Hjem / Indsigt / Censur på verdensturné

Censur på verdensturné

Mens vi ser Alex Jones blive renset fra alle platforme i hænderne på r̶o̶d̶l̶ø̶s̶e̶,̶g̶l̶o̶b̶a̶l̶i̶s̶t̶i̶s̶k̶e̶ ̶e̶l̶i̶t̶e̶r forfærdelige jøder, så har man det endelige bevis på at de ikke besidder en bremse. Den bremse der kunne redde dem selv og deres magt. Men fakta er, at de har ikke en bremse. Først kom de efter Andre Wang Lin, så alt-lite typer som Milo, Lauren Southern med mange flere. Nogen smides af alle platforme. Andre først af PayPal, så twitter, så facebook og så videre. I Alex Jones’ tilfælde var det en koordineret indsats, hvor heppekoret af kendisser og jøder rygklappede kæmpemonopoler, mens de strangulerede ytringsfriheden for endnu en offentlig person.

Imens vi venter på at der kommer en regulering af denne netkibbutz, og det kan man realistisk håbe på nu, så har Australien også sin egen klovnesag omkring en skinger intolerance overfor dissidenter. Luk det ned!

Blair Contrell er en australsk nationalist som har den frækhed at mene at Australien tilhører det australske folk, og at indvandring bør stoppes. Gulp! Hvæs! Gisp! Det er selvfølgelig en holdning man kan være enig eller uenig med.

Men der er vi ikke længere.

Nu kan medierne kun have stemmer i æteren som udtrykker “rigtige” holdninger. Debatten er for farlig. Folkets vilje er ikke velkommen. Seneste var det SVT i Sverige, som indførte en standardprocedure med at advare seerne inden noget klip indholdende “forkerttænkning” blev vist. Nu er Sky News skubbet ind i cirkusmanegen og har bøjet sig som et siv i vinden.

Victoria’s rail provider has been ordered to dump Sky News from its stations amid backlash over the news channel’s interview with far-right extremist Blair Cottrell.

Victorian Transport Minister Jacinta Allan tweeted on Thursday that she had told Metro Trains to remove Sky News from all train station screens across Melbourne.

The interview with the former leader of the anti-immigration group United Patriots Front had been roundly slammed, with even Sky News contributors and staffers condemning the interview.

“Hatred and racism have no place on our screens or in our community,” Ms Allan said on Twitter.

“That interview was unacceptable, indeed Sky News themselves have admitted they got it wrong,” Ms Allan told Melbourne radio station 3AW on Thursday.

Fedt at denne katteluder, en transportminister, vil gøre sig til dommer over hvilke politiske ytringer der må komme offentligheden til kende. Må farvede skabninger godt komme til orde? Må multikultur godt præsenteres? Er dette ikke en blåstempling af befolkningsudskiftningen og folkemordet på det australske folk? Cunt.

“I think I’ve got a responsibility as the public transport minister to ensure that passengers aren’t bombarded with what’s really shocking content and messages.”

Sørg for at jeres kinesisk byggede pistog kører til tiden, og så skal borgerne nok selv sortere i hvad de finder relevant i det politiske landskab, hvor de skal kunne præsenteres for alle sider af sagen. Endda også den side der taler det australske folks sag. *besvimer*

Metro Trains would not be the first organisation to sever ties with the news channel over the interview, with American Express, Huggies and Specsavers already pulling their advertising.

GloboHomoGayPlex(TM) er igen ude og patruljere det offentlige rum, og med tilbageholdelse af annoncepenge afpresse medier til at censurere deres indhold og kun tillade personer der promoverer den antihvide, antinationale globalistiske dagsorden at komme til orde. De fortjener kranen. Eller som et minimum hårdhændede indgreb.

Sky News had already deleted the footage from its website and all social media channels, event conceding the interview was “wrong”.

“It was wrong to have Blair Cottrell on Sky News Australia,” news director Greg Byrnes tweeted after the program aired on Sunday night.

“His views do not reflect ours. The interview has been removed from repeat timeslots and online platforms.”

“Gæster i nyhedsprogrammer som debatterer vigtige emner skal dele synspunkter med os. Blair Contrell deler ikke synspunkter med os, så vi har renset indslaget med ham fra alle platforme”!!

De siger det direkte. His. Views. Do. Not. Reflect. Ours.

Dette er den nye standard for censur. Det går meget hurtigt lige nu. Alle forudsigelser omkring det tegneserieagtige forsøg på at lukke internettet ned og ensrette gammelmedierne udfolder sig for vores øjne og ører. GloboHomo har lavet sit træk. Nu er det tid til at vi laver vores træk, og i dette tilfælde inkluderer det en vaskeægte pajeet, da Trump gennem FCC og Ajit “Kikeslammer” Pai kan få en regulering igangsat af disse internetmonopoler, som koordineret – YouTube, Facebook, iTunes m.m. – tog aktion mod Alex Jones.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenKom ind i KampenClausOversætterenKom ind i kampen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Jeg er ikke den store fan af Alex Jones og Infowars, men det er lidt sjovt at han nu bliver udsat for den samme behandling som Andrew Anglin siste år.

Alle klappede i deres små hænder da the Daily Stormer blev “deplatformed”

Og se hvor vi er nu!

Vensterfløjs taberne kan ikke se hvad der kommer til at ske, når vil kommer til magten. Så kan vi bruge de samme argumentere og love imod dem.

Shut. It. Down.

Morten B.
Gæst
Morten B.

Nemlig. Vi lover hermed, at vi aldrig vil bruge værre metoder mod dem, end de har brugt mod os. Det vil sige, at der er frit slaw.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Kommentar systemet disqus, som InfoWars bruger har også udelukket dem.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Det en psykose at der skal spammes nyheder på skærme overalt. I DSB S-toge er der også nyheder fra DR, TV2 og et eller andet SJW bullshit der hedder Verdensbedstenyheder som handler om negernes liv på nødhjælps bistand og hvor meget vi skal klappe i hænderne over vi hjælper med at redde dem. Det sponseret af Udenrigsministeret, EU og en masse Globohomo firmaer.

2+1 | 92-gruppen | Advokatfirmaet Lassen Ricard | Bonnier Publications | Bugge Lützhøft/Ekranoplan | CISU | COOP | DR Ultra | DSB | Danidas Oplysningspulje | Dansk Erhverv | Dansk Industri | European Commission | FN-byen | Folkekirkens Nødhjælp | Globalt Fokus | Hermod Lannungs Fond | Implement Consulting Group | InVirke | Jyllands-Posten | Kids News | Københavns Kommune | Metroxpress | Novo Nordisk | Plant | Project Everyone | Publikum | Richard Curtis | Roskilde Festival | Rynkeby | SDG Action Campaign | Thise | Toms | Trollbäck+Company | Tryg | UN Millennium Campaign | UNDP | Udenrigsministeriet | World’s Largest Lesson

Diverse NGOer har også brugt dem til kampagner, kan huske KNIFO kørte en anti-voldtægt kampagne hvor de brugte Trump som skræmme eksempel.

En Russisk Flod
Blæser læser

“Dem som gør fredelig revolution umulig gør voldelig revolution uundgåeligt”

Det eneste (((medierne))) og deres forræderiske håndlangere opnår ved at forsat presse selv moderate nationalsindet stemmer helt ud, er bare de stemmers radikalisering. Hvis man alligevel er persona non grata i enhver form for debat – om din, din families og din nations fremtid – på grund af relative harmløse holdninger, hvorfor så stoppe med de harmløse holdninger.

Med et allerede brudt magtmonopol i form af chimpouts, no-go zoner og general lovløshed i vesten må de magthavendes hybris være uendelig dyb, hvis de ikke kan se hvad det ender med.

Kom ind i kampen
Gæst
Kom ind i kampen

Gi’ 56 78 90 43 et kald.

Oversætteren
Skribent

Er der nogen, der har et link til interviewet.. Jeg kan ikke finde det nogle steder..

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Og nu hænger hun ham ud i alle medier, som en ægte jøde ville gøre.