Hjem / Danmark / Statsborgerskab i generne

Statsborgerskab i generne

Som man kan læse hos Ekstrabladet har Luis Grün Gómez, en halv-dansker/halv-guatemalaner, ‘endeligt’ fået anerkendt sit danske statsborgerskab. På overfladen ikke noget ekstraordinært, man ødsler jo nogle år så meget som 15000 statsborgerskaber væk årligt til alverdens ros, men hvad der gør sagen speciel er brugen af DNA-test for at bevise danskhed.

24-årige Luis er født i Guatemala med guatemalansk mor og dansk far der arbejdede som kaptajn på danske skibe. Hans forældre var gift da de fik ham. Som 14-årig flyttede familien til USA og som 19-årig videre til Danmark hvor han har boet siden. Han er altså født som udenlandsdansker i kraft af hans far, og kommet til Danmark i god tid til ikke at få sit statsborgerskab ophævet som det sker for udenlandsdanskere der ikke har boet fast i fædrelandet inden det fyldte 22. år.

I forbindelse med hans 22. fødselsdag og integrationsministeriets gennemgang af om han levede op til kravene for fortsat statsborgerskab, opstod der dog tvivl om slægtskabet med hans far, som altså er hans eneste ret til statsborgerskab. Uden at vide hvad den officielle tvivl grunder i, vil jeg sige at jeg også ville være skeptisk, når en mand lader en maya-kone bestemme at sønnen skal have hendes efternavn. Efter et par års sagsbehandling endte ministeriet med at bede om at han og hans far fik fortaget en DNA-test for at endegyldigt bevise slægtskab. Luis havde halv Nordjysk DNA, var sin fars søn og havde således ret til sit statsborgerskab. Som bonus kunne Ekstrabladet dæmonisere den onde SStøjbergs nazi-ministerium for at håndhæve de få regler vi har til statsborgerskabs-printeren. Case closed, som man siger.

Men hvorfor er det ikke bare go-to løsningen? Man kunne have sparet alle parter en masse tid hvis man bare havde gjort det fra starten af. Når vi kan måle os frem til, at den unge mand ikke bare var delvis dansk, men specifikt nordjysk, hvorfor så ikke bare gøre det til standarden for alle tvister om og uddelinger af statsborgerskab? 50% dansk DNA = statsborgerskab, eventuelt lidt mindre hvis resten er overvejende nord-vest europæisk. Det ville lette sagsbehandlingen i sager som Luis’, løse en fandens masse problemer vi har med udenlandske kriminelle vi ikke ‘må’ sende hjem, spare staten en masse udgifter til blæk eller toner når printeren ikke konstant skal spytte de nærmest blasfemiske stykker papir ud der påstår at tilfældige 60-IQ gedehyrder er ‘blevet danskere’, og endegyldigt vise os selv og verden at Danmark er danskernes land og det skal det forblive!

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Max von LützowOversætterenMorningstarLord LollandKomponisten Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

4D skak af Inger for at bringer DNA ind i spørgsmålet ang statsborgerskab?

Morten B.
Gæst
Morten B.

Det kan godt være, at muggiernes statsborgerskab står på et papir med myndighedsstempel, men vi har et statsborgerskab, der ligger os i generne. Det er et adelsmærke, som de aldrig nogensinde kan opnå at få. Vi, på den anden side, skal være os bevidste om vores medfødte adelsmærke og kæmpe for det for enhver pris. Danmark er vort, fordi det ligger os i generne, det løber i vores årer.

Claus Boatsinker
Administrator

Igen, jeg prøver at ungdå ordet ‘kneppeaffald’ på Blæseren, men hvad danskere gør af udskejelser med racefremmede tøser i det store udland, skal da ikke ligge os til last som folk. Slet ikke når ugerningen er sket udenlands. Herregud. RAUS!

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Ja det lidt et problem med Danmark som søfartsnation, heldigvis er vores sømænd ikke så store liderbukke idag, som dengang hvor det ikke var muligt at tage til danmark og få statsborgerskab som horeunge.

Men du har grundlæggende ret hvis man forplanter sig, i især ressourcesvage lande med fremmedekultur, så burde man blive og bygge sin familie op dette sted. F.eks. opbygge en forretning der kan lave handel i Danmark.

Claus Boatsinker
Administrator

Også lidt ros til Roekongen for hans DNA-billede…

Komponisten
Gæst
Komponisten

Nåhja, nu kan jeg se det er en dobbelthelix lol! Det er sku godt fundet på!

Morningstar
Gæst
Morningstar

Alla som har ögon att se med förstår väl att nån som heter Gomez är minst halv-muggier. Home is where Guatemala is.

Oversætteren
Skribent

Så det at være halvt Dansker er åbenbart nok til at blive anerkendt som 100% Dansker. Jeg kan høre hele verdens muldyr græde af glæde over endeligt at blive anerkendt som heste..

Hillbilly
Blæser læser
Hillbilly

Denne nordarier skulle aldrig have haft mulighed for at fraternisere med udenlandske kvinder og bringe afkommet hertillands. Nürnberg-love nu! Racerenhed er Danmarks sikkerhed.