Vi mindes Heather Heyer

Spred kærligheden

I dag bøjer vi alle hovederne. For det er et år siden.

365 dage.

Så længe er der gået siden vi mistede en engel, et ikon, et symbol på kampen mod Blumpfff og det hvide overherredømme.

Hun ville skaffe os det kommunistiske utopia, og stoppe al HAD og NAZISME. Men midt i klimaks, hvor biler ansvarlige for global opvarmning blev angrebet med kølleslag, gav hendes hårdt, meget hårdt, prøvede hjerte op. Hun skal ikke dø forgæves.

Hendes fedtfyldte, men guddommeligt smukke og rummelige hjerte kunne ikke klare byrden. Års kæderygning og overspisning, hendes store indtag af sukkervand, smør, burgere, chokolade og alle velsmagende ting, som små børn plager om at putte i indkøbsvognen, kostede til sidst Heather livet.

Men hun nød sine velfortjente Newport-smøger. Sin daglige Snickers. Men proletariatets revolution nåede hun ikke at se i hendes alt, alt for korte liv. Men der kommer en dag, hvor gaderne vil være frie. “NO TRUMP, NO K.K.K., NO FASCIST USA!”. Dine drømme og visioner skal nok realiseres, min smukke landhval.

RIP IN PEPPERONI

.

.

.

Tryk F.

WOMP WOMP

Efterlad et svar

4 Kommentarer på "Vi mindes Heather Heyer"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Johnny
Gæst
Johnny

Press F for Fedberg

En russisk flod
Gæst
En russisk flod

Rest in piss.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

Heather Heyer er om nogen vor tids kvinde..

GratisHelikopterTur
Gæst
GratisHelikopterTur

Ikke et eneste dansk (((medie))) har nævnt Antifa i deres “rapportering” om begivenhederne i Charlottesville sidste år. Det må man kalde objektiv journalistik…