Hjem / Samfund / TRUMP TWEETER OM SYDAFRIKA, (((NIGGERVÆLDET))) BTFO

TRUMP TWEETER OM SYDAFRIKA, (((NIGGERVÆLDET))) BTFO

Negrene i Sydafrika er, som negre nu engang gør, gået i gang med at stjæle. Trump har bedt sin udenrigsminister om at kigge på sagen. Jeg aner ærligt talt ikke, om dette vil have den store indvirkning på noget som helst. Men man kan da håbe.

Det forekommer mig usandsynligt, at Trump kan forhindre tyveriet i at finde sted. Eller rettere sagt: det kunne han i princippet selvfølgelig sagtens, men det ville være kompliceret, kræve store mængder politisk kapital, osv., og derfor vil han nok ikke gøre det. Om ikke andet kunne man håbe på, at Trump vil sørge for, at tyveriet forbliver tyveri, og ikke udvikler sig til en massakre af de hvide sydafrikanere. Ligeledes kunne man håbe, at han ville sørge for asyl til de hvide, der skulle have lyst til at forlade landet.

I en perfekt verden ville han selvfølgelig blot mobilisere det amerikanske militær og fordrive negrene fra Sydafrika, men det er muligvis også for meget at håbe på.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

(((Senator))) i færd med at afkriminalisere pædofili

Statssenator i San Francisco, Scott Wiener, har fået grønt lys til at sende et lovforslag …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Eric KreutzmannClausJohnnyMorten B.Ingolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Endelig!

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen
Morten B.
Gæst
Morten B.

Sjovt nok glemte DR i sin store portrætserie om Nelson Mandela, at han som præsident gerne lod sig filme med hånden knyttet i den kendte kommunist-hilsen, mens han sang: Dræb de hvide. Andre sydafrikanske negerpræsidenter har heller aldrig holdt sig tilbage fra at påkalde folkemord: “Dræb boeren, mej ham ned med maskingevær,” sang f.eks. Jakob Zuma.

Det ville svare til, at Theresa May uden videre kunne stå og heile, mens hun sang: Dræb alle de sorte, vi vier vores liv til at dræbe de sorte.

Lyder det absurd? Sådan er Verden, kære venner. Lær at leve med det.

Trump ligner noget, der kan være på nippet til at udtrykke bekymring for det forestående folkedrab i Sydafrika. Jeg er positivt overrasket, men jeg vælger at holde mine arme nede, indtil vi har set ham tage det første egentlige skridt.

Morten B.
Gæst
Morten B.
Claus Boatsinker
Redaktør

Min budding blev aktiveret af stregen gennem Syd.

Johnny
Gæst
Johnny

Jeg har fulgt lidt med i sagen om Sydafrika. De hvide farmer prøvede at sælge deres jord til staten, til en tiendedel af deres reelle værdi.

Men forhandlingerne brød sammen, og top neger høvdingen beordrede de (i mine øjne) ulovlige konfiskeringer sat i gang.

Det er mit håb at Trump i det mindste, giver de hvide farmer asyl i USA.