Hjem / Danmark / Kristian Jensen gejlet op af Fox News

Kristian Jensen gejlet op af Fox News

Kaptajn Venstre i aktion!

Kristian Jensen har et glansbillede af Danmark. Måske er han ikke ene om det. Der er nok mange i Udestuedanmark, der vil forsvare det vand de svømmer i. Også selv om Venstre og deres lige har lukket lort ud i vandet i mere end et halvt århundrede.

Fox News havde åbenbart et indslag, som fik de hjernestørrelsesudfordrede typer i Danmark helt op at ringe. Fox-værten havde et manuskript der nok smurte tykt på, men samtidig kom med nogle ubehagelige fakta. Ikke mindst vores skattetryk, som reelt er meget højere end det Fox præsenterede, da vi med afgiftshelvedet kan lægge yderligere 30% til.

Det er dyrt at skulle have en kæmpestat som kvinder kan gifte sig med, og som kan servicere en million fremmede mens en befolkningsudskiftning finansieres. Det er hundedyrt.

Men Kristian Jensen oplever kun én ting i sin mikroskopiske geleklump gemt i kraniet: Et medieproblem – i USA!

Jensen er glad for de danske medier.

Jeg elsker ordsprog. Ikke mindst det om at se splinten i andres øjne men ikke bjælken i ens eget. Se bare hvorledes Palle Mikrohjerne blamerer sig:

– Det er helt vildt overdrevet og utroværdigt. Det er simpelthen udtryk for, hvor politiserende amerikanske nyheder er blevet. Fuldstændig løsrevet fra fakta bruger man indslag til så fejlagtige påstande, siger Kristian Jensen.

Men de ræverøde, kulturmarxistiske løgnemedier som har forpestet Danmark er ikke politiserende? Vi har milliarddyre regimekanaler som udpumper et multikulturelt og landsforræderisk narrativ. Dette er ikke et problem? Kristian?

– Undskyld mit direkte sprogbrug, men hun skal simpelt hen ikke pisse på Danmark. Jeg vil ikke finde mig i, at noget så nederdrægtig forkert bliver fortalt, siger Kristian Jensen.

Super, super. Så når du er færdig med at revse hende Fox-damen, så tager du fat på de danske medier som i meget, meget, meget højere grad pisser på Danmark? Det kan vi forvente, ja? Noice!

– Ja, vi har et højt skattetryk. Folk betaler meget i skat, fordi vi får meget tilbage fra de offentlige kasser.

Ja, vi får en masse af Venstrestaten. Tusind tak, Kristian Jensen. Om ikke andet får vi da et billigt grin af din forfriskende frækhed.

– USA har sluppet fakta i sin politiske journalistik. Det er meget, meget farligt. Hvis man slipper, at journalistik ikke skal have sin rod i fakta. Så slipper vi det, der har bygget vores demokrati op, siger Kristian Jensen.

– Alle har ret til deres egne holdninger, men ingen har ret til deres egne fakta.

Han er helt blind, denne Kristian Jensen. Nogen burde rødkalke ham om de (((amerikanske medier))). Men han har uvilligt fat i noget. Vores demokrati, dette system som har bragt os så ufattelig stor ulykke og lidelse, ER i høj grad bygget op på vores presse. De er en del af systemet, på samme måde som partierne er på Borgen, facebook er på nettet og Antifa er på gaden. Skal folk træffe beslutninger om hvordan Danmark skal styres, og det byder vi folket at gøre til vores valg, så skal de være velinformerede og have haft adgang til alles stemmer, alle sider af sagerne. Men har vi en objektiv, fordomsfri dækning af det politiske spektrum i Danmark? Præsenteres nationalister på samme måde som kommunister, marxister og socialister? Nej. Nej, det gør de ikke. Det vil kun typer som Kristian Jensen, der har et forkvaklet selvbillede, vove at postulere. Den politiske journalistik er journalistisk politik. Danmark har en syg mediekultur og Venstre-retardoen her lader ikke til at ville tale om denne fatale kræftsvulst. For den er en del af hans system.

Det høje skattetryk har en forklaring.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
JILL KEWSOversætterenJohnnyClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

“Det er helt vildt overdrevet og utroværdigt. Det er simpelthen udtryk for, hvor politiserende amerikanske nyheder er blevet”

Hahahahahaha! Åh gud, jeg kan næsten ikke få vejret!

Muh Dik til Kristian Jensen, mega lol.

Og så lige et tillæg *fnis*

jyllands-posten.dk/international/usa/ECE10801737/tidligere-ambassadoer-gifford-forsvarer-danmark-over-for-foxvaert/

Shit just got real, når en homoseksuel amerikaner forsvarer lille Danmark, oosh!

Oversætteren
Skribent

Hvis vi kan få dem almindelige borger til at erkende at en objektiv presse er nødvendig for demokrati, så er vi nået langt.. Og så når den almindelige Dansker, så erkender den naturlige følge heraf.. Nemlig at ingen er objektive, og at vi alle har en mere eller mindre skjult dagsorden, ja så kommer omvæltningen helt af sig selv..

JILL KEWS
Gæst

Demokrati er en jødisk pest.