Hjem / Indsigt / [OPDATERET] Ny Corbyn-sag om anti-Shlomoisme

[OPDATERET] Ny Corbyn-sag om anti-Shlomoisme

Nu er der dukket en gammel video fra 2013 op, hvori Labour-politikeren Jeremy Corbyn taler på Palestinian Returns Center. Han siger om de britiske jøder at de ikke forstår ironi.

Jeremy Corbyn has been accused of anti-Semitic hate speech after video emerged of him seemingly telling a group of Palestinian activists that Zionists “don’t understand English irony” even if they’ve lived in the UK for years.

Critics have even called for the Labour Party leader to step down amid allegations he portrayed Jews as alien to British culture while addressing the meeting at the Palestinian Return Center in 2013.

So, clearly two problems. One is that they don’t want to study history and secondly, having lived in this country for a very long time, probably all their lives, they don’t understand English irony either. Manuel (Hassassian, fra det palæstinensiske selvstyre -red.) does understand English irony and uses it very, very effectively so I think they need two lessons which we can help them with.”

Oy vey, oy vey, oy vey, oy vey. Seks trillioner trilliarder. Og så videre. Dette citat, taget ud af kontekst, skulle være indbegrebet af ikke blot antisemitisme men også had mod borgere med fremmed baggrund generelt. Overreaktionerne på dette lunkne udsagn er så tydelige denne gang, som alle de andre gange Jeremys palæstinenserfetish har bragt ham i fedtefadet.

ZZZZz….. ZZzzzzzz….. Jeg mener, ÅH G-D, JEG SHVITZER FRYGTENS SVED! KREATURVOGNE ER VEL LIGE OM HJØRNET?!? *dåner*

Jeg er egentlig ret ligeglad med denne sag. Det er et sjovt mem at Corbyn er neonnazistisk jødebulldozer, men reelt så er han en englænderfjendsk socialist med perverse sympatier.

I dag ville jeg egentlig have skrevet en artikel om tusindvis af veganere som demonstrerede i N̶e̶w̶ ̶C̶a̶l̶c̶u̶t̶t̶a̶ London. Men situationen med Corbyn udstiller samme pointe. Nemlig at disse mennesker er tomme sjæle, som har mistet deres naturgivne formål. Ethvert liv der leves, skulle gerne bestå i pligtskyldigt at videregive den hellige arv man modtager fra sine forfædre til sine efterkommere. At fylde sit hjerte med kærlighed til fædrelandet og med gejst og tyngde være familiens, folkets og fædrelandets beskytter.

Men sådan vokser folk ikke op i dag. Ikke i London, ikke i Danmark. Ej Corbyn eller den militante veganer.

Man opdrages til at være forbruger uden loyalitet til andet end Apple, Facebook og Pepsi. Man lærer at man er et individ og at man ikke er bundet af moral, religiøsitet eller traditioner. Op er ned, og ondt er godt. Men inderst inde er der stadig en ild. Man kan ikke fornemme hvad det er, men man har en energi som raser for at komme til udtryk. Da man er fravristet sine naturlige instinkter og ikke kan være bannerfører for sit land og blod, så kanaliserer man sin energi i andre baner. Her ser vi folk gå højt op i besyndelige ting som ikke burde have den store relevans. Særligt ikke når verden brænder ned omkring dem. Corbyn har de brune folks vel som sit hjertebarn, ikke mindst palæstinensernes vel. Men i Storbritannien er det også de brunes sag han taler. Så længe han ikke tager sit eget folks parti, kan han udfolde sig energisk, og det bringer ham således ofte i problemer med jøderne, kva hans pro-palæstinensiske hobby. Veganernes fanatisme er ligeledes en ventil for den sunde patriotisme, som i sin undertrykte form bruges til et ynkeligt, selvforherligende, godhedssignalerende projekt. Det er således et mål i sig selv at få masserne til at indse, at man kæmper den godes sag ved at elske og kæmpe for sit eget folks overlevelse.

Den anden ting i denne sag som er ret vigtig er, at jøderne reelt siger, at man ikke må påpege at fremmede ikke skulle være 100% briter. At de i al deres væsen skulle være engelske. Det er jo helt grotesk. Kigger du på de millioner af pakistanere, så er de jo…. ja, pakistanere. Igen skal Magisk Jord(TM)-teorien proppes ned i halsen, og det skal være et tabu at sige at en rotte født i en hestestald altså ikke er en hest.

Ja, selv Corbyn ville nok udstille sit hykleri i den situation. Kun nationalister tør påpege at de indfødte folk har den fulde ret til deres eget land og at fremmede kulturer og etniciteter ikke magisk omdannes til indfødte. Dette er i sandhed Kejserens nye klæder, der udspiller sig igen og igen.

Bluffnummeret om den mytiske smeltedigel gennem ikke-observérbare processer har været et trumfkort i mange, mange år.

Den ømme tå er selvfølgelig at man i denne sag taler om jøder. At også de er et fremmedeelement. De kan måske ikke selv se deres fremmedhed. Men det kan vi. Vi bemærker det. Når vi ser deres iscenesatte overreaktioner igen og igen, og ser dem promovere åbne grænser for Vesten og lukkede grænser for Israel, så finder vi det upassende. Grotesk. Vammelt. Forbryderisk. De ser blot at de tjener deres egne interesser, og kommer goyim med kritik så slår de dem i hovedet med de seks millioner, der blev myrdet med pedaldrevne kranieknusermaskiner, falske bruserrum med insektgift og endte deres dage som lampeskærme og hygiejneprodukter.

Hvis Melchior og co. tror deres folkemorderiske aktivisme blender ind med dansk kultur og væremåde, så er det endnu et brist hos dem selv. Den 110. gang bliver en global begivenhed.

Deres opførsel er os fremmed. Og for såvel Muhammed som Moishe, så må denne opførsel bringes til ende på vores jord. Deres tilstedeværelse er tydeligvis til skade for vores folk, og det er alene vores folks interesser som vi må og skal have for øje. De har deres egne lande hvor de kan udfolde sig. I spørgsmål om hvorvidt fremmede skal have gæstebud, også selv om de er ploppet ud her, så skal tvivlen altid komme den fremmede til skade og folket til gode.

OPDATERING: CORBYN KNÆKKET, GÅR AMOK:

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Lord of the FrogsMax von LützowKristian NissKomponistenOversætteren Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

I 70’erne skulle KKKorbyn efter sigende have haft en affære med den vidunderskønne kwain Diane Abbott. Rygtet går, at han inden samleje altid sagde til hende: “nu renser jeg dit beskidte niggergenom med min enorme ariske moonman-pik!”

Johnny
Gæst
Johnny

Var der noglen der sagde Moonman! youtu.be/Vj83mqY8XnE

Oversætteren
Skribent

Ja lidt sjovt at han, for at slikke røv på arabere, kommer til at indrømme, at man ikke bliver automatisk britisk ved at være født og opvokset i Storbritannien. Hovsa.. Det var jo en af de ting, man ikke må sige..

Komponisten
Gæst
Komponisten

“Men inderst inde er der stadig en ild. Man kan ikke fornemme hvad det er, men man har en energi som raser for at komme til udtryk. Da man er fravristet sine naturlige instinkter og ikke kan være bannerfører for sit land og blod, så kanaliserer man sin energi i andre baner. Her ser vi folk gå højt op i besyndelige ting som ikke burde have den store relevans.”

“Nemlig at disse mennesker er tomme sjæle, som har mistet deres naturgivne formål. Ethvert liv der leves, skulle gerne bestå i pligtskyldigt at videregive den hellige arv man modtager fra sine forfædre til sine efterkommere. At fylde sit hjerte med kærlighed til fædrelandet og med gejst og tyngde være familiens, folkets og fædrelandets beskytter.”

“Veganernes fanatisme er ligeledes en ventil for den sunde patriotisme, som i sin undertrykte form bruges til et ynkeligt, selvforherligende, godhedssignalerende projekt.”

Virkelig god pointe, Boatsinker, må din kampgejst og ånd for evigt gjalde over Europas kontinent så negerne kan høre det nede i Afrika.

Kristian Niss
Gæst

Meget brutal retorik fra Corbyn. Det er retorik som denne som ofte følger 5 minutter før folkemord. Britiske dødslejre i min livstid? wow.

Hillbilly
Blæser læser
Hillbilly

“Labour are the real racists” kan jeg ane i horisonten. Vil vædde med at Conservative Party bliver ultra-antinationalistiske og pro-israelske efter jødepengene begynder at strømme ind. Jøden glemmer aldrig en fortidig “overtrædelse”, man får aldrig fred. Storslået hvis Corbyn beslutter sig for at stå imod den internationale jødedom og deres terrormetoder.

Lord of the Frogs
Gæst
Lord of the Frogs

Fun fact: the Tories er allerede totalt styret af ((())) og er mere loyal overfor Israel end en junkie er overfor sit junk.