Hjem / Akbaring / Imran Khan “afslører” pakistaneres usselhed

Imran Khan “afslører” pakistaneres usselhed

En tidligere lysebrunhudet cricketspiller ved navn Imran Khan er blevet Pakistans nye premierminister. Denne batsvingende gadeskider gik til valg på at fortælle sandheden om den pakistanske mand: De er uærlige, tyvagtige, kriminelle egoister, som vil bruge enhver akkumulation af offentlige midler på privat luksus. En del af denne medfødte korruptionslyst har pakieliten brugt på at flytte store beløb til Storbritannien, der jo er gået fra at være herskeren over disse primitive masser, til at blive et underdanigt serviceorgan til tjeneste for de massevoldtagende kulturberigere.

Oi.

Men Imran Khan vil altså have disse karryshekels retur til Pakistan.

In the meeting with Thomas Drew, the UK’s High Commissioner to Pakistan, Khan said it was “our firm resolve to bring back to the country the money laundered to the UK.”

Khan swept to power on a populist anti-corruption ticket and did not hold back in attacking Pakistan’s establishment. He has been scathing of the political class for siphoning off money from key public sector institutions and contracts before whittling away their wealth overseas.

A spokesman for the British High Commission said: “Tackling corruption is a UK government priority and we will continue to work constructively with Pakistan on this issue.”

He insisted Britain has robust laws “for the recovery of illicit assets where there is evidence to do so.”

The meeting also discussed British aid to the country.

“Åh, forresten, når I nu lige bruger jeres hvide love og regler til at skaffe mine grådige pakibrødres hvidvaskede penge tilbage, kan I så ikke lige overveje at hæve ulandsbistanden endnu mere til vores atombombehavende kæmpeland? Tak, m8!”. Det bliver ikke mere tegneserieagtigt. Men som et usselt, samvittighedsløst og parasiterende folkefærd, så kan man ligeså godt forsøge at klemme citronen, når nu man er i audiens hos gibsmedat-regimet.

Man kunne nok afkode tegn på afsky hos Thomas Drew under mødet med djævlene fra det indiske subkontinent.

Et værdigt kompromis

Jeg synes faktisk de britiske myndigheder burde tage affære, og gå videre med Imran Khans henvendelse. Blot på et meget større og mere velgørende plan. Det millionstærke pakistanske parallelsamfund skal optrevles, oprives med rode og en udrensnings- og repatrieringsproces skal igangsættes af det velsmurte, britiske bureaukrati.

Men alle de i den forbindelse fundne midler, som rige pakier har gemt under deres stødtandsgulvbrædder, skal indgå i en særlig fond. Denne fond skal øremærkes alle ofre for den pakistanske tilstedeværelse i Storbritannien. Det kunne jo principielt være 88% af alle britere eftersom de fleste har betalt muggimoms blot ved at skulle omgås pakipakket på noget niveau. Nej, det er de mere konkrete, dyrtbetalte ofre, såsom voldtægtsofre, efterladte slægtninge til mordofre, voldsofre og lignende.

Alle aspekter i dette ville naturligvis skabe konflikt med Pakistan som reelt holdes oppe af britisk (og amerikansk) hjælp og styring. I kølvandet på dette kunne man trække sig helt, og bruge milliarderne på udsatte hvide ofre for multikultur. Eller man kunne bruge muligheden for at gå i offensiven og sætte pakistanerne på plads og gøre en ende på dette makværk af en stat. Jeg ville foretrække første mulighed, men briterne har jo ikke vist sig som de klogeste, når det drejede sig med at pleje omgang med ulandsfolk. De har i hvert fald sjældent formået at have hverken deres eget folks interesser, eller hvide folks generelt, in mente når de var ude i verden og agere britisk rige. Sørgeligt!

Briterne opgav at bevare deres rige….

…for der var vigtigere ting at kæmpe for. For eksempel at starte en broderkrig, så vi kunne opnå Klovneeuropa i stedet. Mmmm.

Meget sørgeligt!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
OversætterenJill KewsOle C G OlesenClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Det Britiske imperium eksisterer vel stadigvæk? Anglo-liberalismen er da den dominerende ideologi i Vesten for tiden?

Jill Kews
Gæst

Oversætteren.
Du forvirrer begreberne eller er endog meget uoplyst.
Jeg ved næsten ikke hvor du skal begynde, men start med historien.

Oversætteren
Skribent

Liberalismen opstod i Storbritannien. Og i hele den Vestlige verden idag diskuteres der udfra den liberale premis. Kulturmarxismen omhandler jo også individets frigørelse.

Så Storbritanniens værdier, defineret som de selv definerer dem idag, dominerer da i høj grad Vesten og store dele af resten af verden. Så selv om de i en høj udstrækning har trukket deres folk hjem fra verden, så er deres værdier blevet der. Det var min pointe.

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Der er det ved det .. at det BRITISKE IMPERIUM ..IKKE var BRITISK .. det var et JØDISK IMPERIUM .. hvilket er en nødvendig forudsætninge man må forstå.. for at forstå Verdenshistorien ..