Hjem / Radio / Nordens Grænse: Kasler og Claus

Nordens Grænse: Kasler og Claus

Vi mødtes for nogle uger siden og optog et afsnit af Nordens Grænse. Det har Anders Kjær nu udgivet og det gør vi således også her på Dagens Blæser.

www.youtube.com/watch?v=CsGfKBnWxjw

Der er en udpenslende indholdsbeskrivelse under videoen på (((YouTube))).

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Blæserens Bogklub Afsnit 4 – Besat af myter

Sorte Slyngel og Claus gennemgår bogjuvelen Besat af myter af Henning Otto der btfo’er alt …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
OversætterenClausJohnnyLars Agerbæk med æLord of the Frogs Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Nå må vi se om dagens blæser bumpet er ligeså stort som homo-islam bumpet!

Johnny
Gæst
Johnny

Du kan også downloade alle afsnit af Nordens Grænse podcast, som Flac fil og lytte til dem på din telefon.

Følg linket på YouTube siden.

Johnny
Gæst
Johnny

Alt respekt for Martin Kasler og hans holdninger, men det virker lidt som om han har givet op (defaitisme) Hver gang Claus smider en ide på bordet, så skyder Martin det ned “det kan vi ikke på grund af X Y Z”

Men husk på, at den rigtige mand på det rigtige sted, og på det rigtige tidspunkt, kan gøre en stor forskel.

The Beginning: Seven Men.

Hitler speaks for the first time to 7 men in September 1919, then to 11, to 25, to 111 in December, to 270 in January 1920, and soon to 400. On 14 November 1920, he spoke to 1700 in the first true mass meeting.

Adolf Hitler organized the young party’s propaganda, which after one year of activity had had 64 members. One year later — 1920 — it has already grown to 3,000.

Hitler increases the number of meetings in Munich to the point that he is speaking to three mass meetings every week, and holds a discussion and training evening each Monday.

Oversætteren
Skribent

Jeg kan godt se, hvordan man kan få det indtryk. Jeg tror bare, at Martin er et andet sted i sin “karriere”, end Claus er det. Martin har jo virkeligt prøvet at ændre folkestemningen og har også fået bank, dæmonisering og hærværk som tak. Så derfor er han nok lidt mere meta orienteret end Claus, der er mere praktisk og som bare knokler derud af som meget få højreorienteret i Danmark gør. Det må næsten være ham og Paludan, der gør mest for tiden.

Jeg synes bestemt både Claus og Martin har meget at byde på. På hver deres måde.

Johnny
Gæst
Johnny

Det havde jeg ikke tænkt på, tak for det 🙂

Lord of the Frogs
Administrator

Det var en såkaldt ‘first’ i Danmark. Mange tak til Anders Kjær for at sætte det op og Hr. Kasler og Claus Jollekæntre for at deltage i denne, for mig, ekstra givtige diskussion.

Jeg har efterhånden hørt så meget fra udlandet så det var for en gangs skyld godt at høre noget på Dansk og i Dansk sammenhæng og ikke mindst få disse to person sat sammen til en snak omkring Danske forhold.

Det har virkelig fået mig til at tænke🤔🤔🤔 og begyndt at se tingene på helt nye måder.

Så mange tak de herre.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Godt afsnit. Håber i vil gøre det igen og tage nogle emner op hvor i er mere uenige. Det er en gammel traver men jeg har da hørt forskellige syn på historierevisionisme for eksempel. Ville dog foretrække nogle mere aktuelle emner men det er det eneste jeg kender til hvor tænker at i ikke er enige.

Oversætteren
Skribent

Et afsnit om holocaust med Kasler kunne være meget interessant. Han kunne producere de kilder, han vil bruge som beviser. og så kunne jeg læse dem, og vi kunne gennemgå dem i et afsnit. Det ville jeg synes kunne være ekstremt spændende..