Hjem / Indsigt / Den evige skøge

Den evige skøge

Den såkaldte prominente politiker Pernille Rosenkrantz-Theil har fået en ny hobby. Den unge(sic) dame har taget ind (pun intended) et såkaldt flygtningebarn fra Eritrea. Det viser sig så, at barnet er 15 gammelt og må snart blive 16, idet han flygtede fra sit hjemland, da han netop var 15 og har været i Danmark i mindst et halvt år.

Men hvorfor gør Pernille Rosenkrantz-Theil dog dette? Hvem gider have en neger rendende? Og ville det ikke have en negativ effekt på hendes egne børn? Ting som disse og andre må Pernille Rosenkrantz-Theil da have overvejet grundigt? Svaret er, at det har hun selvfølgelig ikke. For at forstå, hvorfor hun ikke har, bliver vi nød til at forstå kvinders psykologi:

En kvinde er i hendes seksuelle velmagtsdage mellem 17-27. Nogle kvinder kan få lidt flere år på vha. plastikkirurgi og en sund livsstil. Andre kvinder tager nogle ekstra år for at blive modnet, men generelt har en kvinde størst magt over det modsatte køn i den periode. I den periode har Pernille Rosenkrantz-Theil været på pikkarrusellen. Hun kan slippe afsted med dette, fordi prævention er så tilgængeligt i dag. I den periode har hun været aktiv på den ekstreme venstrefløj og har sikkert mødt mange interessante mennesker fra både ind og udland (wink wink).

Da skøgen så begynder at blive gammel, og hendes udseende forfalder i slutningen er tyverne, er hun på spanden. Hun kan simpelthen ikke tiltrække alle de spændende typer, der har mødt Che Guevara og tisset på Hitlers grav, som hun plejer. Og hun ville jo helst have børn med dem. Så hendes børn også kan blive store og stærke krigere imod storkapitalen(sic). Så inden hun bliver alt for grim, finder hun en af de utallige betamænd, der altid omringer alle kvinder, mens de tålmodigt venter på, at hun bliver desperat nok til at interessere sig for dem. Desuden er betamanden villig til at blive hjemme og passe børnene, mens hun tjener en masse penge og bliver utroligt kendt. Det er så dejligt at være vigtig jo. Og når børnene er blevet lidt større, så kan hun bare blive skilt og slippe af med den klamme betamand igen. Så kan han passe dem hver anden uge, mens de går i institution resten af tiden. Den ene var vist heller ikke hans alligevel.

Men i takt med at Pernille bliver ældre og ældre. Og at hun får flere og flere rynker. Og hendes patter hænger mere og mere. Ja så bliver Pernille så ked af det. Så utroligt ked af det. Fordi alle behandler hende som en mand. En utrolig vigtig mand, men dog bare en mand. Hun vil i stedet på eventyr og med ud i skoven med en stor, vild og tatoveret mand, der kan binde hende til et træ og kalde hende en luder, mens han bruger hende. Det der skete altid, da hun var ung. Hvor kan hun dog finde så en ung viril mand, der bare er pumpet fuld af testosteron og klar til at bolle alt med en puls. Og som gider hendes hængepatter og feminazi frisure?

Hun kalder ham Ha(r)ben og ligenu piller han kun ved hende. Og hvis han en dag piller lidt med Pernilles datter. Ja så herre Gud da.. Han har jo haft det så hårdt.. Bare Pernille bliver glad.. Og kommer på skovtur..

 

Originale artikler:
www.bt.dk/samfund/pernille-rosenkrantz-theil-har-udvidet-familien-med-en-plejesoen
www.alt.dk/artikler/pernille-rosenkrantz-theil-om-sit-plejebarn

Om Oversætteren

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
JohnnyKomponistenKristian NissOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Jeg kan ikke sætte ord på, den afsky jeg har for hende.

Kristian Niss
Gæst

Det er ikke kun Pernille som ønsker at hun endnu en gang bliver trukket ind i en dyb skov af store tatoverede mænd.
Jeg så dog helst at det ikke bliver erotisk karakter.
I hvert fald ikke sådan som man almindeligvis forstår erotik.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Hun burde, i en drømmeverden, måske bare gå hjemme med sine 3,4 eller 5 børn og tage sig godt af sin mand, i stedet for at lege politiker og tage beslutninger baseret på hendes ufuldendte moderinstinkt og hvad hendes følelser ellers fortæller hende når hun skal tage vigtige beslutninger… Bare se på “feministisk snerydning” i Sverige sidste vinter eller Merkels “wir schaffen das” (Merkel har ikke nogen børn… hmm, er det hendes moderinstinkt som virker på hende i den beslutning når hun lukker en horde af unge negere ind i Tyskland?)

Det samme kun siges om disse “intagram-modeller”, der når de er smukkest og i deres mest fertile alder, bruger tiden foran et spejl eller i fitnessworld for at tage billeder af sig selv, så liderlige og retarderede mænd kan blive ved med at like deres billeder… De burde finde sig en mand og få sig en masse børn i stedet for. Instagram-modeller er også en slags skøge, bare med validering i form af likes som “betaling for ydelser”.

Johnny
Gæst
Johnny

Liberal Celeb Who Demanded We House Refugees Gets Perfect Karma After Taking In Migrants

youtu.be/cmkn_1TchFQ