Hjem / Akbaring / Chemnitz rejser sig; jøder angriber sørgende borgere

Chemnitz rejser sig; jøder angriber sørgende borgere

Noget meget sædvanligt er sket i den tyske by Chemnitz. Og noget ret så usædvanligt. Vi er på vej i en ny fase. En modig tysk mand ville stoppe nogle perkerrotter som chikanerede en ung pige og blev myrdet af en syrer og iraker med i alt 25 knivhug. To øvrige tyskere blev angiveligt også stukket ned samme aften af ørkentæger.

Der bliver myrdet tyskere næsten hver dag. Det er jo knapt en overskrift. Lidt som det daglige mord i Sverige ikke vækker bestyrtelse. Det er den nye normaltilstand.

Men denne gang kom der spontane demonstrationer over de fremmedes brutale mord. Folk gik på gaden. Nok var nok. At se de store mængder af handleklare tyskere i gaderne er en smuk ting.

Selvfølgelig er vrede over muggidjævlenes blodudgydelser helt uacceptabelt ifølge ZOG og co. F̶a̶n̶t̶a̶n̶a̶z̶i̶s̶t̶i̶s̶k̶ ̶A̶u̶k̶t̶i̶o̶n̶ Antifa blev efterfølgende kaldt ind og den spontane folkevrede blev fordømt af medier, politikere og – naturligvis – de i Tyskland bosiddende jøder.

Hundreds of police officers worked to keep right-wing and left-wing demonstrators apart Monday night in a city in eastern Germany where an Iraqi and a Syrian citizen were arrested in the killing of a German man.

About 1,000 left-wing protesters yelled slogans like “Nazis out” and “There’s no right to Nazi propaganda,” at a group of right-wing demonstrators about double in number. They retorted with “We are louder, we are more” and “Lying press.”

Hundreds of people also took part in spontaneous protests late Sunday in Chemnitz. Videos posted on social media appeared to show far-right protesters threatening and chasing passers-by.

Germany’s Central Council of Jews condemned the violence, calling it a “civic duty to stand against the right-mob.”

“It must never again be accepted in Germany that people are attacked because of their statements or their background,” council President Josef Schuster said in a statement.

Disse rodløse møntklipperes ufattelige frækhed!! De stikker deres vært i ryggen under første verdenskrig, forsøger kommunistisk revolution, perverter og udplyndrer Weimar-republikken, kræver åbne grænser i efterkrigstiden… Og nu, hvor deres importerede millioner af muggier myrder tyske borgere, angriber de de selvsamme borgere for at være vrede og gå i aktion for deres egen sikkerhed! Det kan da kun gå for langsomt med at finde en permanent løsning på afviklingen af deres tilstedeværelse i Vesten. Det tyske folks krukke med tålmodighed må være skrabet tom til sidste gram.

“We will not abandon the streets to violent offenders and those spreading chaos,” Saxony state Interior Minister Roland Woeller said.

Earlier in the day, Chancellor Angela Merkel’s spokesman, Steffen Seibert, strongly condemned Sunday’s violence.

“What was seen yesterday in parts of Chemnitz and what was recorded on video has no place in our country,” Seibert told reporters in Berlin.

Det er altså ikke de myrdende indvandrere politkerne fordømmer. Det er folket som protesterer over mordene. Det var der nok ikke nogen, der ikke havde forstået, men det er så absurd klovneagtigt, at det kan være godt at skrive det, så det er konkret manifesteret i tekstform.

Rejs jer, Chemnitz! Hold denne hellige ild af vrede i gang. Vis vejen for hele folket, og vær en brik i de europæiske folks overlevelse. Vores voldspotentiale og vije til overlevelse bor i os. Chemnitz er endnu en katalysator som kan bringe håb og vilje frem til overfladen.

En anden ting er, at vi, særligt i Østtyskland (eller Mellemtyskland om du vil), ser en stærk nationalistisk organisering. Konstruktioner lig med dem som Det frie Sverige er i færd med at etablere, har i mange år eksisteret i Tyskland. De har en stribe af velfungerende nationalistiske lokalsamfund, med et sammenhold som er et bolværk mod alt det det antityske regime forsøger at bryde ned. Jeg tror blandt andet at den gryende opstand i Chemnitz er et resultat af allerede velfungerende tyske lokalsamfund med nationale overtoner. Når man ikke er individualiseret, men i stedet er bundet sammen med sine medborgere i kampen for familie, folk og fædreland, så kan man udøve magt lokalt. På rådhuset, i det sociale liv og på gaden.

Oy vey.

www.youtube.com/watch?v=sDV1UUrIq3k

En vred tysker gengiver præcis hvad der er så bestyrtende ved hele situationen. Han ved besked. Der er masser af videoer fra Chemnitz på YouTube, man kan dykke ned i om man har lyst.

Note: Jeg kunne ikke finde artiklen fra Associated Press, så jeg søgte på artikeltitlen. Så kom side op og side ned af alle de “nyhedskilder”, store som små, der have lavet ordret copypasta fra AP. Pressens narrativ er helt ensrettet og selvstændig redaktionel behandling af vigtige emner, er en ting der knapt eksisterer. AP blev i øvrigt startet af (((Moses Yale Beach))) af en sammenslutning af aviser fra New York og deres chairman er i dag (((Steven R. Swartz))).

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
18 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
JohnnyLars Agerbæk med æOversætterenvivian edsbergEn russisk flod Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

“It must never again be accepted in Germany that people are attacked because of their statements or their background,” council President Josef Schuster said in a statement.

Hmm.. Ursula Haverbeck anyone?

vivian edsberg
Gæst
vivian edsberg

Mahler, Zundel, Rudolf…..

Oversætteren
Skribent

David Irving.. Listen er lang efterhånden..

En Russisk Flod
Blæser læser

Nedtælling til Rebets Dag: -1

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

ørkentæger er hvad de er. Godt at høre at de nationale demonstranter er dobbelt så mange som de globale moddemonstranter. Det er endnu et eksempel på det historiske vendepunkt vi lever i. Sieg heil!

Johnny
Gæst
Johnny