Hjem / Samfund / Twitter, YouTube blander sig i det svenske valg

Twitter, YouTube blander sig i det svenske valg

Visse folk, ikke mindst de rodløse møntklippere som styrer eller presser de store internetmonopoler, har en tendens til at være dobbeltmoralske. Det forholder sig faktisk således, at man kan tage deres beskyldninger mod andre, for at se hvad det er de selv er skyldige i.

Allerede inden Trumps store sejr i 2016 begyndte man at støbe narrativet om at russere havde gjort cyber, lavet memeri på facebook og efterfølgende hakket valgmaskiner. To år senere er det stadig hvad løgnepressen pumper ud. Den folkefjendske smudspresse bruger denne Store Løgn om russisk indblanding til at rense internettet for “falske nyheder”. Alt imens den lyvende part er pressen selv. Skak.

Nu blander de selvsamme censurengle sig direkte i valg igen. De udnytter deres monopolstatus på internetplatforme til at regulere hvem der kan komme til orde, og hvem der skal lukkes ned. I Sverige får disse multinationale internetgiganter statstilskud for at have deres undergravende serverfarme på svensk jord. Svenske skattekroner tilfalder dem, mens de censurerer kandidater og partier i det hellige demokrati.

Simon Lindberg  er leder af den Nordiske Modstandsbevægelse, som er et registreret parti der stiller op til rigsdagsvalget i Sverige i år. Twitter har nu bandlyst Lindberg fra deres platform. Men hvad har han skrevet? At syriske spædbørnsofre med Assad-gas i øjne og lunger skal hakkes i en kødkværn? At afghanske skægbørns blod skal bruges i brandslukningsøjemed? HAR HAN SAGT NOGET FORFÆRDELIGT?

Nej.

Twitter har bare besluttet, at det som organisationen står for og det deres aktivisme går ud på, kan gå under en helt grotesk definition:

Det er kun i forbindelse med konfrontationer der er opstået spontant, at der har været voldsepisoder der kan tilknyttes denne gruppe. I det partipolitiske program og i deres gadeaktiviteter er det tydeligvis ikke en voldsbenyttende ekstremistgruppe. Det er et lovligt parti og dets leder skal have lov til at fremsætte sine ytringer på lige fod med andre svenske partiledere – skulle man tro.

Dan Eriksson fra Svegot beslutter sig for at teste Twitters anmeldelsessystem, da der jo findes organisationer som rent faktisk åbenlyst virker gennem vold og som opfylder Twitters egne regelsæt om hvem der overtræder deres regler. Han vælger Antifa Stockholm, og klikker sig frem til anmeldelsesprocessen. Men hurtigt opdager han, at man ikke kan anmeldes for det som Twitter bruger som påskud for at fjerne Simon Lindberg og andre dissidenter. Det er kun med henvisning til konkrete tweets at man kan anmelde en bruger, og dette bevismateriale findes jo ikke i Lindbergs tilfælde.

Det de derimod gør, og det som er grunden til at voldsorganisationer som Antifa kan tweete bekymringsfrit løs, er at nogen hos Twitter udnævner sig selv til dommer, jury og bøddel. De udvælger selv – måske i samarbejde med den Nordiske Modstandsbevægelses politiske modstandere – at gå målrettet efter dem. Se engang hvordan Dan demonstrerer hykleriet.

www.youtube.com/watch?v=mDQX4bFVeHg

Det er en direkte indblanding i det svenske valg. Noget der foregår nu. Noget der kan påvises. Men det rydder ikke forsiden på New York Times. Det er ikke breaking news på CNN. Det er blot det de anklager andre for at gøre. En spejlning af deres egen djævelske natur. Skakmat.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
ClausOversætterenJohnny Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Jeg er ikke ovrerasket over at de er blevet banned. Syt!

Oversætteren
Skribent

Reguleringer af tech-industrien ifm. ytringsfrihed må snart komme.. Det kan ikke blive ved, det her..

Johnny
Gæst
Johnny

For mange år side, blev teleindustrien i USA regulerede, så de har pligt til at give dig en telefonlinje.

Jeg håber at noglet lignede kommer til at ske, angående de sociale medier, efter som de har et de facto monopol.

Oversætteren
Skribent

Der er ingen tvivl om, at det kommer til at ske. Det er bare et spørgsmål om, hvornår..