Hjem / Danmark / Klassisk teater

Klassisk teater

For tiden udspiller sig en klassiker, et teaterstykke der her i landet er mere kendt end Shakespeares største værker: Den Stakkels Skævøje. Værket udspilles gerne en gang årligt og nyfortolket hver gang. Som udgangspunkt går stykket ud på at en fedladen, doven, socialt akavet, eller på anden måde utiltalende dansk mand har fundet en gul kæreste/kone, oftest Thai, og dramaet udspiller sig om dennes og/eller dennes afkoms ret til at bo i Danmark. En tidløs klassiker af dramatikeren K. Lovne D’Anmark.

Første akt, skævøje kommer til Danmark.

Hendes mor kom … til Danmark i 2012 for at bo med sin danske mand, og først i marts 2017 kom Aphinya Pechmuang til Danmark.

Ifølge Heini Bøgelund Andersen lod Aphinyas mor Supaknapa hende blive i Thailand, fordi moderen ville være sikker på selv at få opholdstilladelse og lære det danske sprog. I mellemtiden har moderen og stedfaderen besøgt Aphinya Pechmuang og hendes mormor flere gange i lange perioder, ligesom de ofte har talt sammen over telefon og Skype.

– Vi ville være sikre på, at vi var 100 procent klar til at tage imod Aphinya. Vi ville også være sikre på, at Aphinya var mentalt klar til at komme til Danmark, siger Heini Bøgelund Andersen.

Ahh ja. En mand der finder sig en Thai-kone der allerede har en unge og straks skal konen med til Danmark. Den store kærlighed KRÆVER at de flytter sammen i det rigeste af de to lande. Barnet kan vi sagtens efterlade i Thailand for det var jo ikke en del af prisen i kataloget… 5 år senere, når det sjove ved at den sidder på skrå er gået af, trækker de så ungen til Danmark for at lege far mor og børn i stedet for at fortsætte deres spil gem cocktailpølsen i rismarken. Nogen burde have introduceret fyren til rollespil, så han kunne udleve sine fantasier med mørke elvere, uden at det skulle gå ud over resten af landet. Og er det bare mig der er lidt skuffet over at når moderen heder Supaknapa at pigen ikke heder noget i stil med Supalynlåsa?

Anden akt, skævøje nægtes opholdstilladelse.

Aphinya Pechmuang er blevet udvist, fordi Udlændingenævnet ikke mener, at der er grundlag for, at hun kan blive integreret.

Ifølge Udlændingenævnet tyder de fem års adskillelse på, at hendes mor havde intentioner om at lade hende blive i Thailand, hvor hun boede med sin 74-årige mormor.

Mentalt klar eller ej. Afgørelsen kom mandag 13. august, og her står der, at Aphinya Pechmuang skal forlade landet senest mandag 20. august. Det giver hende en uge til at pakke sine tasker og sige farvel.

I denne del af historien introduceres skurken. Der er som regel tale om en ansigts- og navnløs bureaukrat, der på baggrund af gældende regler VOVER at udvise hovedpersonen. Her er der gerne en video på facebook, en artikel eller et TV-indslag hvor hovedpersonen taler så godt dansk som de nu kan og forsøger at vække medlidenhed hos publikum. Den følgende mediestorm bringer os gnidningsfrit ind i

Tredje akt, publikumsdeltagelse

Dette er den afgørende del af historien. Da Den Stakkels Skævøje er et moderne stykke teaterkunst er publikum ikke bare publikum, men en vigtig del af stykket. I slutningen af anden akt hvor der forsøges at vækkes medlidenhed hos publikum lå der en implicit, nogen gange endda eksplicit, opfordring til aktion blandt publikum. Herfra er stykkets gang forudsigelig i nogle dage:
Der skrives vrede artikelkommentarer.

Boomere og frikadelle-nationale konkurrere om hvem der først kan lave opslag hvor man begræder at den stakkels skævøje udvises mens medlemmer af den dybt kriminelle Levakovic familie stadig er i landet (Dette er en fast ting, lige meget hvordan resten af stykket opføres). I dette tilfælde vandt Nye Borgerlige Struer/Lemvig kredsen, tillykke.

Kriminelle indvandre kan ikke udvises, men en 13 årig asiatisk pige kan godt. Gemi Levakovic kunne ikke blive udvist…

Geplaatst door NyeBorgerlige Struer/Lemvig kredsen op Maandag 20 augustus 2018

 

Og lokalpolitikere forsøger at score point ved at appellere til deres partifæller på borgen.

I brevet, der blandt andet er underskrevet af Venstres gruppeformand i Vesthimmerlands byråd, Kurt Friis Jørgensen, beder politikerne Inger Støjberg og Udlændingestyrelsen om at revurdere beslutningen.

Særligt frikadellenationale er aktive i tredje akt. De går gerne efter at vise folk hvor ikke-racistiske de er ved at ophæve årets stakkels skævøje til integrationens forbillede nummer et. De laver fælles front med venligboerne mod lovgivningen fordi nu er det ikke en muslim det går ud over, men en asiat, og det kunne jo lige så godt være deres egen thai-kone eller dennes børn næste gang!

Tredje akt slutter først enten når protesterne bærer frugt og stykkets hovedperson(er) får lov at blive ved ministeriel indgriben, eller når medieopmærksomheden dør ned og folk finder på noget andet ligegyldigt at gå op i… Så de skal skynde sig at få presset deres vilje igennem, for der er kun 2 uger til den nye sæson vild med dans starter, og så er al håb om opmærksomhed fra den brede offentlighed ude.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenJohnnyLord LollandIngolf GaboldsenMorten B. Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

mit FLAG,er rødt og vidt og min kone er gul , beklager hvis i, ikke kan tåle det snefnug ..jeg ser nemlig,ikke hud farge lisom nazi venster fløjen, og nazi iSLAMisterne

Johnny
Gæst
Johnny

Hørt hørt ! 😀

Ja som de siger i Thailand, kneppe her, eller ha’ med hjem?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Vil vædde med at hun blev Supaknapa’t

Oversætteren
Skribent

Altså hvis alle Danske mænd tog en udenlandsk kone, så ville feminismen i Danmark dø ud ret hurtigt.. men det ville den Danske nation jo så desværre også..

Morten B.
Gæst
Morten B.

Så moderen forlod sin dengang 6-årige datter? Ikke ligefrem en sympatisk handling. Hvis det skal være så problematisk at bo i Danmark, at det tager årevis af “mental forberedelse”, er der nok en grund til at antage, at Danmark alligevel ikke er det rette sted for hende at være.

Det værste ved frikadellenationalisterne er deres lynhurtige humørsvingninger. Det ene øjeblik kan de ikke få armene ned af begejstring over de mange stramninger, og det andet øjeblik giver de sig til at hyle op over, at de er for stramme.

Et spørgsmål dukker dog op: Hvorfor træffer den ellers fremmedliderlige Udlændingestyrelse med jævne mellemrum disse shitstorme-rejsende afgørelser, der får det meste af Danmark til at fare i flint?

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Pga internationale konventioner, så alle skæres over i en kam. Det er sikkert utallige afgørelser samme dag, men medierne kan kun hive den her frem, da den kan skabe røre i andedammen.

Resten hedder Ali, Abdi og Solayma.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Du burde genoptrykke din artikel!

(((Nye Borgerlige)))

View post on imgur.com