Hjem / Samfund / Anmeldelse af anmelder: 6 bambusfakler

Anmeldelse af anmelder: 6 bambusfakler

Når man er ophørt med at konsumere ZOGs åndsforpestende, populærkulturelle produkter og trives uden tv og uden at se Hollywoods seneste bæ i biffen, så gør man selvfølgelig sig selv en tjeneste. Men omvendt kan man ikke relatere til det normies taler om, når de entusiastisk fortæller om hvad de har brugt 88 timer på Netflix på for nyligt. Fluemandslivet virker fremmed og ynkeligt.

Det jeg har fundet god underholdning i, er analyse og kritik af hvad vi fodres med. Om det i sig selv er tidsspilde kan diskuteres, men det er god underholdning og samtidig oplysende. Som utallige andre har jeg i årenes løb set Red Letter Media og Mike Stoklasa nedsable Star Wars prequel-filmene og alt fra (((Adam Sandlers))) hånd. Men deres kritik kommer aldrig fra et kulturelt eller større perpektiv, hvor indholdet studeres i forhold til den underliggende dagsorden der eksisterer.

Men så har vi heldigvis anmelderen E;R. Han er /voresanmelder/ og giver en kvalificeret, humoristisk analyse af diverse ting, velredigeret og af høj kvalitet. Det han leverer er den manglende brik, og når man ikke ser filmene, så er det på finurlig vis yderst tilfredsstillende alligevel at se Hollywood, og i dette tilfælde Disney, udstillet for den klovneforestilling de er.

Her er den seneste udgave, hvor Han Solo: A Star Wars Story er i fokus.

Men se også de andre Star Wars-anmeldelser og hvad E;R ellers har at byde på. Vores alternative medier og vores udbud af kvalitetsalternativer til det tiltagende kønsløse og perverst “politisk korrekte” udbud der ellers findes, vokser og vokser og selvom der er en risiko for at man helt afskærmer sig fra Normiejorden, så giver det en vis fred i sjælen.

2,7 millioner visninger…. Det er godt gået, hr.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
7 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
JohnnyEn russisk flodClaus BoatsinkerburgLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
En Russisk Flod
Blæser læser

Det største problem ved det nye Star Wars og andre film/serier, såsom dem i MCU – tilfældigvis ejet af (((Disney))) – DCEU og lignende er at det har formået at skabe en kulturel absces.

Hvor før i tiden var mere traditionelle kulturelle værdier, er nu en “kultur” som kan sælges i form af plastik skrald fra Kina, overpriset tøj du kan bruge til at signalere til alle de andre sojalatte drikkene bugmen og en uendelig mængde tid spildt på at diskutere ligegyldigheder. Hvor degenerate dem der står bag alt det her er, og hvor pozzed alle filmene fremtræder, både med budskaber og deres præsentation gør det kun værre.

Jeg vil også påstå at der en direkte korrelation mellem hvor meget man går op i ‘pop kultur’ og hvor cucked man er, det er bare ud fra anekdoter, så tag det med et gram salt, men alle jeg kender der går virkeligt går op i det her, er næsten uden en eneste afvigelse alle rigtige gode goyim, som har alle de helt rigtige politiske korrekte holdninger.

Johnny
Gæst
Johnny

Den gode nyhed er at (((Disney))) taber millioner af Dollars pga deres vensterfløjs politik, som de tvinger ind i deres film. Folk gider ikke at se og betale for det pis.

En Russisk Flod
Blæser læser

Hvor vidt de taber penge i helheden, eller om det bare nu-Star Wars der flopper ved jeg ikke, men jeg tror desværre ikke det har noget at gøre med deres politiske budskab, og mere noget at gøre med filmene bare bliver dårligere og dårligere, oveni at alle goyim bare er blevet mættet af serien, helt specifikt Star Wars.

Hvis man ser på det bastard af en film der er Black Panther, noget der bedst kan beskrives som en blanding af en kollektiv våd feberdrøm af alle medlemmer i Nation of Islam, Black Panther bevægelsen og Black Israelites med lidt jødisk undergravelse som krydderi, så vil jeg skyde på at det fosser ind med penge, til trods for hvor leflende filmen var overfor vestreorienterede og “We Wuz Kangz”-segmentet.

Jeg har desværre selv set de langt de fleste af de nye capeshit film, og heriblandt var Black Panther nok en af de dårligste, selv hvis jeg slet ikke skulle indblande politik. Den lever ikke op til andre film i MCU, hverken ud fra et teknisk eller narrativt standpunkt, og til trods for det solgte den som alkohol og børneporno på Grønland.

Johnny
Gæst
Johnny

Min favorite E;R video youtu.be/EGMyDGEy2OU

kek

Jeg fandt E;R’s youtube side for mange år siden, på The Daily Stormer BBS

Oversætteren
Skribent

Ham kendte jeg ikke.. Mere fri presse..

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Han fik mig til at se den nye Blade Runner…

Har ikke helt tilgivet ham endnu. Den var ikke særlig pozzed, men hold kæft hvor er det en ringe film

Johnny
Gæst
Johnny

Jeg har ikke gået i biograffen i gud ved hvor mange år. Det er altid det samme (eller var den gang) Filmen starter, og en flok muggier begynder at lave larm, og de få underbetalte kontrollører tør ikke sige noglet til dem, så fuck det at gå i biffen.

burg
Gæst
burg

Der var positive ting ved den, ville jeg sige. F.eks. at verdens forfald er symboliseret, ved at hav af ikke-hvide mennesker, som vrimler omkring den hvide protagonist.