Hjem / Danmark / JA til debat og kritik

JA til debat og kritik

Jeg har hørt forsvindende få protester over Dagens Blæsers nødvendige “Danmark tilhører danskerne”-retorik. Hvilket også ville være spøjst. Men de findes. Der findes folk derude, der mener at alle skal være i samme telt og stå sammen som en blok. Lyder dette fornuftigt?

Enhed kræver enighed om de mest basale ting.

Sagen er den, og det er ganske sørgeligt, at vi på den danskvenlige fløj ikke har samme udgangspunkt for at føre en kamp. Jeg kunne knapt finde et samlende ord, så jeg valgte danskvenlig, da det generøst omfavner alle, selvom realiteterne taler imod at alle på “fløjen” skulle være det.

Hvorfor kritisere DF? NB? For Frihed?

Jeg læste fra en af disse “ingen intern kritik”-typer, at vi på Dagens Blæser ikke skulle komme med politiske udmeldinger som var kritiske overfor andre. Dette vil jeg gerne svare på, klart og tydeligt.

Dagens Blæser blev startet som et alternativt nyhedsmedie, der var ligeså påkrævet som en dunk vand i en glohed ørken, som en forlængelse af det på samme vis bydende nødvendige, nationalistiske podcast Radio 266b. Man kan læse om vores hvad vi ønsker med siden i vores glimrende introduktionsartikel.

Målet er et Danmark og Grønland for danskerne.

Vi anerkender det danske folks eksistens. Vi vil sikre vort folks eksistens og en fremtid for danske børn. Dette er det helt basale og ufravigelige grundsyn hvorfra vi kan samarbejde med snart sagt hvemsomhelst.

Men hvorfor giver vi så hammeren til de såkaldt koshernationale og frikadellenationale (med satire, uden satire)? Hvorfor starter vi en diskussion omkring deres virke, deres retorik og deres grundlag? Hvorfor revse andre overhovedet?

Fordi de har et andet udgangspunkt, som i redaktionens øjne er kontraproduktivt og til tider såvel retarderet som landsskadeligt. Jeg ser ikke danskernes interesser repræsenteret i deres projekter og partier. At være imod islam er helt fint. Det er som at være imod brand. Men det vi ser er, for eksempel hos For Frihed og i særdeleshed hos DF, er et svigt af det danske folks ubetingede ret til deres eget land. Dette skal påpeges! Nægter man sit eget folks eksistens og ret til dettes hellige, tusindårige arv, så skal man revses. Arbejder man for de moderne værdier, der er indbegrebet af den samfundsundergravning og degenerering af samfundet vi ser i dag, så skal en bedre kurs udstikkes. DF har gjort decideret landsforræderiske ting, og de har siden 1995 været en uvelkommen svamp som har suget den nationale gejst og vilje til handling op, og har hindret mere handlekraftige alternativer fra at vokse frem. De har taget denne folkelige modstand mod befolkningsudskiftningen og perverteret den til en politik, der taler for integration af de fremmede.

Og dem skulle man undlade at kritisere? Nej!

DF mener Danmark tilhører Afrika. Bare de kan bestå en eller anden ligegyldig prøve, efter at have besudlet dansk jord tilstrækkeligt længe med deres tilstedeværelse. Dagens Blæser vil gerne dunke folk i hovedet med en sammenrullet avis, hvis de mener dette ikke skal mødes med kritik.

Vi konstaterer at rigtig mange stirrer sig blinde på islam. De maler sig op i et hjørne og ledes til at tro, at bare vi fik alle djævlemuggierne sparket ud, så ville vi være på den grønne gren. Nogen ser sig endda tilfredse med at “fordanske” dem lidt eller lave idiotisk symbolpolitik. Blot vi kan regulere deres tøjstil. Blot de ikke bygger moskéer. Blot de ikke har minareter. Blot de ikke klumper sig sammen i ghettoer. Det er et komplet spild af tid og vores svar på det er et nationalistisk alternativ, hvor vi tager danskernes parti i alle samfundsspørgsmål. Vi tror det er værd at kæmpe for familie, folk og fædreland og vi tror at det er på sin plads at tage en debat med dem som arbejder imod dette. Når undertegnede tordner mod homofile smudsparader eller jødiske terrororganisationer, så er det fordi disse står i kontrast til mine mål for Danmark og danskerne.

Så hvis du tror på at ingen skal kritiseres og alle skal stå sammen, så spørg dig selv: stå sammen om hvad? Hvis vi ikke er enige om at Danmark tilhører danskerne – og ikke Pia Kjærsgaard-negerdanskere vel at mærke – så er vi ikke på samme hold. Uden en debat om dette kommer vi aldrig videre, og uden en befriende, nationalistisk stemme som den Dagens Blæser uselvisk leverer, så har folk ikke muligheden for at tage deres eget folks parti. Og DET ville være en dødssynd.

Danmark for danskerne.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Domstolsterror mod dissident – igen igen

Man kan mene hvad man vil om ebola, corona, snue og de restriktioner der med …

15
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
10 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
11 Kommentarorer
Lord of the FrogsClaus BoatsinkerOversætterenJohnnyKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Det kunne ikke siges bedre.

Den jyske edomit
Gæst
Den jyske edomit

HØRT1 Boatsinker, Lord Holland og Kreutzmann er som de danske løver fra rigsvåbnet, nådesløst angriber de frikadellepølsen, når denne gør sig lækker for fremmede magter og ansøger om kosher certificering.

En Russisk Flod
Blæser læser

Jeg er 1488% enig.

Johnny
Gæst
Johnny

Don’t punch to the right, som man siger på Engelsk. Groft oversat betyder det at “man” ikke kritisere andre på højerfløjen.

Men efter min mening har frikadelle nationalister, gjort mere skade end gavn.

Dansk Folkeparti er et godt eksempel på dette. Fordi de ikke kan sige det lige ud, at vi ikke vil have perker, neger, islam, og andet rakkerpak, så har vi fået en håndfuld gummi paragrafer.

Resultatet er at vi smider produktive udlæninge ud, men vi beholder folk som sigøjner bossen Levakovic. Det er galskab.

Johnny
Gæst
Johnny

Ja, det ved jeg godt 😉

Og Satan’s afkom er nok den beste beskrivelse for disse rodløse, og undergravede (((folk)))

Danskeren
Gæst
Danskeren

Hørt !

Kom ind i Kampen
Gæst
Kom ind i Kampen

” At være imod islam er helt fint. Det er som at være imod brand.”

Lige på.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

DF har gjort decideret landsforræderiske ting, og de har siden 1995 været en uvelkommen svamp som har suget den nationale gejst og vilje til handling op, og har hindret mere handlekraftige alternativer fra at vokse frem.

NEJ!
Det er ikke DF der har suget den nationale gejst og vilje til handling op, det er DF der har været BEDST til at suge den nationale gejst og vilje til handling op. Det er DET der har hindret mere handlekraftige alternativer fra at vokse frem. Vi har simpelthen bare ikke gjort det godt nok!

Nogen ser sig endda tilfredse med at “fordanske” dem lidt eller lave idiotisk symbolpolitik. Blot vi kan regulere deres tøjstil. Blot de ikke bygger moskéer. Blot de ikke har minareter. Blot de ikke klumper sig sammen i ghettoer.

NEJ!
Det kan godt være der er nogen gamle mennesker der støtter op om de her tiltag som deres egen lille Endlösung. Jeg støtter op om de tiltag som første skridt mod noget mere radikalt. Man skal jo starte et sted og man må tage det man kan få. I øvrigt så tror jeg de her punkter har en (begrænset)forebyggende effekt for om Muhammed vælger Danmark eller Sverige eller Tyskland. Og det ville efter min mening være fint hvis vi kunne få sparket alle muggierne ud.

Jeg er også imod homofile smudsparader eller jødiske terrororganisationer, men det ene udelukker vel ikke det andet.

Når alt det er sagt så mener jeg også der skal være plads til kritik af den bredere nationale front men nogen gange synes jeg bare det fylder lidt for meget på denne side og på Radio266b.

Da alt det her Alt-right begyndte at gribe om sig, var vi mange der grinte af hvordan ‘revolutionen var begyndt at æde sine egne’. Unge hvide mænd der blev presset til at stille sig forrest under demonstrationer mod Trump. Hvide mennesker der blev udelukket fra BLM demoer. “Konservative” homoseksuelle der ikke var outrerede nok til at være med in paraden og så videre.

Det er lidt det samme der er sket her synes jeg. Måske det er en naturlov? www.youtube.com/watch?v=L5DjhfzPauw

betragter mig dog stadigvæk som fan

Johnny
Gæst
Johnny
Kristian Niss
Gæst

Dem der stirrer sig blinde på Islam er de værste danskere.
Det var dem der skulle forsvare vores nation. De var husets herre. Patriarkerne.

Ultranationalistisk retorik og nationalsocialistisk kamp blev udskiftet med papvin og Uriasposten.

Føj.

Johnny
Gæst
Johnny

Hvis der er noglet jeg ikke forstår, så er det Uriaspostens uvilje til at se hvem der står bag, alle vores dårligdomme her i Danmark.

Alt respekt for Kim Møllers gå på mod, han har trods alt kørt sin hjemmeside i mange år, men for pokker han er boomer-blind.

Jeg tager hatten af for Balder, og hans forsøg på at red-pille folk, i Uriaspostens komentar spor.

Johnny
Gæst
Johnny

*Suk* Ny Borgerlige prøver at lancere sig som det “nye højre” Men for pokker Pernille Vermund er fucked up.

Hun fremviser sin nye kærste som er 20 år ælder. Hun er 40, han er 60…var der noglen der sagde “Daddy Issues” ?

Oversætteren
Skribent

Vi må starte med den økonomiske og liberale nationalisme.. Så skal den etniske nok komme helt af sig selv..

Lord of the Frogs
Administrator

hubdrubbingintensifies.jpg

Jeg er med, men som Claus siger så er det vores opgave at udstikke en kurs så de andre partier har lidt at se til. DP fik NB på mærkene flere gange og PV begyndte sågar at skæve over til dem. Men efter de fik tvunget den sidste vognladning sortpiller I kæften på DP og Daniel, så de lukkede det, sidder hun sikkert i sadlen. Præcist som Lars Sejr og Tvede vil ha’ det.