Hjem / Samfund / Er det ikke ironisk, spørger Dagens Blæser & Alanis Morissette

Er det ikke ironisk, spørger Dagens Blæser & Alanis Morissette

Man håber og forventer det bedste fra udenlandske gæster. Det er det basale forventningsniveau hos de fleste, når en fremmed er på gæstebud. Men nogen gange, ja ganske ofte om end ikke altid, så træder den fremmede på værten, skider på gulvet og misbruger sin tilstedeværelse til at gøre skade.

En af disse er næsedronningen Esperanza Franco, som efter sin at have bestået sin advokateksamen, på gæstevisum fra Spanien, brugte sin nyudklækkede status til at modarbejde amerikanske myndigheder der skulle tilbagekaste illegale indvandrere, som ansat hos Florence Immigrant and Refugee Rights Project

Hun skulle vist nok være spanioler, men det er noget af en komisk overdimensioneret gigagynther, der kan indsnuse ubegrænsede mængder gratis luft ind, som hun slæber rundt på.

Kan det være hun blot er en spøgefugl og har købt den klassiske “problembrille med supernæse” på Amazon?

Men mens Franco vil hjælpe squatamala-folk med at få succes med deres ulovlige invasion af et murløst Amerika, så løb kattedameadvokaten selv ind i problemer. Hun har nemlig selv brudt visumreglerne, og har opholdt sig uden at søge nyt. Ups!

She fears that in less than a month, she could end up being jailed in the same Arizona detention center where she has gone to visit clients.

“I’m going through so much stress,” Franco said. “I’m waking up in the middle of night, with back pain.”

WOMP WOMP

The paradox of her situation is not lost on Franco, 28, who put her legal knowledge and Spanish-language skills to work in Tucson at the Florence Immigrant and Refugee Rights Project, a nonprofit advocacy group.

Læs hele artiklen. Det er en sand tåreperser, lol. Hun har jo nok arbejdet målrettet under hele sin uddannelse på at kunne hjælpe brune mennesker, der bryder den hvide mands alt for strenge love og har hjerteløse koncepter som grænser og visaprocedurer. Hun minder om en gymnasietøs, der deltager i Operation Dagsværk for at gøre sit for at holde befolkningseksplosionen i gang i et eller andet lortehul, og så drømmer om at komme til Congo eller Bolivia for at lade godheden strømme igennem hende og få den endorfinrus, som kun ellers fås i små doser, når hendes Instagram-selfier får små hjerteklik.

Men for Spaniens skamplet, Esperanza Franco, blev kampen mod de brunes udvisning til historien om hendes egen udvisning. Det burde have været for misbrug af gæstebud og statsfjendtlige aktivieter og ikke blot visummangel.

Men det er da vidunderligt ironisk.

..

BONUS: Vanilla Ice gør sin patriotiske pligt hos ICE.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OvnByggerenJohnnyOversætterenClausEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Utroligt. Vi lever i en tid, hvor selv spaniere med efternavnet Franco er modbydelige folkeforrædere.

Oversætteren
Skribent

They have to go back.. All of them..

Johnny
Gæst
Johnny

Jøsses, hun er jo et levende eksemple på, le happy merchant, en omvandrende karikaturtegning, lol.

Hmmm, hvad kalder vi, le happy merchant på Dansk?

Den glade købmand?

OvnByggeren
Gæst
OvnByggeren

Et forlænget ophold i en ovn (i Minecraft selvfølgelig) ville sikkert få hende på bedre tanker.