Hjem / Akbaring / Chicongo: det vilde afrikanske vesten

Chicongo: det vilde afrikanske vesten

Den amerikanske negerbefolkning har oplevet en dobbelt voldsspiral; en tilbagevenden til en afrikansk bundlinje. Den første kom i forbindelse med de såkaldte borgerrettigheder, hvor jødiske terrororganisationser såsom NAACP fortalte dem at deres tilværelse som de rigeste, absolut mest forkælede og velstående negere på hele Jorden, var en fornedrende og undertrykkende situation. Så de brændte byer ned og ooga-boogaede løs, indtil det svage Weimerica gav slip og lod “frihed” herske.

Væk var de nogenlunde stabile negerfamilier med få skilsmisser. Væk var den stærke kontrol og nultolerance som holdt deres kriminalitet på et minimum.

Så kom Obama, og der fik vi forstærket narrativet omkring den indbildte politivold. Selvom det viste sig at sorte blev behandlet bedre af politiet end hvide, netop fordi de frygter den jødiske presses løgnekampagner og “spontane optøjer”, så blev der lavet prominente sager, hvor voldelige, kriminelle congobanditter, der forårsagede deres egen død i mødet med ordensmagten, blev ophøjet til helgener og uskyldige ofre for strukturel racisme. (((Sorors))) finansierede Black Lives Matter og andre jødiske terrorgrupperinger som Southern Poverty Law Center hældte benzin i̶ ̶d̶æ̶k̶k̶e̶t̶  på bålet, og til sidst trak politiet sig tilbage og lod de stakkels ofre for politiets brutalitet leve som de fredselskende kangs og kweens fra Afrika, de så sandelig var.

Nu hører vi kun om masseskyderier når offer og gerningsmand er af usædvanlig karakter (hvid, gul, akbar), men fakta er, at der i Baltimore, Chicago og andre afrikaniserede lortehuller, finder massakrer sted hver uge året rundt. Når så blodet flyder, så holder lokale præster (87% af alle negere er selvudnævnte præster af en eller andet art og har en menighed) en march for retfærdighed. De ønsker at “man” stopper skyderier, stopper våben, stopper volden. Men det kræver meget, meget mere end en råben og syngen og spærring af gader.

Klassisk illustration. Man troede at 2016 var højden af de brunes skydeiver. Men nej!

TV2’s copypasta fra Ritzau:

Weekenden var blodig i Chicago, og både børn og voksne blev ofre for skyderierne. Blandt andre blev en teenager dræbt på en cykeltur.

Hundredvis af ekstra politibetjente skal bekæmpe et voldsomt udbrud af skyderier, som plagede den amerikanske storby Chicago i weekenden.

11 personer blev skudt og dræbt, mens yderligere omkring 70 personer blev såret.

Derfor sættes der nu 400 ekstra politibetjente ind i kvartererne i den vestlige og sydlige del af byen, hvor weekendens skyderier var værst.

Derudover skal yderligere 200 betjente hjælpe til den kommende weekend, oplyser Eddie Johnson, der er politichef i Chicago.

– Vi har givet ordre til en række strategiske indsættelser for at holde vores lokalsamfund sikkert, siger han.

Mens politiet retter øget opmærksomhed mod særlige kvarterer, mener flere politikere, at den øgede vold i byen skyldes svigt af nogle befolkningsgrupper i Chicago, som er den tredjestørste by i USA.

– Folk har ikke nok mad. Folk kan ikke få den uddannelse, de har behov for. Folk ved ikke, hvad næste dag bringer. Disse folk har mistet håbet, siger demokraten Danny Davis.

I 2018 har der indtil nu været 320 drab i Chicago, oplyser Chicago Sun Times, der på sin hjemmeside har en liste over samtlige dræbte.

Ifølge Chicagos borgmester, Rahm Emanuel, skyldes de mange skudepisoder for mange skydevåben i byen.

Politikere vil ikke røre den afrikanske races indboende voldspotentiale, lave intelligens og  korte tidshorisont med en ildtang, så man snakker for 6. million gang om “mo’ money fo’ dem programs“, som løsningen. Mere uddannelse af savlende tåber, og væk med de trælse våben.

Chicagos jødiske borgmester Rahm Emanuel taler om øget våbenkontrol, men Chicago, Illinois har en meget skrap våbenlovgivning, og alle våben benyttet i disse konstante mord er ulovligt rekvireret. På komisk vis har nogle sorte krævet at Rahm Emanuel skal aftræde som borgmester, fordi negere pløkker negere. Man kan sige at med Emanuels politihad og falske retorik omkring våben, så er han indirekte skyldig. Men omvendt kan man nok ikke blive borgmester og samtidig kræve at de skal lægges i kæder.

Det lyder bekendt… Problemet er det samme i Chicongo som i Danmark. Vi har ikke et skydevåbenproblem. Vi har et problem med uvelkomne horder fra de varme lande, som impulsivt skyder løs på hvem som helst, hvor som helst, uanset ders våbens legalitet. Alle danskere i aldersgruppen 14 til 88 år kunne gå tungt bevæbnet rundt i et homogent Danmark, og vi ville ikke se et eneste spontant skyderi eller en stigning i mordraten.

Indtil USA enten vender tilbage til en særstatus, hvor sorte holdes i kort snor og hvide får lov til at beskytte sig selv og deres lokalområder gennem frihed til at associere med hvem de vil (andre hvide), eller får en mere gennemgribende udskillelse af disse borgere, så ændres intet. Nu lader det til at de øger politiindsatsen til tidligere niveauer. Så skal politiet jo plaffe dem ned som kommer pistolviftende mod dem. Og så kommer nye ikke-sager om politivold. Og så videre…

Eneste forskel er, at en ny kampagne af iscenesatte chimpouts ikke vil have den siddende præsidents velsignelse, som det var tilfældet med Kong Kenya.

Det er ikke kun de knælende bananslugere i NFL der skal opfordres til at søge freden hos Moder Afrika. Hvorfor ikke dem alle?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Den jyske edomitKomponistenJohnnyIngolf GaboldsenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Chiraq er altid en god by når der skal redpilles. Navnet afstedkommer fordi der blev skudt flere i Chicago end i Irak under krigen i 00erne.

Men bare rolig Raven, fandt i 2016 på at man bare skal ud med det rigtige budskab, så ordner det hele sig selv. Hun har valgt at lave T-shirts med navnet “The Go” på som skal være det nye upbeat navn for Chicago.

www.dnainfo.com/chicago/20160328/morgan-park/straight-from-go-campaign-aims-counteract-city-image-as-chi-raq

Umiddelbart er der intet sket på 2 år, så “The Go” Er stadig “No Go”.

Et avantgardenegerband udgav engang en sang der hed Chi-Congo, men kan ikke finde den mere på youtube…

Johnny
Gæst
Johnny

Chicago er altid en god by når der skal redpilles. Når jeg fortæller normies om kriminal statisken i Chicago, så kan jeg se deres øjne rulle rundt i hovet, alt imedens rationaliserings hamsteren løber på for fuld skrue.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Prøv samtidig at fortælle dem der er Obamas barn, det alt hans politik i sin tid som Senator der er fremme i dagens lys idag.

Johnny
Gæst
Johnny

Det vil jeg prøve 😀

Oversætteren
Skribent

Den nuværende strategi, med at prøve at undgå for mange konflikter ved at kaste penge efter folk, må snart slutte. Man gør det sjovt nok alle steder i Vesten. En dag bliver det simpelthen for dyrt at prøve at holde ro på heksekedlen med gibs, og der vil komme en nyt paradigme, som jo slet ikke er nyt men gammelt. Umiddelbart kunne man forestille sig noget Jim Crow agtigt, men spørgsmålet er, om der er industri og landbrugsarbejdspladser til alle de sorte, som der var dengang Jim Crow eksisterede i syden, så det stadig ligesom gav mening at have dem rendende for de hvide. Hvis man synes, det er for omfattende at lave en stat til dem (igen) i Afrika, så kunne man jo også indføre et hårdt eugenisk program og lade tiden løse problemet. Eller man kunne kombinere de 3 idéer..

Johnny
Gæst
Johnny

Jeg er gamle nok til at huske da Ole Hasselbach i 1984 (Den Danske Forening) råbte vakt i gevær, omkring den sindsyge asyllov. Han blev dæmoniseret, og gjort til grin i MSN.

Det ville være fedt hvis nogle tog ud for at interviewe de journalister, som gjorte nar af ham den gang.

Hvordan syntes du det går nu i Danmark, med No-Go zoner, perle bander, fætter kusine ægteskab, og barnebrude, omskæreing of drenge og pige børn, og fuldstændige umotiverede gadeoverfald?

Nignogs get the fuck out!

Komponisten
Gæst
Komponisten

Man kan tage negerne ud af Afrika, men man kan ikke tage Afrika ud af negerne. Chimp-out-we-wuz-Kangz-optøjer og stammekrig er ikke noget den hvide amerikanske befolkning er skyld i, eller kan løse med rundkredsepædagogik, dialogkaffe, våbenlove og massivt armeret politi. En ting misunder jeg dog negerne, og det er deres stærke etniske sammenhold, når de er en minoritet i et område, det kunne vi hvide lære en del af, selvom jeg har på fornemmelsen, at os som ikke er hjernevaskede og anerkender tribalitet mellem folk, nok skal holde sammen når Europa og Vesten bryder sammen.

Johnny
Gæst
Johnny

“Man kan tage negerne ud af Afrika, men man kan ikke tage Afrika ud af negerne”

Nej nej nej, du tager jo helt fejl, lige så snart at Neger Bobo rør ved den Danske jord, så vupti…er han Dansk! (sarkasme)

Spøg til side, ja de har et fantastisk sammenhold, vi kan jo se det hver gang de laver chimpout.

Jeg har selv prøvet det personligt, jeg kom op at toppes med en kebab, og 2 sekunder efter var der 10 til 20 af dem, som en kakerlak der løber ud fra sit skjul, og det gik bare stærkt. Men hældigvis kan jeg løbe ret hurtigt.

Men jeg er ikke i tvil om jeg ville få mine tænder sparket ind, hvis jeg ikke løb min vej.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Ja, du skal nok ikke regne med en “ærefuld” tvekamp mod en perker, de har ikke ære i hjertet når de ser en hvid mand som de kan overmande 10 mod 1, naivitet vil blive straffet…

Vi tolererer alt for meget lort her i Danmark, som f.eks. ramadan fest på rådhuspladsen og på blågårdsplads, hvor de vækker folk med en 20 minutters bedeseance kl. 9:00 om morgenen… Hvordan kan almindelige normie-danskere tænke at det er et fremskridt? Langt inde i dem må da der være et eller andet som føles dybt foruroligende, som når de hører på en muggihær tilbede “the religion of peace” …

Den jyske edomit
Gæst
Den jyske edomit

Drenge, de fremmede skal bare lære at synge Grundtvig og påføre sig en kønssygdom, så er de danske.