Hjem / Indsigt / TV2 fanget i groteske løgne

TV2 fanget i groteske løgne

Vi har skrevet spalte op og ned om den vamle, løgneriske kloakpresse, som forpester det danske folkesind. Ingen nævnt, ingen glemt. Det var egentlig ikke mit syfte at bruge tid på det i dag. Jeg har vigtigere ting for. Men dagens løgne er så groteske, så tykke, så ildelugtende, at jeg må dele en bid af dem.

Det er årsdagen for sammensværgelsen mod begivenheden Unite the Right, hvor nationale og andre skulle have holdt taler i Lee Park i Charlottesville. Et annonceret, lovligt og godkendt arrangement. Dette endte som bekendt med et bagholdsangreb, hvor kommunister, bystyre, politi og guvernør omdannede en planlagt fredelig begivenhed til et helvede på jorden.

Denne forbrydelse mod arrangører og deltagere er af den rodløse løgnepresse blevet genfortalt som det præcist modsatte, og TV2 vælger at køre den ultimative løgnekampagne på årsdagen. Usmageligt er end ikke ordet. TV2 burde optrevles som en forbryderorganisation og journalisterne… et eller andet i Minecraft og så videre… Fra TV2:

“Og stemningen er anspændt i USA på grund af forhistorien fra sidste år, hvor en ung kvinde blev dræbt under urolighederne.”

LØGN. Et hjertilfælde hos en grotesk overvægtig, storrygende landhval er ikke et drab. Hun styrtede om i forbindelse med antifa-angreb på gennemkørende trafik, hvilket resulterede i sårede, da James Fields i panik forsøgte at undslippe spaghettiarms-mafiaen.

“Urolighederne i Charlottesville sidste år eskalerede, da en stor gruppe nynazister med hagekorsflag og højrenationale stødte sammen med moddemonstranter.”

LØGN. Den ene mand set den 12. august 2017 med et hagekorsflag, nyt med pressefolder, var alene og uden tilknytning til nogen gruppering. Formentlig en ansat hos SPLC, men ingen af disse jødiske dox-organisationer har pudset nok rørt ham med en ildtang. I øvrigt stødte folk kun sammen, da politiet tvang de fredelige deltagere i retning mod piskastende kommunister.

Nynazisterne marcherede i samlet flok gennem området ved universitet i Virginia, mens de sang antisemitiske slagsange og gik til angreb på moddemonstranter.”

LØGN. Hvem i alverden kunne kaldes nynazister? Hvad bygger denne journalist sit narrativ på andet end smælderfede løgne? Det er smudspropaganda til Familien Danmark. Man kunne (jeg ved ikke om videoerne er fjernet) se livestreams fra Charlottesville, hvor de yderst fredelige og velklædte nationalister deltog, og hvorledes de var forvirrede omkring det kaos som myndighederne orkestrerede. Ingen gik til angreb på moddemonstranter. Det er ganske simpelt løgn.

Den 32-årige kvinde Heather Heyer blev dræbt, og 19 personer såret, da en ung højreekstremist pløjede sin bil ind i demonstranterne.”

LØGN. Tykke Heather døde af et slagtilfælde. Det har hendes egen mor bekræftet offentligt. Det er pure løgn fra TV2. Hun blev ikke rørt af nogen bil. Slet ikke James Fields’ bil, som blev angrebet med køller, inden han forsøgte at undslippe det sojakommunistiske voldsorgie.

“Flere har siden kritiseret politiet for ikke at gribe hurtigt nok ind, da overfaldene på moddemonstranterne begyndte.”

Man tror næppe hvad man læser. Det er den helt omvendte situation som fandt sted. Deltagere blev overfaldet af kommunisthorderne, da de på vej ind og ud, i strid med alle aftaler, blev ledt mod antifa. Det er en syg og grotesk digtekunst som Mirco propper i halsen på Sofadanmark. Jeg forventede en lettere fordrejning fra TV2, men ikke så uvirkelige usandheder.

Læs hele løgnesmøren om du vil. Jeg ville ikke have lavet denne artikel. Slet ikke. Det interesserer mig egentlig ikke, men i sandhedens tjeneste måtte Dagens Blæser træde til og afsløre hvad fanden der foregår på redaktionerne hos vores folkefjendske presse.

Flere dokumenterede detaljer om selve Heather Heyer kan findes i denne artikel om alt-lites absurde pengeindsamling til antifa, ledt af Jack Posobiec, Mike Cernovich og Cassandra Fairbanks. Båt-båt.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Sigøjnerkorsfareren anholdt af F.B.I

Den 32-årige Paul Miller der også er manden bag pseudonymet GypsyCrusader – grundet sin rumænske …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
OversætterenLord of the FrogsLord LollandLord of the FrogsLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Det er utroligt hvad medierne kan slippe afsted med… Der er ingen standarder.

Lord of the Frogs
Gæst
Lord of the Frogs

Det er satme op af bakke. Jeg fulgte begivenhederne tæt på via flere livestreams, til tider op til 5 af gangen.

De lyver så hurtig som en hest kan løbe. Det er faktisk temmelig voldsomt i dette tilfælde.

Lord Lolland
Administrator

De afslører lidt selv at de overhoved ikke har kendskab til sagen når de skriver “Det var blandt andet en gruppe højreekstreme nationalister, der kalder sig “Unite by Right”, som stod bag sidste års demonstration i Charlottesville.”
Det hedder Unite THE Right, og er ikke på nogen måde ekstrem. Noget så simpelt som hvem der arrangerede en demonstration der hed det samme som gruppen kan TV2 end ikke finde ud af, så hvorfor skulle de kunne rapportere korrekt om detaljerne?

Lord of the Frogs
Administrator

Godt fanget! Burde vi prøve en sag for pressenævnet?

Oversætteren
Skribent

Og så undrer de sig over, at den amerikanske præsident kalder dem syge..