Hjem / Verden / Facebook censurerer for Israel (chok)

Facebook censurerer for Israel (chok)

Facebook gik måske et skridt for langt (igen-igen), da de fjernede den populære hippie-organisation Occupy London. De måtte senere omgøre det og lukke dem tilbage på platformen. Occupy London taler blandt andet for palæstinensiske rettigheder, og det er ikke kosher hos Facebook. Personligt er jeg mere interesseret i et Occupy Godthåb, som skal kaste lys på danskernes skandaløse status som andenrangsborgere på det inuitinficerede Grønland. Men det er en anden snak.

I forbindelse med den omsiggribende censur, kom Occupy London med lidt interessant statistik. Ikke mindst om en generel algoritmepolitik, som har fået en masse hjemmesiders trafik til at styrtdykke (her snakker vi nok (((Google)))), men også om Facebooks virke som det israelske regimes forlængede arm.

The temporary ban of a left-wing, pro-Palestine Facebook page was a part of a “massive rearguard action on the part of the establishment” carried out in the name of “fake news,” argued George Barda, of Occupy London, told RT.

Upon reinstating the Occupy London page, which has more than 150k followers, Facebook said the ban was a mistake, though, according to Barda, the company gave “no reasonably explanation” for the initial ban, leading to suspicion from the group that the censure was over pro-Palestinian messages posted by the group.

Knæhøj k̶a̶r̶s̶e̶ soja. George Barda fra Occupy London observerer ting man ikke må observere.

Referencing a 2016 investigation by The Intercept, Barda stated “Facebook unfortunately works very, very closely with the US government, and the Israel government specifically to remove posts.

“It was the Israeli foreign minister, in a public statement, announced that previously only 50 percent of their demands for things be removed were responded to favourably by Facebook , now 95 percent of things the Israeli government order Facebook to remove they remove,” referencing reported comments by Israel’s justice minister, Ayelet Shaked.

DAYUM! Det kan man kalde sammenhold. Den jødiske iver for at Lukke Ting Ned(TM) har ingen bremse, og de benytter med vanlig gejst deres lille gnaverstat til at udføre dette makabre stammeritual, indtil folk får nok af dem endnu engang.

Barda stated that he regarded the temporary ban on his page a part of a “massive rearguard action on the part of the establishment,” continuing to note that “in the name of fake news many progressive websites that have been a major part of Bernie Sanders, Jeremy Corbyn etc. they found their traffic going down significantly.

“Mainstream progressive websites have seen their traffic go down by 70 percent. These are algorithms that are designed in private that nobody can inspect that have a huge impact on what information the world gets to see about what’s going on. That’s a hugely significant issue going forward.”

Vi har brug for reguleringer, når nu Diablo III-kraner ikke er en realistisk mulighed. Vi skal nok få dem. Om europæere kan ride med på den amerikanske ryg og nyde godt af kommende indgreb, får vi at se. Men tech-industrien har tydeligt taget side. De er for omfattende censur, og kæmper for at lukke ned for såvel konkurrenter som dissidenter. Som BitChute viste, så er det ikke en mulighed at lave et konkurrende produkt, da dette kvæles af bankgiganterne, der ikke vil tillade dem at bruge den finansielle infrastruktur. Kun stærke indgreb mod disse kyllingesvingende monopoltyranner kan løse problemet.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenOvnByggerenLord of the Frogs Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

En ting er at sørge for, at folk ikke må blive direkte lukket på de sociale medier eller at deres opslag og/eller grupper forsvinder. En anden ting er at sørge for at algoritmerne er retfærdige.. Det lyder meget svært at kontrollere.. Det er muligt, at staten bliver nødt til at gå ind og overtage de 4 store monopoler: Google, Youtube, Facebook og Twitter.

Lord of the Frogs
Administrator

Nej det er ikke svært, medmindre man netop vil ha’ alle mulige undtagelser. Hvis vi antager “free speech” dækker alt, så længe det ikke er trusler så er det temmelig simpelt. Der skal ikke være nogen algoritme der analyserer det. Hvis nogen falder over noget der anses som en trussel anmeldes det til politiet, så simpelt skal det gøres.

Oversætteren
Skribent

Min pointe var, at hos fx youtube, der foreslår de videoer, der passer med, hvad du gerne ser allerede. Fx ift. emne. Det er klart, at det har stor betydning om en video dukker op som foreslået, eller den aldrig gør for, hvor mange der ser den. Facebook gør noget lignende med opslag.

Det virker for mig meget uoverskueligt, hvis en stat skulle overvåge dette og sikre fuld retfærdighed her. Mao så er det en del sværere at overvåge ift. om noget er der eller ej.

OvnByggeren
Gæst
OvnByggeren

Og så siger man at jødernes indflydelse på medierne er en skrøne…