle, så er det “en ung mand” uden navn, hver eneste gang.

Lord of the Frogs
Gæst
Lord of the Frogs

Never forgetti.

En Russisk Flod
Blæser læser

Kriminaliteten i Italien er lige præcis, som den er i alle andre hvide lande, hvor der er horder af lav-IQs undermennesker. De er som altid overpræsenteret i en latterlig høj grad.

Italiens befolkning i begyndelsen af 2018 var 60,4 millioner, hvoraf 8-9% (omkring 5,1 millioner), er fremmede statsborgere, heraf er der ca. 5% Europæiske statsborgere, og til trods for den store mængde Europæere, som uden tvivl sænker den kriminelle overrepræsentation hos fremmede drastisk, så får indfødte italienere alligevel kamp til stregen. Hvis man lyster så kan man nærstudere situationen i det vedhæftede link.

dati.istat.it/Index.aspx?QueryId=25261&lang=en

Oversætteren
Skribent

Hvis vores forfædre ikke havde kastet æg ud af kørende biler mod sportstrænet fremmede, så havde vi ikke været her idag..(((Racisme))) er adaptivt..

Har desuden hørt at kriminalitetsstatistikker ift. etnicitet er en god måde at redpille normies på..

Morten B.
Gæst
Morten B.

En flot logisk udredning: Hvis Italiens nye regering er skyld i overgreb på migranter, var de tidligere regeringer med deres masseimport af fremmede så tilsvarende skyld i overgreb på italienere?

Ja, det var de. Den personfarlige kriminalitet er steget eksplosivt i alle de lande, der har taget imod ikke-vestlig indvandring. Det er allerede for mange år siden blevet påvist, at vold er en følge af indvandring. Når politikere dermed tillader indvandringen at fortsætte, udsætter de deres befolkning for unødvendig fare.

Der bliver rigeligt med anklagepunkter i det kommende retsopgør.