Hjem / Akbaring / Naive fluefolk myrdet

Naive fluefolk myrdet

Parret Jay Austin og Lauren Geoghegan troede ikke på at ondskab fandtes blandt mennesker.

De var veganere, bosiddende i Georgetown og helt frarevet den virkelige verden. Fordi den idealiserede fantasiverden var et bedre sted at være for dem begge. Den ene arbejdede for HUD, en statsorganisation der primært laver eller skaffer billige boliger til økonomisk inkompetente minoritetsgrupper som f.eks. negere og latrinoer. Den anden arbejdede i Georgetowns universitetsadministration. Fluefolk.

Nu er de henrettet af Islamisk Stat. På en årelang cykelferie gennem eksotiske områder.

Der findes ingen onde me- ……oooooooog jeg er død.

Evil is a make-believe concept we’ve invented to deal with the complexities of fellow humans, udtalte det ene fjols, Jay.

Men det er lidt som at tro man kan flyve og så kaste sig ud fra en høj bygning. Er man på cykelferie og vil tage dette nonsens med som sin sikkerhed – troen på alles godhed – (samt deres stupide cykelhjelme), så ender man som lig i en grøft, efter at muggier i Tadsjikistan har knivhugget én ihjel.

Jeg ville ikke cykle gennem områder kontrolleret af terrorister. Det er ikke islamofobi, ser du, men en rationel forsigtighed baseret på empirisk viden om andre kulturer, racers og religioners absolutte råddenskab.

Den nu velmyrdede Jay Austin havde mange citater at udgylpe, da han fik spalteplads til at godhedssignalere inden virkeligheden indhentede ham og hans ditto hjernevaskede kone.

“You read the papers and you’re led to believe that the world is a big, scary place,”

“People, the narrative goes, are not to be trusted. People are bad. People are evil. I don’t buy it.”

Din fejl, Jay. Din fejl. Man kan læse om deres utopiske verdensturné, deres brutale død og en fremragende analyse af hele affæren på vores søsterside her.

Jeg tænkte mere på deres endeligt i dansk kontekst. Vi har samme red-verden-typer i Danmark. Typisk offentligt ansatte, der allerede i gymnasietiden planlægger et par fjumreår i Afrika, hvor de kan made ballonmavede negere og prøve at undervise dem i simple ting, uvidende om såvel deres bundskrabende intelligens eller allesteds nærværende voldspotentiale.

Dette par, som ikke mente onde/dårlige mennesker fandtes, boede i en by der er 85% sort; et helvede af afrikansk vold og drab. 365 dage om året. Godhedshjerne må være en uhyggelig tilstand på linje med heroinrus, når man kan skubbe virkeligheden bort og sniffe sine egne prutter i stedet.

I Danmark er disse folk med i eller stemmer på partier som de Radikale, Enhedslisten, Alternativet og så videre. De er villige ofre for Danmarks Radio, folkeskolen og det større uddannelsessystems multikulturelle, egalitære propaganda. Trods det holder langt de fleste armslængde til multikulturen. Det der tæller for den gennemsnitlige landsforræder er point på godhedskontoen. Gratis signalværdi. Likes på faceberg. De færreste søger at pleje omgang med Abdullah i Mjølnerparken.

Disse folk mener at danskernes ret til Danmark slutter hvor deres følelser begynder.

Jeg kan kun opfordre dem til alle som én at tage på cykelferie i Tadsjikistan.

Hvorfor begik i selvmord?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Lord of the FrogsMorten B.JohnnyOversætterenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Komponisten
Gæst
Komponisten

Det er ligesom at sætte et par kaniner, som har været i fangenskab hele livet, ud i den rå og vilde natur, hvor naturlige fjender som ræve og ørne, er fuldstændig ligeglade om de naive og godtroende kaniner kommer fra en tryk og velplejet fortid som kæledyr.

Naturen er fuldstændig ligeglad med blødsødenhed, godhedssignalering, naivitet og humanitet. Kun den stærkeste overlever og som cykelhjelmsbærende og godhedssignalerende vegetar, har man ikke mange chancer i den vilde verden, hvor jungleloven hersker.

Lord of the Frogs
Gæst
Lord of the Frogs

Sammenligne du muslimer med ræve og ørne? Idontknowwhoisjewingwhoanymore.jpg 😂

Men må gi’ dig ret, det er det samme og det er helt håbløst.

Oversætteren
Skribent

Det virker som om, at liberale og marxister har valgt en anden strategi end højreorienteret, når det kommer til voldelige og uproduktive mennesker. Den højreorienteret tilgang vil være at holde dem i kort snor vha. hård konsekvens. Den venstreorienteret tilgang er at bestikke dem til at være flinke. De to tilgange vil nok altid i en vis udstrækning afløse hinanden. Der er jo så også en tredje mulighed.. En tredje vej, om man vil.. Ej det er gas..

Johnny
Gæst
Johnny

Den her sag minder mig lidt om det canadisk par, der tog på vandretur i de afghansk bjerge, sammen med deres børn. Så vidt jeg husker var de gidsler i 5 år.

Eller hvad med de danske par, som var på verdensomsejling, også med deres børn. På trods af de danske myndigheders råd, om ikke af sejle ind i somaliske farevand, så gjode kaptain mega fjols det modsatte.

Jeg kan dog ikke huske hvor lang tid de var gidsler.

Morten B.
Gæst
Morten B.

Husker godt den sidstnævnte episode. Han fik tilbuddet om at sejle med en militærbeskyttet konvoj, men han afslog. Han vidste bedre. At han dermed udsatte sin egen familie for unødvendig fare, var simpelthen utilgiveligt.

I Vesten er vi blevet smittet af åndelig AIDS. Det er en sygdom, der nedbryder den naturlige forsvarsmekanisme, og som gør den smittede ude af stand til at skelne mellem ven og fjende. Den skaber i hjernen en falsk illusion om, at man har guddommeligt ret i alt, og patienten reagerer ofte med ukontrollabelt raseri og aggression, når man forsøger at helbrede ham eller hende.

Morten B.
Gæst
Morten B.

“Der var een, der var to, der var tre, der var fire på cykeltur,
Een sagde verden er sød,
og nu er han død.
Der var een, der var to, der var…”

Fortsæt selv sangen.