Hjem / Samfund / Brandslukning eller kønsforskning

Brandslukning eller kønsforskning

En kort historie fra Weimar-Norden. Danmarks Radio beretter at de svenske skovbrande giver anledning til falske nyheder. Det baserer de på det svenske statsregimes tilbagevisninger af en polsk tv-kanals udmelding om, at Sverige ikke havde tilstrækkelig brandslukningsmateriel, fordi de brugte deres ressourcer på “genusterori” (politiseret kønsforskning) og multikultur. Jeg ser ikke løgnen. Men jeg ved dog at en krone kun kan bruges én gang. På samme måde som fødende kvinder er døde på grund af ressourcemangel og kræftsyge er sendt hjem for at dø, da disse fik sløjfet behandlingen på grund af pengemangel, så er det jo ikke utænkeligt at også brandtjenesten lider under multikulturens tunge finansielle dræn af Sverige. På ingen måde.

Kilden til at Kaptajn Sverige måtte i  aktion og forsvare deres ligestillingsmani.

Ida Texell är förbundsdirektör och räddningschef på Brandkåren Attunda. Hon säger till Faktakollen att hon har hört påståendet tidigare och att det cirkulerat på nätet.

– Men det är inte korrekt. Och det ena utesluter inte det andra, att man har lagt pengar på att diskutera mänskliga rättigheter och jämställdhet har inte på något sätt bidragit till att minska vår beredskapsproduktion i landet, säger Texell.

Det virker ret tosset at brandmænd skal indsovses i sådan en gang nonsens, der er baseret på naturstridige antagelser til skade for alle.

Ida Texell är i år även ordförande för Nätverket jämställd räddningstjänst, där man diskuterar genusrelaterade frågor. Hon uppger att de har fått 250 000 kronor i stöd från MSB, som också ingår i informationsnätverket.

– Våra satsningar handlar inte om en fördjupning i genusteori. Vår uppgift är jämställdhetsperspektivet- att omsätta insikten om att människor, män och kvinnor, agerar och reagerar olika i kriser och därmed har olika behov, säger MSB:s forskningschef Per Sundström.

HVAD SATAN?!? Antager Ida folks køn? Antager hun at kunne definere forskellene på de 394 forskellige køn? Antager hun at hun kan påpege hvad deres behov er og videreformidle dette til brandmænd? Den kønsfobiske katteskøge skal nok undervises i at ens kønsopfattelse kan skifte fra dag til dag, og at selvom man identificerer sig som et panikslagent trans-spædbarn den ene dag, så kan man sagtens være en heltemodig mandepandabjørn den næste. Nazikælling.

Sammenslutningen af jødiske aviser og politisk styrede regimemedier, “faktiskt.”, konkluderer, at der ikke er sammenhæng mellem manglende brandslukningsudstyr og ligestillingsuddannelse. Forskellige kasser, goyim!

Denne pinlige historie om svensk ressourcemisbrug på at implementere seksuelle afvigere og mentalt forstyrrede individers verdensbillede på alle niveauer, og dermed yderligere forpeste et i forvejen sygt samfund, blev understreget på brutal vis af en anden historie denne uge.

Den underfinansierede svenske minihær blev atter engang ydmyget og latterliggjort, da den tog forsiderne i årets ugelange “fejring” af AIDS-sodomitterne, den herskende klasses præstekaste. Tåkrummende er ikke dækkende. Det man så i Stockholm, kan kun løses med ild. Masser af ild. Og på ruinerne skal noget nyt opbygges.

EuroPride’s Stockholm events concluded on Sunday with a huge parade through the Swedish capital. One person who truly got into the spirit of the occasion, which celebrates the LGBT community, was none other than Sweden’s Supreme Commander.

The armed forces supported the event, participating in the march with a float bearing the slogan ‘We don’t always march straight’.

Hærens øverste leder, viser at han er på knæ for de sygdomsspredende, børnemisbrugende analkneppere ved at synge en Elvis-sang, mens (((paraden))) ruller igennem hovedstaden.

“I think he really embraced the parade and the simple values that it stands for: that people have a right to chose how and with whom they live. And I think that’s one of the things our armed forces are there to protect,” he added.

“Jamen, hvordan kan jeg have fået AIDS, doktor?” “Hr. Bydén, De har mental AIDS. Det manifesterer sig også som en dødelig virus. De har fået det såkaldte ‘svansehoresyndrom’, og det sætter sig i hjernen og angriber derefter hele kroppen”.

Et sundt samfund vil understøtte en familienhed med far, mor og børn. En (sund) hær vil have som opgave at beskytte familie, folk og fædreland. Ved at beskytte det sidste, beskytter man det første. At sværte sit fædrelands forsvar ind i værdier som pøllesex og perverterede pardannelser, som oftest udspringer af at disse fortabte sjæle selv blev misbrugt af andre homofile som børn, er det sørgelige, klovneagtige billede vi præsenteres for som det ophøjede ideal hos Oversverige.

Læg det sammen med at man bruger ressourcer på at “kønsuddanne” brandmænd, hvilket med inklusionen af kvindelige brandmænd koster menneskeliv, og så har man noget at pege på, når man spørges: “hvad skal udrenses for at bringe normaliteten tilbage til dette gudsforladte sted?”.

 

 

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
LarsLarsenClausEric KreutzmannDen jyske edomit Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Ville det ikke have været passende for ham den svenske militærfyr at synge noget med Johnny Cash? Han kunne f.eks. have valgt ‘ring of fire’ eller ‘a boy named Sue’.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg syntes at klovnerierne bliver værre og værre