Hjem / Samfund / Så er John McCain endelig død

Så er John McCain endelig død

En svulst i hjernen gjorde, hvad nordvietnameserne ikke formåede.

Natten til i dag døde den republikanske senator John McCain af kræft. Han blev 81 år gammel.

Igennem sin lange politiske karriere, der startede gennem militæret i 70’erne og førte til en plads i senatet i 1986, viste McCain sig ikke ligefrem at være partiets mand. Det kunne man måske fristes til at tænke, var en god ting. Men det var det, i hvert fald i McCains tilfælde, bestemt ikke. Han gjorde det tydeligt for Amerika præcis hvor meget, det er muligt at elske unødvendig krig og unødvendige brune mennesker. Nej, han var ikke partiets mand; han var de krumme næsers mand.

McCain, der selv var tidligere krigsfange og torturoffer, tog tilsyneladende ikke en smule krig, død og ødelæggelse så tungt. Så god en goy var han, at han støttede USA’s rolle i Irak, selv da næsten alle de andre krigsliderlige jødelakajer kunne se, at det var en håbløs fejltagelse. Heldigvis for McCain var den daværende præsident Bush en af de få andre republikanere, der havde Shlomos hånd langt nok oppe i endetarmen til fortsat at støtte (((den militære indsats))), og de to blev derfor BFFs.

Når han ikke sendte unge mænd (samt, i nyere tid, kvinder og transpersoner) ud for at dø for Israels geopolitiske interesser, havde han travlt med lovgivning, der skulle gøre nogle af de millionvis af illegale mexicanere, honduranere, salvadoranere, osv., til amerikanske borgere. Til gengæld stemte han åbenbart en gang imod at gøre “Dr.” Martin Luther We-Wuz-Kangz’ fødselsdag til en national helligdag, hvilket han skammede sig noget så forfærdeligt over.

Desuden forsøgte han to gange at blive USA’s præsident. Begge gange fejlede han. I 2008, hvor det var lykkedes ham at blive den republikanske kandidat, tabte han til en neger. Endnu værre gik det ham imidlertid i 2000, hvor han tabte det republikanske primærvalg til en hvid mand med en IQ som en neger.

John McCain repræsenterede det værste afskum, Amerika har at byde verden. Vi bør være lykkelige over, at han er død.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

(((Senator))) i færd med at afkriminalisere pædofili

Statssenator i San Francisco, Scott Wiener, har fået grønt lys til at sende et lovforslag …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
6 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
Oversætterenzyklon brusenbadensteinJohnnyEric KreutzmannClaus Boatsinker Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
En Russisk Flod
Blæser læser

Tak til John McCains kræftsvulst for dens ultimative ofre, og for endeligt at skaffe verden af med den krigsliderlige og psykopatiske jødelakaj.

RIP /voressvulst/

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

McCain levede højt på sin fars navn i starten af sin politiske karriere, det navn formåede at vanære.

ikke at hans far var /ourguy/ han var en del af LBJs kriminelle slæng.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

S

Claus Boatsinker
Administrator

Endelig, endelig, endelig. Brænd i helvede.

Johnny
Gæst
Johnny

Det var da også på tide. Skål!…i soyamælk.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

Første gang jeg erfarer at den frygtlige sygdom kræft,har gjort noget positivt for menneskeheden.

Må McInsane brænde evigt i Helvede.

Oversætteren
Skribent

George Bush har da en meget højere iq end en neger.. Det kan slet ikke sammenlignes..