Hjem / Samfund / McCains ækle afskedsbrev

McCains ækle afskedsbrev

Nogen folk, selv når de har levet et liv i ondskab og splid, kan ikke gå diskret mod s̶o̶l̶n̶e̶d̶g̶a̶n̶g̶e̶n̶  helvedes flammer. John McTumor skulle lige spytte på hvide amerikanere en sidste gang. Vi bringer nu et par udpluk af hans boomer-bræk fra denne afsluttende bredside mod det fædreland, der havde ulykken af at fostre ham.

“My fellow Americans, whom I have gratefully served for sixty years…”

(((Fellow Americans))) må han mene, og dem har han i sandhed tjent.

“I have had experiences, adventures and friendships enough for ten satisfying lives, and I am so thankful.”

Ja, det er de færreste der kan prale af at have besøgt Islamisk Stat og Al Nusra, for at støtte dem. Sikke et begivenhedsrigt liv!

“We are citizens of the world’s greatest republic, a nation of ideals, not blood and soil. We are blessed and are a blessing to humanity when we uphold and advance those ideals at home and in the world. We have helped liberate more people from tyranny and poverty than ever before in history. We have acquired great wealth and power in the process.”

Derhjemme mener han ikke USA tilhører det amerikanske folk som er af europæisk herkomst. Det tilhører ‘værdier’, som horderne af negere, arabere, kinsere, og squatamalere vil skide på. Han ville have haft det som en fisk i vandet i Folketinget… Ude i verden dræber han uden at blinke millioner på vegne af Israel og jødelobbyen i USA. Amerikanske (og danske) soldater er kanonføde han gladeligt ofrer.

“We weaken our greatness when we confuse our patriotism with tribal rivalries that have sown resentment and hatred and violence in all the corners of the globe. We weaken it when we hide behind walls, rather than tear them down, when we doubt the power of our ideals, rather than trust them to be the great force for change they have always been.”

Et Amerika bliver pludseligt i 1965 – efter vedholdende, ubønhørlig jødisk aktivisme (læs Culture of Critique af Kevin MacDonald) – oversvømmet af racefremmede, efter i århundreder at have været mere end 90% europæisk. Nu, hvor USA er 65% hvidt og stærtkt dalende, kommer et forsinket svar på dette terrorangreb på den demografiske stabiliet, og dette er McMøgsvin fortørnet over. Han har tidligere arbejdet for amnesti til alle illegale (måske 30-50 millioner), men samtidig kan du være sikker på at denne rotte bakker 100% op om Israels mur, der effektivt holder folk ude! REEEEE!!!!

“We are three-hundred-and-twenty-five million opinionated, vociferous individuals.”

‘Vi’…. Nej, ‘vi’ er 200 millioner hvide, og denne homogene befolkning burde have en stærk fælles identitet, som for alles trivsels skyld burde få bugt med de 100 millioner ekstra brune sinkefolk, som plager dette europæiske land.

“We never hide from history. We make history.

Farewell, fellow Americans.”

Du myrder millioner på vegne af jøder, mens du spytter på dit eget folk, og hylder befolkningsudskiftningen. Må du brænde for evigt i helvede, usle forræder.

www.youtube.com/watch?v=Zk63N4ogOm8

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
8 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
10 Kommentarorer
LarsLarsenKristian NissJohnnyzyklon brusenbadensteinMorningstar Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Jeg er sikker på, at de millioner som det amerikanske militær og USAs økonomiske sanktioner har slået ihjel er meget taknemmelige overfor USA og deres “værdier”..

Komponisten
Gæst
Komponisten

Hvordan kan den mand se sig selv i øjnene?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Det kan han heller ikke, der er 0 spejle I helvede

Morten B.
Gæst
Morten B.

At han på sit dødsleje har haft en febrilsk trang til at holde sin egen begravelsestale, siger alt om, hvor lille og ynkelig han var. Store mænd lader historien om at dømme dem. McCain var en lille, opblæst stodder med en al for stor tiltro til egne evner. Han var en forkynder af et sygt verdenssystem, han var en kræftsvulst på al sund og naturlig levevis.

Når jeg således har korrigeret den begravelsestale, McCain har holdt for sig selv, er jeg nødt til at sige, at der findes intet “amerikansk folk”. Det er netop USA’s medfødte børnesygdom, at tilvandrerne aldrig har kunnet identificere sig selv og hinanden i et monoetnisk folkefællesskab som det, vi ser i de europæiske kulturnationer. Amerikanerne kender ikke betydningen af ordet “folk”, og det tyder på, at de heller aldrig vil komme til at gøre det.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

>65% hvidt og stærkt dalende

Det må du nok have lov at sige. Pr. sidste halvdel af 2017 estimeres det, at USA er knapt 61% procent hvidt. I denne sammenhæng bør man tage højde for, at folk fra grupper, der ikke har deres egen racemæssige kategori i de amerikanske folketællinger, såsom arabere (der p.t. udgør rundt regnet 1% af landets befolkning), nogle gange blot lader sig klassificere som hvide.

Jeg tror, man bør regne med, at USA allerede højest er 60% hvidt, sandsynligvis lidt mindre.

Morningstar
Gæst
Morningstar

David Duke sade detsamma i sin podcast igår. Han sa burn in hell flera gånger.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

McInsane gjorde verden til et bedre sted …da han døde.

Og så burde hjernesvulsten der endelig satte et punktum for svinets virke indstilles til Nobels Fredspris.

Johnny
Gæst
Johnny

Culture of Critique af Kevin MacDonald var den siste Red-Pill, som gjorde at jeg gik fra at være frikadelle nationalist, til at være ægte nationalist.

Når først du ved (((hvem))) der står bag, så ser du det alle vegne.

Kristian Niss
Gæst

McCain var en folkeforræder.

Jeg ville ellers skrive en længere kommentar med farverige ord til at beskrive hans usselhed, men kan ikke komme på noget værre end forræderi.