Hjem / Indsigt / Sarah Jeong er en gave fra Vorherre

Sarah Jeong er en gave fra Vorherre

De fleste har formentlig fulgt med i den seneste uges store udstilling af jødisk dobbelmoral omkring tilføjelsen af koreaneren Sarah Jeong til New York Times’ chefredaktion (editorial board).

Vi taler om det på seneste afsnit af Radio 266b, ligesom det i detaljer er blevet gjort på Third Rail og The Daily Shoah (afsnit Muh Jeong). Jeg anbefaler at lytte til disse, hvis man ønsker en dybdykning i emnet.

Men kort og godt så er Sarah Jeong en kaloriefattig skævøje uden de store, originale tanker. Hun kravler til tops ved at tale nedsættende om sit værtsfolk. Som tidligere tiders gullaschbaroner spinder hun guld på Klovneamerika.

Opildnet af den antihvide, jødiske medieverden tror forårsrullegnaskeren dette er hvad en gæst kan tillade sig.

Næste trin var så at New York Times blev spurgt, om det var i orden at de ansatte en åbenlyst anti-hvid aktivist i en af de højeste stillinger. Så var det at denne Sarah Jeong-sag blev interessant. For ikke blot gik Jew York Times ud og blåstemplede hendes had. Hele det jødiske etablissement fra alle sider, gik ud og støttede hende i en spektakulær opvisning i dobbeltmoral. Nogen lagde med det samme mærke til på twitter, at det var hele banden af blue checkmark-jøder som støttede hende. Der blev lavet nogle collager af deres tweets som illustrerede dette, men det var hundreder og atter hundreder, så man kunne blot tage et udpluk.De talte som med én stemme.

Sagen har rullet siden – og formentlig vækket tusinder af hvide, som endnu ikke var klar over at en lille satanisk elite af møntklippende, rodløse globalister har en iboende afsky overfor hvide, og arbejder for at hvide bliver mindretal i deres egne lande. Tak Jeong!

Sagen kort.

Nu er næste lille trin nået i denne klovnesaga. Den bææjsd negerkonservative Candice Owens har nemlig forsøgt at udstille præcis hvad dobbeltmoral er. Sarah Jeongs tweets er ikke fjernet, hverken af hende selv eller twitter. Hendes grufulde udsagn om hendes hvide værter eksisterer stadig offentligt. Candice Owens har så taget et af hendes tweets og skiftet “hvid” ud med “jødisk”.

Bom. Bandlyst fra twitter!

Jeg nåede at lave et screenshot fra en Washington Times artikel omkring dette, sekundet inden deres adblocker-detektor fjernede min adgang.

Så takket være en simpel aktion, der er prøvet før med samme resultat, blandt andet ved at tage sortes grove udfald mod hvide og bytte racerne rundt, kan man konstatere at twitter er en pestrede af jødisk netterror. Had mod hvide: ok. Omvendt, knapt så ok. Selv Ben Shapiro gik Fuld Jøde(TM) og forsvarede hendes ret til at hade hvide, selvom samme Shapiro tidligere har sagt at alle racister bør jages of fyres.

Trump ved at det, sørgeligt men sandt, er en propagandasejr at have sorte på sin side, men samtidig er han klar over at man i afrikanske tilfælde skal sætte “tænkere” i rette tegn. rofl.

Sagen om Jeong er ikke slut. Den er en gave fra himlen, som vi kan udnytte til at rødkalke en masse normietyper. Her har vi en højt profileret historie, som meget tydeligt udstiller hvad vi er oppe imod. De fleste folk har et sundt kompas hvad angår retfærdighed, og når man præsenteret dem for denne groteske form for dobbeltstandard, så bliver folk vrede.

Så tænder man den Tålmodighedens Lunte, der så en dag slipper op.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OversætterenClausJohnnyMorten 'Edomit' NorupDen jyske edomit Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

I samme uge som Jim Acosta bliver sat gevaldigt på plads af Sarah Huckabee Sanders, da han krævede at det hvide hus ikke kaldte fakenews medier for fjenden.

www.youtube.com/watch?v=eoX7zbltB6Y

Libshits er så store idioter, at man skulle tror man ikke kunne være så dum med mindre det er planlagt.

Johnny
Gæst
Johnny

Acosta=BTFO lol

Johnny
Gæst
Johnny

Det gode ved den her nyhed er, hvis New York Times skriver bare en lille smule om race, så vil deres Twitter blive oversvømmet med Sarah Jeong Tweets.

Den jyske edomit
Gæst
Den jyske edomit

OMG, ching-chong + identitetspolitik – her udstillet af en niglet. Please, hammer videre med det anstrengte narrativ <3 At Weev gad kneppe det bæverfjæs, Jesus! Måske det var dråben, der fik ham til at skumme over med neon-nasi vrede.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Jeg takker g-d for denne vidunderlige shiksa Candace Owens. Det kan godt være, hun aldrig bliver en sand hvid edomit ligesom mig, men jeg ku’ hende stadig godt.

Johnny
Gæst
Johnny

Oosh ! 😀

Oversætteren
Skribent

Denne sag minder mig om kapitlet i Jared Taylors bog white identity om asiatere i USA. En bog der varmt kan anbefales. Også til normies.