Hjem / Danmark / Alternativet mod Danmark

Alternativet mod Danmark

I november sidste år skrev jeg om at alle fik stemmeret til lokal- og regionsvalg bare de havde boet her længe nok. Alternativets top har i denne uge røget lidt ekstra fin fjolletobak, og besluttet sig for at det næste logiske skridt til udhuling af indfødsretten, er at udvide ordningen til folketingsvalg.

Det vil være en gevinst for Danmark, hvis alle, der bor her, tager aktivt del i det politiske liv.
Med den begrundelse foreslår Alternativet at ændre grundloven, så alle, der har boet og arbejdet i Danmark i fire år, får stemmeret.

Med gevinst for Danmark menes der nok en gevinst for den røde fløj. De der ikke har statsborgerskab kommer nok ikke til at stemme på partier der vil lukke for pengekassen og sende dem hjem til Langbortistan.

– Vi ønsker, at alle, der bor i Danmark, indgår på lige fod i alle de demokratiske processer, man kan forestille sig, forklarer partileder Uffe Elbæk.

– Det kan kun være med til at skabe værdi for Danmark, hvis vi sikrer, at alle borgere føler, at de har en demokratisk stemme og har indflydelse på, hvordan Danmark udvikler sig.

Kunne de ikke bare stille forslag om at alle stemmesedler skal have afkrydset Alternativet på forhånd? Det ville være mere ærligt og resultatet ville blive det samme i sidste ende.

Uffe Elbæk pointerer, at EU-borgere allerede kan stemme ved kommunalvalg. Det er fuldstændig sammenligneligt med Alternativets forslag, mener han.

Der er allerede ild i laden, derfor er det en god ide at sætte ild i hovedhuset.

– Jeg kan faktisk overhovedet ikke se nogen ulemper ved det, siger Uffe Elbæk.

Indsæt noget med “skoven for bare træer” her

Forslaget om grundlovsændringen er en del af et 58 sider langt program for, hvad Alternativet vil arbejde for, hvis partiet mod alle odds skulle få held med at indtage statsministerposten efter næste valg.

Det ser ualmindelig svært ud i betragtning af, at partiet ligger til lidt over fire procent af stemmerne ifølge Ritzaus vægtede gennemsnit af meningsmålinger.

Det eneste gode ved deres galskab er at de ikke er nok til at få den gennemført. Endnu.

Send de fremmede hjem, før Elbæk sender dem et valgkort.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
OvnByggerenClaus BoatsinkerLarsLarsenOversætterenMorten B. Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Det er mig stadivæk en gåde, hvordan Alternativet fik 9 mandater, ved siste valg.

Klovne parti, HONK HONK!

Komponisten
Gæst
Komponisten

Det ser ud til at den godhedssignalerende boomer-sexgyngeentusiast Uffe Elbæk igen ude og vise lidt godhed og “Sammen (med perkerne og negerne) er vi stærkest”-retorik.

Claus Boatsinker
Administrator

Elbæk er et eksempel på at naivitet ikke er nogen undskyldning når et tribunal skal vurdere om han er skyldig i landsforræderi.

Kristian Niss
Gæst

hov, ups?!? Forvoldte jeg nær uoprettelig skade på min nation? Det var ik med vilje

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Heldigvis er det kun 5% der for alvor tror på det lort, det dog skræmmende at resten har en sådan tilforladelig tilgang til det. Men det jo også opslugt af vanvittig identitets-politik.

Alternativer lever højt på den grønne dagsorden og mange danskere er 100% overbevist om klimaet. Jeg forstår dog ikke der er så mange der mener at det er det Danmark skal prioriteres højest. Vi har samme antal indbyggere som en provins by i Kina, uanset om vi bliver 100% miljø-venlige, så batter det jo intet overfor resten af verden, at man er 10 skridt foran og underminere sig selv tifoldig i alle andre henseener.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Alternativet står for mig som et klokkeklart bevis på, at venstrefløjen har opgivet alt håb om indflydelse og magt. Derfor ser jeg hellere at venstreorienterede vælgere stemmer på Alternativet, end at de stemmer på nogen af de andre partier i rød blok.

Morten B.
Gæst
Morten B.

Godt nok er Elbæk en klovn, men han er ikke dummere, end at han godt kan se, at det handler om at importere vælgere til venstrefløjen. Et studie lavet for flere år siden viste, at 90 procent af de ikke-vestlige indvandrere stemmer rødt. Det var ikke ligefrem noget, der kom bag på os.

Den viser så også højrefløjens dilemma. Ved at åbne grænserne op for Den tredje Verden graver den sin egen grav. Så den har 2 muligheder: Enten lukker den grænserne og påbegynder hjemsendelser af de notoriske venstrefløjsvælgere, eller også hopper den med på integrationsbølgen. Vi ser, at den har valgt mulighed nummer 2.

Oversætteren
Skribent

Alternativet er venstrefløjens odin.org

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Dit postbud er fascist!

Claus Boatsinker
Administrator

Som vi taler om i seneste 266b, så er Elbæk og Alternativet godt klar over de negative samfundskonsekvenser af deres politik. God dokumentation at have til en fremtidig rettergang, hvor disse tosser skal stå til ansvar.

OvnByggeren
Gæst
OvnByggeren

Uha, jeg har våde drømme om Uffe Elbæk stillet op mod en mur foran en henrettelsespeloton (i Minecraft selvfølgelig).