Hjem / Andet / Er pædofili den katolske kirkes grundlæggende problem?

Er pædofili den katolske kirkes grundlæggende problem?

Som nogle af vores læsere måske allerede ved, oplever den katolske kirke for tiden en større sexskandale. Det drejer sig bl.a. om hundredvis, hvis ikke tusindvis, af børn i den amerikanske delstat Pennsylvania, samt anklager mod den (nu forhenværende) amerikanske kardinal Theodore McCarrick.

I medierne og populærkulturen skildres det ofte som om, den katolske kirke fremstiller pædofile ved at påtvinge deres præster et liv i cølibat. Forekommer denne opfattelse ikke andre end mig lidt mærkelig?

Jeg mener, det er ikke mere end en dag siden, vi her på Blæseren af en meget vred kommentator blev beskrevet som en flok “gammeljomfruer”. Da alt, folk skriver på internettet, er sandt, må dette jo unægteligt være tilfældet. Dog er der mig bekendt ingen af os, der misbruger børn.

Hvis man som katolsk præst virkelig ikke kunne dy sig, var det vel heller ikke mere kompliceret end at følge Simon Büngers udødelige råd.

Men hvad er det så, der er galt? Et eller andet må vel være skyld i alle disse misbrugssager.

En amerikansk analyse fra 2004 af omkring 10.000 anklager om seksuelt misbrug af mindreårige (dvs. under 18 år) begået af katolske præster mellem 1950 og 2002 viste, at 81% af ofrene var af hankøn, mens 78% beskrives som “postpubertære” (hvilket åbenbart vil sige, at de er over 11); 27% af ofrene var mellem 15 og 17.

Nogle påstår, på baggrund af dette, at størstedelen af misbrugssagerne faktisk ikke omhandler reel pædofili. F.eks. kaldes seksuel tiltrækning til 11- til 14-årige åbenbart for hebefili. Denne betegnelse, ‘hebefil’, forekommer mig umiddelbart at være lidt en kunstig størrelse—det lyder mest af alt som noget, man bortforklarende beskriver sig selv som, efter mor og far har fundet ens My Little Pony-figursamling—men hey, hvad ved jeg.

Pointen er dog, under alle omstændigheder, at størstedelen af sagerne involverer børn og unge, der er i en alder, hvor drenge og pige har udviklet klare fysiske forskelle. Desuden skal det nævnes, at 6,5% af ofrene var 17-årige. Jeg nævner dette, fordi procentandelen af de misbrugte fra 14-årsalderen falder konsekvent, men kun med en 2-3% pr. år. Man må altså kunne antage, at der også findes 18- og 19-årige ofre, og måske endda de, der er ældre (men som selvfølgelig ikke inkluderes i en rapport om misbrug af mindreårige).

Alt dette bør man selvfølgelig se på i lyset af det faktum, at godt 4 ud af 5 af de misbrugte, er drenge og unge mænd. Problemet for den katolske er altså ikke bare pædofili—kirken skaber ikke børnemisbrugere ud af den blå luft; problemet er, at den katolske kirke, ligesom så mange andre institutioner, deriblandt mange andre kirker, er blevet infiltreret af homoseksuelle, der ikke overraskende medbringer dele af deres sygelige kneppegyngekultur.

Når der så også finder decideret pædofilt misbrug sted, hvad der bestemt gør, bør dette vel blot ses som et udtryk for den relativt større forekomst af pædofile blandt netop homoseksuelle.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

En vigtig dato…

“Nå ja, det var 11. september”. Det er ikke noget man hører alverden om mere, …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Den jyske edomitJohnnyEric KreutzmannClausOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Disse katolske homoinfiltratører skaber dog nok børnemisbrugere, nemlig deres ofre som selv viderefører denne ultraperverse subkulturs livsførelse.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Den gamle pave blev jo også kuppet af Homolobbyen, under noget som de kaldte “Catholic Spring” det hele er i wikileaks mailsne.

remnantnewspaper.com/web/index.php/articles/item/3001-did-vatican-attempt-to-influence-u-s-election-catholics-ask-trump-administration-to-investigate

gloria.tv/article/DbyFpcQKRK7i4jp3sei1peUS8

Benedict XVI der kritiserede homosexuel adfærd og åbnede op for at rense ud blandt de pædofile i kirken, “gik af” pga helbred, men siden 2013 har han ikke været indlagt med nogen problemer overhovedet og er meget aktiv i en høj alder.

Benedict XVI says he dismantled Vatican’s ‘gay lobby’

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Pave Frans siger et og gør noget andet, tidligere har man undskyldt overfor ofre, mens man samtidig modarbejder opklaring af sandheden. Der er flere sager hvor man har haft fuld kendskab til sager, men har forsøgt at klare det internt uden om officielle myndigheder.

www.nbcnews.com/news/latino/clerical-sex-abuse-disclosures-skyrocket-pope-s-argentina-n815146

www.independent.co.uk/news/world/americas/pope-francis-juan-barros-chile-child-sex-abuse-paedophile-priests-proof-vatican-roman-catholic-a8172366.html

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Lmao’er over alle de her christcuxx, er personaligt hedensk revolutionær, en ideologi og tro uden EN ENESTE fejl.

Oversætteren
Skribent

Det er virkeligt ærgerligt, at den katolske kirke ikke kan få styr på det her.. Vesten har så meget brug for en velfungerende og konservativ katolsk kirke lige nu..

Claus Boatsinker
Administrator

Der er i så fald meget mere end homofile præster at få bugt med.

Johnny
Gæst
Johnny

Hvis der er noglet, der kan få mig til at se rød, så er det historier om seksuel misbrug af børn.

Jeg har to drenge (de er godt nok voksene mænd nu)

Men hvis der var nogen der gjorde dem fortræd, så kan jeg love dig for, at vedkommende fik en ekspres tur, op til Sankt Peter.