Hjem / Indsigt / Det svenske velfærdssystem er 88% fup

Det svenske velfærdssystem er 88% fup

Jeg hørte i dag en førstehåndsberetning om en udenlandssvensker, der vendte tilbage til Sverige og de chokerende oplevelser han og familien oplevede, da de skulle indsluses som skatteydere i den svenske mammutstat.

Der er tale om Dan Eriksson, der sammen med Magnus Söderman droppede deres fra Tysland styrede succesprojekt Motgift for at dedikere deres fulde tid til foreningen Det frie Sverige og mediesatsningen Svegot. Han har således mange år bag sig som betalende gæst i Tyskland og kan nøgternt sammenligne skatteborgerlivet i Tyskland med mareridstsseancen i Sverige.

Alle bør tage at lytte til dene beretning, så man kan høre hvor miserabel tilstanden er i Sverige.

www.youtube.com/watch?v=qsjuiD39aHY

Der er så meget man ikke får for verdens højeste skat, at man godt kan forstå Dan Erikssons tydelige frustration.  Jeg har lidt samme føleleser omkring det groteske system vi har i Danmark, men det uduelige bureaukrati og dets kollaps under fremmedbyrden, er trods alt mere tydeligt fremskreden i Sverige.

Skattetryk: Dan regner på det man skal betale i Sverige kontra Tyskland og han konkluderer at han betaler fire gange så meget over skatten som i Tyskland. Men får ufattelig meget mindre tilbage; ikke blot i forhold til skattetryksforskellen men også generelt.

Sundhedsvæsen: I Sverige dør der fortsat folk på ventelister eller på grund af kapacitetsmangel, såvel kræftsyge som gravide. I Tyskland har Dan Eriksson to gange haft brug for operationer, og begge gange skete det inden for en uge. Prikker man til den svenske “velfærdsstat” finder man lutter råddenskab.

Børnepenge: Én ting er at børnepengene er færre end i Tyskland. En anden ting er at man ikke får dem! Da familien Eriksson undrede sig over at de ikke fik deres børnepenge, selvom de betalte skyhøje skattesatser, så opsøgte de en kommunal skrankepave. Denne kunne meddele at der skam var mindst syv måneders ventetid på at blive en del af velfærdssystemet. Syv måneder! Men kunne man så i den tid undlade at betale skat? Nej. Da Dan Eriksson skulle registreres i Tyskland og have sygesikringskort og hvad der ellers var af skrivebordsarbejde, så tog hele seancen syv timer. Så var der styr på alt. Som et ekstra slag i ansigtet fik han i Sverige at vide, at det var nemmere hvis han ikke var rejst tilbage fra et andet EU-land. Var han skægbarn fra Kabul ville ekspeditionen altså have været gnidningsfri og prioriteret.

Multikultur: På kommunekontoret fik han den oplevelse som nok også kan fås i Danmark. Nemlig negere og arabere i hobetal samt ildelugtende omgivelser. I dette miljø, fortalte Dan Eriksson, følte han sig mere som en fremmed end han på noget tidspunkt gjorde i Berlin. Parasitterne sidder alle og suger på Sveriges krop, og der er ikke tid og næring til det raske kød.

Sygesikring: den almene sygesikring i Sverige er ikke frivillig, men tværtimod dyr. I Tyskland kan du selv vælge om du vil betale eller have en privat forsikring. I Sverige var der som sagt over et halvt års ventid bare på at blive registreret i systemet (!), og i den tid – mens man stadig betaler til det – er man uden dækning og uden sygesikringskort. I Tyskland er der ikke køer og ventetider, og refusionssystemet fra forsikringen ved for eksempel medicinkøb, fungerer problemfrit.

Skolepligt: Der er også i Sverige skolepligt, men modsat Tyskland er det politisk korrekte undervisningsmateriale, så som “genusteori”, hele vanviddet omkring kønspolitik og undermineringen af traditionelle kønsroller og normalitetsopfattelser, og andet hjernevaskende børnemishandling. Dette var trods alt minimalt i Tyskland.

Og så videre.

Og så videre.

Det er en udfordring for Dan Eriksson at forklare sin familie, hvorfor det er en god idé at blive i et Sverige, hvor man behandles så elendigt, og franarres sine penge måned efter måned. Man skal virkelig være en dedikeret nationalist og kunne forklare sine fremtidsplaner for familien med en vis overbevisning, når et så pilråddent, svenskfjendtligt system kollapser foran ens øjne og dræner ens kernefamilie økonomisk.

Der er nok at kæmpe for og imod. Og det gør Dan Eriksson til inspiration for os alle.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
OversætterenIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Sverige skal også have valgobservatører her næste gang. Men man kan absolut også mistænke dem for snyd. Partierne er på hver deres seddel, modsat vores hvor alle er på en. Det forholdvist nemt at smide bestemt stemmer væk.

sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7022594

Modsat dengang feministerne brokkede sig over det, finder man det mere foruroligende idag og sender folk afsted.

politiken.dk/udland/art4973341/Valgforsker-Sverige-har-et-problem-med-valgsystemet

Oversætteren
Skribent

Interessant..