Hjem / Samfund / Negerinvasion af Italien standset

Negerinvasion af Italien standset

Matteo Salvini, Italiens indenrigsminister, har på sine første 70 dage fået reduceret antallet af afrorsnyltere med hele 95%. Det har fra dag 1 af været tydeligt, at man helt selv er herre over om man vil oversvømmes af lavintelligente masser eller ej. EU, med Tyskland, Holland, Storbritannien, Sverige og nu også Portugal, Spanien og Luxembourg, i spidsen har sat invasionen i gang og inviteret dem. “Kan I komme hertil, kan I blive”, var 2015-parolen i ikke mindst Tyskland og Sverige.

Italien var af samme støbning indtil regeringsskiftet. Nu har de vist at man ved at sige NEJ, helt og aldeles kan stoppe tilstrømningen. Det kunne vi også have gjort i Danmark i 1983, men i stedet indførte vi åbne grænser og retsskrav til asylansøgere. Der er ingen naturlov om at den afrikanske befolkningseksplosion gør deres ankomst til Europa uundgåelige. Det er det rene nonsens. De kommer ene og alene fordi landsforrædere og fremmedelementer blandt os muliggør deres ankomst og ophold.

Afrika er den vej.

Nu er Matteo Salvini Italiens mest populære politiker, og jeg er sikker på at han som indenringsminister har flere planer til gavn for det italienske folk. Nu kan han sole sig i sin heltestatus men forhåbentlig ikke hvile på sine laurbær. Der er stadig store mængder afrobiomasse, som forpester de italienske strande, gader og stræder.

Men der kommer stadig både mod Europa. Ikke mindst de skibe der tilhører fuldtidsprofessionelle menneskesmuglere som kalder sig humanitære redningstjenester. Og de har stadig kunder i Europa som vil brænde milliarder af på deres affaldsgods.

Yesterday, the Aquarius docked in Malta after EU countries thrashed out a “deal” to take in the 141 nonwhite invaders onboard.

According to Reuters, “loud cheers could be heard from the ship as it pulled into the Grand Harbor in Valletta,” five days after the invaders, most of them Somalis and Eritreans, were taken off boats along the Libyan coast.

Malta and Italy both initially refused to let the Aquarius dock in a re-run of the standoff seen in June. But Malta agreed to reverse its decision as France, Germany, Luxembourg, Portugal and Spain offered to take in the ship’s latest invaders, along with 114 others who arrived on the island on Monday.

The invaders were unloaded from the Aquarius straight onto police buses, to be taken to a reception center where they will be distributed among the five countries, officials said.

Italian Interior Minister Matteo Salvini has vowed that the Aquarius will “never see an Italian port again.”

Malta har fået nok, men parasittransporten holdes i gang af de fem ovennævnte land, som sørger for at der stadig er et incitament for negersmuglerindustrien til at fortsætte. Indtil man er klar til at sige NEJ, og afvise alle både, bekæmpe alle grænseoverløbere og være håndfast og kompromisløs i sin hjemsendelsespolitik, så vil det melaninfyldte rakkerpak stadig prøve lykken.

Stopper man både, sænker man både eller sørger blot for at ikke en eneste sætter fod på europæisk jord, så stopper strømmen. Der slutter arbejdet på den front, for så kommer der ingen både eller muggikolonner. Men det kræver politisk vilje og den findes desværre kun i lommer, og det er en langsom proces, land for land, at få handlekraftige, mindre folkefjendske kræfter til roret og få vendt denne katastrofe. Men jo flere lande og politikere der viser vejen, desto større vil viljen til overlevelse og modstand være hos de værst ramte lande i Nordvesteuropa.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
OversætterenTom VensterMorten B.KomponistenJohnny Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

“Italian Interior Minister Matteo Salvini has vowed that the Aquarius will “never see an Italian port again.”

Eller som de siger i Australien, Fuck off, we are full.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Må guderne velsigne Matteo Salvini i kampen mod (((EUs immigrationspolitik))) og negerimport.

Morten B.
Gæst
Morten B.

Vær med til at redde menneskeliv. Stands trafikken!

Tom Venster
Gæst

Hill Salvini! Hill Caesar!

Oversætteren
Skribent

Der sker noget. Det går den rigtige vej.