Universets værste boomerpost bringes frem i kødrummet og overrækkes til Martin Henriksen

Spred kærligheden

I sammenhæng med burkaforbuddets ikræfttræden i går, d. 1. august, arrangerede organisationen For Frihed, der udspringer af den tyske Pegida-bevægelse, en sejrsmarch. Jeg har ikke læst så meget op på det, så jeg kan hverken be- eller afkræfte, at dette indebar koteletter og gokkecirkel på Israels Plads.

Dansk Folkepartis integrationsordfører Martin Henriksen, frikadellenationalisten, der selv ligner en frikadelle, deltog ved denne lejlighed, og fik tilmed overrakt en pris for sin indsats for at få gennemført burkaforbuddet.

Prisen, Martin Henriksen modtog, er muligvis det værste, nogen nogensinde har skabt. Masseødelæggelsesvåben, der fremstilles til anvendelse mod små børn, gør mindre ondt i sjælen end dette rædselsstykke.

En større ordekvilibrist end jeg kunne måske mere udtømmende redegøre for alle de måder hvorpå, dette er rendyrket cancer, men læseren må tage til takke med mit ringe forsøg. Jeg er blot en dødelig mand, og jeg er oppe imod kontrajihadistisk 68’er-nihilisme af titaniske proportioner.

Til at starte med får alene den amatøragtige tegnestil ens øjne til at bløde. Har hende damen bryster, eller er der bare én, der har tabt to misfarvede spejlæg på hendes overkrop? Og kig på hendes venstre ben—hendes knæ sidder tilsyneladende på siden af benet.

Desuden ser det ud som om, hun har Downs syndrom. Jeg ved dog ikke, om jeg skal inkludere dette i min kritik af tegnestilen, for det kan selvfølgelig være, det er meningen.

Men hvad med budskabet, er det noget værd? Ikke alle kan jo være en Claus Boatsinker, der kombinerer tegnefærdigheder med gode budskaber—endda, til tider, leveret med en vis litterær flair.

 

Boomerens åndsfælle

 

Desværre dumper frikadelleprisen også på dette punkt. Tegningen fejrer, som læseren nok har regnet ud, burkaforbuddet—men er dét fordi, burkaer symboliserer en kultur og religion, der tilhører et folk, der ikke burde være i Danmark, heller ikke selvom de fra nu af fravælger burka?

Nej, tilsyneladende er problemet med burkaer, at de forhindrer kvinder i at rende rundt med bare patter. Se blot, hvor lykkelig, hende på tegningen bliver, det øjeblik burkaen hives af hende og hun står tilbage uden tøj på (tegneren tror tilsyneladende, at muslimske kvinder er nøgne under burkaen). Der er ikke noget fjerde panel, hvor hun anholdes for blufærdighedskrænkelse og/eller repatrieres.

Budskabet lader altså til at være, at folk fra Mellemøsten er acceptable i Danmark, såfremt deres kvinder er ludere. Lidt underligt, taget i betragtning af hvordan, tegneren tilsyneladende forestiller sig, de ser ud under burkaen. Personligt har jeg ikke specielt meget lyst til at se på fede (og muligvis retarderede) perkerkællinger med spejlægspatter, der render nøgne rundt.

Umiddelbart er det svært at forstå, hvorfra denne sygelige trang til at ødelægge alle de ting for andre folkeslag, som man allerede har ødelagt for danskerne, kommer. Har frikadellerne ikke nok i deres thailandske importludere koner? Er målet også at få skabt nogle arabiske og somaliske skøger, så vi allesammen kan blande os og blive til én lortefarvet race af AIDS-patienter, der synger John Lennon og hader “i-SLAM!!!11!”?

Efterlad et svar

16 Kommentarer på "Universets værste boomerpost bringes frem i kødrummet og overrækkes til Martin Henriksen"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Goseph Joebbels
Gæst
Goseph Joebbels

“kontrajihadistisk 68’er-nihilisme af titaniske proportioner.” Hostede lige vand på mit tastatur, for satan Kreutzmann

Claus
Gæst
Claus

Perfekt behandling af dette mareridt af en frikadellepølle.

Johnny
Gæst
Johnny

Frikadellepølle, det lyder som en spændende opskrift, skal jeg varme ovnen op til 6 million grader?

burg
Gæst
burg

Der er ikke andet at sige end… Lol…

Johan Waldheim
Gæst
Johan Waldheim
Johnny
Gæst
Johnny

For Frihed er en Boomer Spergout gadefest

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ
jeg deltog selv. Og ja det var pinligt, der er jo ikke særlig mange der tør møde op til den slags. Jeg kom faktisk kun igennem det ved at lytte til afsnit 64 af Radio266B. Men det var nu fedt at høre Henriksen. Absolut min ynglings politikker i folketinget. Glæder mig i øvrigt til at møde op til jeres demonstration Kreutzman, Boatsinker, Lolland eller hvad i nu hedder? Hedder i virkelig det egentlig? Eller måske der ikke er nogen der vil møde op til jeres demonstration fordi ‘For Frihed’ har suget alle nationale til sig som en svamp, på samme… Læs mere »
Morten Norup
Gæst

Hvad i alverden ser du af positivt ved en ækel race-mikser som Martin Henriksen, der ligger på knæ for jødemagten?

Bjarne Thomsen
Gæst
Bjarne Thomsen

Hvis du blev budt Ben Shapiros søsters bryster, ville selv du, Morten Norup, krybe for edomitterne.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Jeg har personligt gået med til demoer med Kreutzman og Boatsinker. Lolland var jo også med til folkefest for frihed. Så de kommer ud og gør noget udover blogindlæg og podcasts. Men vil nu sige, at det er meget få i Danmark, der arbejder så meget for sagen, som de gør.. Særligt Claus..

Johnny
Gæst
Johnny

@Oversætteren og Lars Agerbæk med æ

Jeg tager hatten af for jeres dedikation til en god sag, også selvom jeg tager lidt pis på For Frihed. De gør jo trods alt et godt stykke arbejde, selvom jeg syntes deres holdninger er lidt “milktoast”

For Frihed har ligesom Nye Borgerlige det samme problem (efter min mening) at i den ene hånd holder de Dannebrog og i den anden holder de det israelske flag, bare lige for at vise at de bestemt ikke er racister.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

For Frihed er jo faktisk ikke nationale eller konservative. De er jo faktisk liberale og hører derfor til på venstrefløjen. Men de bruger nationale symboler såsom fx Dannebrog, så derfor blive de benævnt højreorienteret. Men det er de slet ikke..

Men hvis så modsatrettet ideologier som feminisme og islam kan samarbejde for at knuse europæisk nationalisme, så kan vi da også samarbejde med de (national)liberale.. Vores fjendes fjende er vores ven..

Johnny
Gæst
Johnny

“De er jo faktisk liberale og hører derfor til på venstrefløjen”

Se det viste jeg ikke, jeg er her med irettesat, thank for det.

Men jeg er ellers enig med din holdning 😀

burg
Gæst
burg

feminisme er anti-vestligt ligesom Islam er, så på den måde er de jo ikke fjernt fra hinanden.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

I sig selv er burkaforbuddet ligegyldigt, men det er med til at polarisere: Det pisser nogle muslimer og progressive af, der så begynder at opføre sig mere irriterende overfor den mere almindelige befolkning. Dette skaber så et backlash fra deres side, og så ruller lavinen. Og så er vi tættere på den egentlige løsning..