Hjem / Akbaring / Mongol dør heltedød i stockholmsk blodbad

Mongol dør heltedød i stockholmsk blodbad

Der er mange ting der er helt anderledes i år 2018 i forhold til for eksempel 1970. I dag kan man ikke handle i en lillebitte provinsbys Netto uden altid, uden undtagelse, at høre højlydte, øreskurrende stemmer fra muggier eller østaber. Selv for 10 år siden var det markant sjældnere. I 1970 utænkeligt, med mindre du virkelig havde udset dig et specifikt lortehul at handle i.

Mongoler havde det også bedre. Ligesom i dag var de samfundets villige klovne, der mirakuløst var undsluppet nakkefoldsscanningens dødsdom, og levede som retarderede men glade væsener. I 1970 kunne de med statsgaranti godt rende rundt med et minigevær af plastik og sige “bang bang, altså, øh, at øh jeg skyder dig”. Nogle kunne vokse op og blive fotograf for det mongoler kalder “Fantanazistisk Auktion“, og leje spion. Vi kan sammen med dem lege at de udfylder en rolle, uden at nogen lider skade derved.

I dag bliver de mødt af tungtbevæbnet politi og fyldt med bly i en kugleregn, indtil de ophører med at savle.

En mand, som tidligt torsdag morgen blev dræbt af politiets skud i Stockholm, var en 20-årig mand med et intellektuelt niveau som en treårig.

Det fortæller hans familie til aviserne Aftonbladet og Expressen.

Ifølge politiet bar den 20-årige en pistollignende genstand. De to aviser skriver, at der var tale om en legetøjspistol.

Betjente, der blev kaldt til Vasastan i den centrale del af Stockholm, oplevede en så truende situation, at de valgte at åbne ild.

Det skete omkring klokken fire torsdag morgen. Knap to timer senere blev den 20-årige erklæret død på hospitalet.

– Den person, der blev skudt, havde Downs syndrom og var autistisk, siger Martin Tidén, der er anklager ved den særlige anklagemyndighed, til programmet Ekot i Sveriges Radio.

Tidén leder forundersøgelsen om tjenestefejl, der skal udrede, om de involverede politifolk handlede korrekt.

Ingen af betjentene er på nuværende tidspunkt mistænkt for nogen forbrydelse, rapporterer SVT Nyheter.

Ifølge Aftonbladet blev politiet tilkaldt til Vasastan i de tidlige morgentimer, fordi en person havde hevet et formodet skydevåben frem for beboere i boligblokken.

Jeg kan med sikkerhed postulere, at uden et voldeligt, konfliktfyldt lortesamfund ville man ikke pløkke mongoler som Eric Tornell ned.

Det er det der sker i det multikulturelle paradis i Sverige og andensteds. Man er som borger vænnet til håndgranater der sprænger, muggibander der skyder løs og en generel holdning om at passe sig selv og ikke blive involveret i nogen konflikt. Politiet er ikke længere ude at hente en sjælden butikstyv i IKEA, men drukner i dag i vold, voldtægter, no-go-zoner og ressourcemangel, mens de samtidig skal LBTQ-certificeres, deltage i homoparader, chikanere flyvebladsuddelere og møde stenkastende perkere med dialog.

Så når de i år 2018 ser en Eric Torell savlende tøffe rundt med et legetøjsgevær, så er reaktionen som man kan forvente den. Tidligere ville borgere have spurgt mongolen om han var løbet hjemmefra. Om han skulle have hjælp. Man ville aldrig se denne skabning som en trussel. I dag smækker folk døren, ringer til polisen som møder op med skudsikre veste og giver ham Ceaucescu-kuren. For pludselig lever vi i et helvede på Jorden, hvor det ikke er utænkeligt at semiretarderede, eksotiske udyr løber rundt med våben i det indre Stockholm om natten. Sørgeligt!

De fleste mongoler har en IQ på under 70. De var en kuriositet, en undtagelse og ganske få i antal. Nu har man masseimporteret folk fra lande hvor folk gennemsnitligt er retarderede ud fra vor målestok. Men de brune horder med skrumpehjerner er ikke smilende, arbejdsomme og underholdende. De er impulsive, aggressive kriminalitetsmaskiner med en kort tidshorisont og manglende evne til at begå sig. Et samfund er sikrere med 100 mongoler end med én somalier.

Faktum: Disse kromosomudfordrede bamser har en bedre livsførelse end afrikanere med samme IQ-niveau.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
lebensraumEric KreutzmannDen jyske edomitJohnnyMorningstar Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Et andet problem er, at man rekrutterer kulørte skabninger til politiet.. Dum idé..

Den jyske edomit
Gæst
Den jyske edomit

Hvad insinuere du, Morten? Jeg har faktisk mødtes med hende til flere Odd Fellow arrangementer i Odense. Hun virkede på mig som en særdeles kompetent og agtværdig kvinde.

Johnny
Gæst
Johnny

At skyde en harmløs mongol, helt okay.

At skyde en flok muggier som lave chimpout, uh ha nej det går ikke.

ps. det gik lige op for mig, at banner-billede er et photoshop med Ceaucescu, lol

Thordis
Gæst
Thordis

Mordere i uniform

Goseph
Blæser læser
Goseph

Det er virkelig sørgeligt at en fuldstændig ufarlig mongol bliver mejet ned som om han var en farlig kriminel. Det er vel hvad der sker når man bliver nød til at give politiet militær træning, de opfører sig som soldater der forventer fjendtlige kombattanter ved hvert hjørne, for det er der jo faktisk også nogle steder. Den mongol er ligeså meget et offer for samfundets fordærv som os andre, i stedet for at udvikle genterapi så vi kan stoppe sygdomme som downs syndrom, skal vi forsørge horder af brunt affald. RIP din hæderlige kartoffel.

Johnny
Gæst
Johnny

Jeg er sikker på at han døde med et mongol smil på læbnen, og at hans siste ord var “Det kan godt være jeg er mongol, men i det mindste er jeg kloger end en neger”

Morningstar
Gæst
Morningstar

Jag läste att mongolens intelligens låg på en 3-årings nivå. Sålunda måste negrers intelligens ligga på mellan 0-2 åringars.

Johnny
Gæst
Johnny

Jeg læste artikelen, wow. Han kunne kun sige et ord, og det var”Mor”

Det gør mig lidt ked af det 🙁

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

mon ikke de lokale har troet, at han var sådan en afghaner/asiater-blanding med AK-47 og så har de ringet efter politiet og sagt at der var en terrorist på rov. Det er jo den slags de ser i nyhederne hver dag.

Wikipedia:
John Langdon Down anvendte betegnelsen “mongol” eller “mongolsk idioti” idet han mente at børn med Downs syndrom delte visse ansigtstræk med det mongolske folk. John Langdon Down mente desuden, at Downs syndrom repræsenterede et evolutionært tilbageskridt fra den overlegne kaukasiske race til den underudviklede orientalske race, herunder det mongolske folk.

det tror jeg i hvert fald.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Er det en jødiske sammensværgelse, at en retardo er blevet skudt?

lol

Lider du af det samme som ham i artiklen?

lebensraum
Blæser læser
lebensraum

hvorfor kalde ham retardo -han elskede sin mor som alle os -H.i.f