Hjem / Samfund / Twitters censur, del 117

Twitters censur, del 117

Det er måske ikke en decideret nyhed og når censurens le dagligt rammer utallige, unævnte dissidenter, så bliver det trivielt. Det er tydeligt at den (((globale dagsorden))) inkluderer et strengt censureret internet og at der er en samlet front mod ytringsfrihed såvel som den basale ret til at eksistere.

En ting er at man ikke kan være på monopolplatforme som Facebook og Twitter. Noget helt andet er at man ikke kan have sin egen hjemmeside, sin egen bankkonto og mulighed for kortransaktioner, således at man kan være et alternativ til det rodløse etablissement. Det er en grotesk klovneverden. I går fik YouTube-konkurrenten BitChute kniven, da Stripe trak deres mulighed for at behandle kreditkort. Stripe sagde at de intet kunne gøre, at de var presset til det af de store kortgiganter. Dem der sidder på hele infrastrukturen har en enorm magt, som de bruger til at fremme deres egen etnocentriske dagsorden. De forsvarer nidkært deres monopolstatus og bruger dette politisk og aktivistisk til af fjerne enhver alternativ verdensanskuelse.

Men prominente censurtilfælde får dog stadig lidt opmærksomhed hist og pist, og holder gryden i kog, hvilket til sidst skal munde ud i reguleringer af såvel monopoler på nettet samt monopoler på kort- og bankområdet.

Nu er den australske antikrigsjournalist Caitlin Johnstone blevet sparket af Twitter – og genopstået – efter at have udtalt sig mindre positivt om krigsforbryderen John McCain.

Der findes næppe en krig på vegne af Israel som McCain ikke har jublet over og agiteret for. Han er ubetinget skyld i hundredtusindvis af døde, og alligevel er det Vorherre der alene får fornøjelsen af at sende ham til helvede. McCain er en af de få ikke-jødiske neokonservative, der med en pervers iver vil hjælpe med at destabilisere hele Mellemøsten til fordel for Shlomo. Foruden Afghanistan, Irak og Libyen har han været nærmest psykopatisk omkring at få den sekulære, stabile Assad-regering fjernet og har været medskyldig i at kaste Syrien ud i kaos og død. McCain har åbent støttet muhamedanske terrorgrupper og fået sponsoreret deres virksomhed med våben, logistik og kontanter. Han har endda besøgt dem. Men takket være Rusland lykkedes det aldrig McCain og Obama at få deres terrorplaner gennemført. De tabte.

McCain plejede ved flere lejligheder omgang med prominente repræsentater for terrororganisationer. Han må have haft det som en fisk i vandet.

Israel-lobbyen må få en lille smule kvalme over deres egen succes, når de ser typer som McCain kalde Al-Nusra og ISIS-gutterne for frihedskæmpere. rofl

Faktisk er McCain så afskyelig, at man må sige at det var bedre at Obongo vandt over McCain i 2008. Nok fik vi neokonservativ udenrigspolitik, men vi fik også en opblussende identitetspolitik i USA, som til sidst banede vej for en opblomstring af hvid nationalisme og en generel gejst hos den hvide befolkning, der sikrede en sejr til Trump.

Nu venter verden på at McCain’s hjernesvulst endelig gør en ende på denne ækle forbryder. Der er millioner af efterladte for denne krigsliderlige shabbos goys gerninger, der vil fælde en glædens tåre når han kan kyles i jorden. Efterfølgende vil skeletterne vælte ud af skabet, og hans eftermæle vil være et liv i selvpromoveringen og ondskabens tjeneste.

At Twitter angriber Johnstone på denne facon er helt absurd når man kan læse følgende i RT’s artikel:

The controversial ban comes days after Twitter granted the blue verification checkmark to Sarah Jeong, the newest member of the New York Times editorial board, despite her long history of overtly racist, abusive and insulting tweets.

Det handler om at hade de rigtige, hvis du vil være på Twitter. Det er ganske simpelt…

Dissidenter er ikke velkomne hos de tidligere “fanatiske forkæmpere for ytringsfriheden”. Jack Dorsey ændrede pludselig kurs og startede et samarbejde med den jødiske terrororganisation Anti Defamation Leauge. Chokerende.

Sarah Jeong ved hvem der smører brødet, og hendes ophøjede status på Twitter bekræfter det. Vores tålmodighed er til gengæld sluppet op og vi venter utålmodigt på at kunne lukke deres frække, lyvende munde.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
JohnnyOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

The fires rises..

Johnny
Gæst
Johnny

Jeg får altid et smil på læben, når jeg ser Botasinkers tegninger.