Hjem / Indsigt / Samfundskontrakt

Samfundskontrakt

Jeg er ikke libertarianer. Jeg synes det er et semi-autistisk og komplet urealistisk ideal at have, og i en vis henseende så er det bare en utopisk konstruktion baseret på “ikke-aggressionsprincippet”, der af afveje vil opnå de trivselsforhold, som man i stedet kan få ved en eksplicit nationalistisk politik.

Grunden til at jeg skriver om det er, at jeg hørte en flok tidligere og nuværende libertarianere snakke om emnet i går. Der var et par gode pointer. Og for det samme man kan revse staten generelt, kan man i høj grad revse det nuværende Danmark. Skal vi indrette moderstaten som vi gør, og betale en enorm skattebyrde, så skal det være på baggrund af en striks, indforstået samfundskontrakt med alvorlige forpligtelser for opkræveren. Hør den indgående snak om libertarianisme, nationalisme, frihed og ytringsfrihed i The Daily Shoah, afnsit 327 på TRS.

Vi skal for de indkrævede penge have essentielle ting igen. Ikke bare pleje af syge og jævne veje, men også beskyttelse. Den danske stats opgave skal værne om det homogene folks eksistens på kort og lang sigt. Sikre trivsel indad og værne ydre grænser.

Den danske stat og det danske demokrati har svigtet totalt. Vi er dolket i ryggen af landsforrædere, såvel som overstatslige organer efter tilslutning til internationale institutioner. Følgerne er utallige og demokratiet har været det perfekte stillads til at iværksætte dette svigt. Suverænitetsafgivelse. Import af fremmed djævleyngel og disses ligestilling med danskere. Stemmeret til fremmede, pas til fremmede, porøse grænser og et asylsystem der giver retssikkerhed til illegalt invaderende muggier og andet ros. Abort. Nem adgang til skilsmisse. Homosvineri. Undergravning af familiens integritet. Feminisme. Og så fremdeles.

Alt sammen brud på samfundskontrakten. At have folk fra Mogadishu få indflydelse på danske valg udstiller at vores demokrati er en farce og vores folketingsvalg savner enhver legitimitet; et maddikefyldt, døende, landsskadeligt system. De ovennævnte punkter bør og skal en nationalistisk stat værne om. Jeg kan sagtens se hvorfor Weimarvesten fremdyrker libertarianere, som gennem denne ideologi effektivt vil sikre sig friheden til ikke at bo dør om dør med negere og svanser. Jeg kan ligeså tydeligt se, at disse i stimer er konverteret til et mere realistisk og handlekraftigt syn på sagen og har omfavnet hvid nationalisme. At tage sit eget parti; at kæmpe for eksistensen af sit folk og en fremtid for hvide børn, er meget mere meningsfyldt en måde at kæmpe på, end en ultraindividualistisk ideologi baseret på principper som kun engagerede hvide mænd med en IQ på omtrent 115 og over vil kunne forstå, acceptere og implementere. Kæmper man i stedet for en ideologi hvor folkets interesser sættes først i alle spørgsmål er det knapt så kompliceret og alle kan og vil entuastisk støtte nationalismen, når frugterne øjeblikkeligt høstes.

Vil man have de europæiske politikeres antinationale og folkefjendske indstilling tydeliggjort, så se på ovenstående afstemninger. Den globalistiske, rodløse elite har et program de vil have gennemført. De kan sagtens navigere i det svage demokratiske system. Stemmer folkene rigtigt, så fint. Stemmer de forkert, så prøver vi igen eller også ignoreres resultatet. Der er få protester over cirkusset og ingen der reelt truer tingenes gang.

Vi har brug for nye boller på suppen. Det bestående er i en dødsspiral. Svaret til dette er ikke libertarianisme. Det er nationalisme. Det er et Danmark, inklusiv Grønland, for danskerne. Det kan ske i din levetid. Eller måske først om 200 år. Men kampen er i gang og hænger du med hovedet så giv dig selv en lussing. Vi har brug for mænd der vil kæmpe og ikke passive padder, der sidder på deres hænder med en ironisk distance til virkeligheds diskurs.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

20
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
13 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Kom ind i KampenDen jyske edomitClausMorningstarJohnny Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Hvis der noglet der kan få mit pis i kog, så er alle de afstemninger vi har haft, omkring EU.

“Stemmer folkene rigtigt, så fint. Stemmer de forkert, så prøver vi igen eller også ignoreres resultatet”

Når man har læst Kalergi planen, så er man ikke i tvivl om hvad EU drejer sig om.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jamen! Demokrati er jo vestens kerneværdi goy!!11

Johnny
Gæst
Johnny

(((Det Mosaiske Troessamfund))) støtter denne udtalelse 100% 😀

Oversætteren
Skribent

Tror mange libertarianere faktisk er alt-right/nationale. De vil i sidste ende det samme som os andre. De vælger nok bare ubevidst at være libertarianere, idet der ikke helt er den samme overdrevne stigma ved at kalde sig selv det, som der er ved at kalde sig selv nationalist. Langt de fleste almindelige hvide mennesker i Vesten idag, vil få en negativ emotionel oplevelse ved bare at høre ordet nationalist eller nationalisme.. Altså fra en hvid..

Den jyske edomit
Gæst
Den jyske edomit

Det skal vi ha lavet om på! Men hvor er den sunde nationale bevægelse, vi kan tilslutte os? Vi må i arbejdstøjet!

Kristian Niss
Gæst

www.nordfront.dk

Kristian Niss
Gæst

Det er en lovlig måde hvorpå du kan være nationalistisk.
I stedet for at sige “negere skal forlade mit land”, så siger du “negerne skal selv betale for deres udgifter”… Og eftersom de ikke vil være i stand til at operere i et samfund så komplekst at det kræver en IQ på over 80, så vil de ikke have et eksistensgrundlag.
Man kan sige det samme om dekadens sådan generelt. Det er klamt lort og eksistere kun fordi (((de finansielle titaner))) promovere det. I et samfund hvor efterspørgsel alene dikterede hvad der blev produceret ville du ikke have transseksuelle eller negerrap.

Kan godt like Claus’ måde at beskrive det på; små-autistisk. Der er nogle gode )))intellektuelle((( lektioner man kan tage fra det, men man burde tage sig sammen og anerkende at ethvert politisk paradigme som tager afstand fra vold burde latterliggøres med nådesløs iver.

P.S. Når jeg siger “vold”, så mener jeg ting så som beskatning eller politiet der arrestere folk der overtræder straffeloven. Jeg mener ikke kriminel vold.

Den jyske edomit
Gæst
Den jyske edomit

Libertarianisme er bare en pæn måde på at sige, man ikke ønsker at betale the nigger tax længere.

Kristian Niss
Gæst

“Den unge mand som tilslutter sig et politisk parti er en forræder mod hans generation og mod hans race.”
-Codreanu

Demokrati skal være lokalt, der skal ikke være flere partier i vores parlament. Der er kun brug for partier i en krig, og vores folk skal ikke bekrige hinanden.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Vill ni ha tillbaka Östdanmark? Jag är förbannat trött på (((Stockholm))). För övrigt tar det flera timmar att resa dit om man nu har ärende dit. Att vi tydligen är svårare att begripa än rikssvenska har tydligen att göra med nån idioti på 1700-talet. De högre stånden började då tala dåtidens världsspråk franska och efter nåt decennium sipprade detta ner till allmogen som började härma adeln. Så dagen skånska är tydligen nåt helt annat än den som talades på 1600-talet. Blev själv förvånad när jag läste om det för några år sedan. Trodde antingen att vi alltid pratat så här eller att det blev nån konstig blandning när vi försvenskades. Köbenhavn är hur som helst mycket närmare och var i alla fall betydligt angenämare, åtminstone för omkring 15 år sedan jag över senast. Har hört att det finns lite för mycket muggier nu för tiden tyvärr.

Johnny
Gæst
Johnny

Vi her i Danmark joker vi tit om at vi vil have Skåne Halland Blekinge tilbage, men Sydsverige er ødelagt af migranter.

Hver gang jeg læser om hvad der sker i Sverige, så græder jeg. Var stærk min nordiske broder.

Johnny
Gæst
Johnny

Lidt off-topic, det er et år siden vi mistede Ernst Zündels, han gik bort 5. August 2017.

Han var fortaler for holohoax, og han blev smidt i fængsel for at smide 100% fakta på bordet.

Den jyske edomit
Gæst
Den jyske edomit

OMG, er det allerede er år siden? F11

Kom ind i Kampen
Gæst
Kom ind i Kampen

F