Oprørsstemning mod BBC

Spred kærligheden

Lige nu er der flere, langt flere, der protesterer over BBC på twitter med kampagnen #BBCSwitchoff, end der er seere til deres flagskibsprogram News at 10. Der har altid, som i Danmark, været et segment der ikke synes man skal tvangsopkræves midler til underlødig multikulturpropaganda fra regimet, men nu er det endnu mere betændt. Den lille forskel der er på Labour og Tory – begge ellers skyldige i den omsiggribende befolkningsudskiftning og underkastelse til islam – har nu vokset sig ret stor i forhold til BBC. Det mener i hvert fald en række Corbyn-støtter, der synes at heksejagten mod ham for påstået “antisemitisme” til dels skyldes BBC.

De har også nogle andre ankepunkter, såsom at BBC skulle støtte højreorienterede. Enhver kritik, hvis den skader BBC’s integritet skal være velkommen, indbildt eller ej. Godt for dem og så videre.

A viral campaign calling out the BBC for alleged media bias and a lack of impartiality whipped up a huge Twitterstorm as citizens recounted examples of the state broadcaster’s prejudice under the hashtag #BBCswitchoff.

The campaign, organised to highlight the publicly funded broadcaster’s perceived bias against Labour leader Jeremy Corbyn, began at 6pm to coincide with the TV station’s news program.

Thousands joined in on the protest, catapulting #BBCswitchoff to the top trending hashtag across the UK Thursday evening.

British citizens used the opportunity to voice their frustration with BBC editorial decisions, laying down accusations of bias against the broadcaster on a number of topics, including its coverage of Corbyn, the NHS, the Yemen civil war, and the Israeli occupation of Palestinian territory.

Igen: deres klagesang mangler nogle vers med mere relevante emner. Corbyn-sagen har igen vist hvor forfærdelige og anti-britiske de i Storbritannien bosiddende jøder er.

Corbyn i clinch med sine tidligere jødiske allierede i Labour (pressefoto: Associated Press)

Boris Johnsons tamme burkaudtalelser har også ført til en komisk heksejagt til forsvar af striks sharialov, med skingre jøder i spidsen. The Equality and Human Rights Commission (EHRC) har udtalt sig i skarpe vendinger mod Johnson gennem lederen (((Rebecca Hilsenrath))). De er overalt, hvor der findes positioner hvorfra man kan svække sit intetanende værtsfolk. Jøder angriber altså fra to fronter ledere og potentielle ledere fra begge partier, som de anser som uønskede i forhold til deres dagsorden. De burde interneres øjeblikkeligt.

BBC har promoveret multikultur, islam og befolkningsudskiftning i årtier. De har målrettet ansat brune fremmede som værter, og har i den forbindelse endda i annoncerne fortalt at indfødte hvide ikke kan ansøge de opslåede stillinger. Dét var gode punkter at angrebe BBC på. Man kunne tillige, i stedet for at fokusere på de latterlige anklager om jødehad rettet mod Jeremy Corbyn, kigge på hvad disse jøder retter af had mod de britiske folk.

Ikke mindst hvad anledningen kan være til at BBC opfører sig sådan. Kan det relateres til de mange, mange jøder som har besat en stor del af de vigtige stilinger i BBC? Kan der mon være en sammenhæng?

(SPOILER: svaret er ja. Der er en sammenhæng.)

Så problemet med den redaktionelle linje hos BBC er ikke så meget at den har slagside til fordel for de konservative. Den er en del af den medieverden som har en redaktionel linje, der er til fordel for det globalistiske, rodløse system af møntklippende bagelganskere med dobbelt statsborgerskab og striks loyalitet mod deres egen stamme. Det viser al moderne kontrasemitisk forskning. Men uanset om de mange der støtter #BBCSwitchoff får inkorporeret mere relevante kritikpunkter eller ej, så er det dejligt at se BBC være i modvind.

Rådet til læserne af Dagens Blæser skal være helt at stoppe med at se tv. Det gælder også Netflix… Der er bedre ting at bruge tiden på. Og pengene på. Riv stikket ud.

Du hører sjældent folk sige “mit liv er blevet mega nederen efter at jeg holdt op med at glo fjernsyn 4 timer om dagen”.

Efterlad et svar

12 Kommentarer på "Oprørsstemning mod BBC"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Johnny
Gæst
Johnny

Det eneste gode ved Labour, er at de hader Jøder, mere end Alt-Right.

Lord of the Frogs
Admin

Der ingen der hader jøder. Der er blot nogen der er trætte af dem. Som nogen er trætte af Islam. Same same.

JILL KEWS
Gæst

Sikke en gang uoplyst og kvindagtig vås.
– Alle oplyste mennesker Hader jøder mere end noget andet på vor jord.

Oversætteren
Gæst
Oversætteren

De hader Israel. Kulturradikale jøder i Europa er de vist helt vilde med.

Johnny
Gæst
Johnny

Tak for jeres svar.

Min udtalelse er baseret på grund af de var nød til at smide nogle medlemmer ud, forde de på åben gade stod og sagde Jøder er verdens afskum.

Og de sagde til en sort konservativ mand (eller også var han fra Ukip) at var en Uncle Tom.

Den jyske edomit
Gæst
Den jyske edomit

Var jeg (((anglo))), kunne jeg godt stemme på Corbyn.

Johnny
Gæst
Johnny

I 2014 lagde Jeremy Corbyn en laurbær krans, til minde for de palæstinensiske terrorister, som udførte en god dåd, i 1972.

Ved denne aktion, blev 11 israelske atleter drabt. Good times.

Jeg er gamle nok til at kunne huske det var i alle aviser, og nyhederne på DR1…Det var før DR2 og TV2 og så videre. 😉

Eric Kreutzmann
Skribent

>”BBC er højreorienterede fordi de ikke dækker Israel og borgerkrigen i Yemen rimeligt”
wojakmedknustpandeskal.png

Johnny
Gæst
Johnny

*savl i mundvig*

Den jyske edomit
Gæst
Den jyske edomit

BBC – er det ikke noget hvide kinder tager med hjem fra byen?

Claus
Gæst
Claus

Real mgtow hours.

Johnny
Gæst
Johnny

Ooosh!