Hjem / Andet / Svenske Socialdemokrater lyver på nysvensk

Svenske Socialdemokrater lyver på nysvensk

Socialdemokraterne i den svenske by Sävsjö fortæller i et Facebook-opslag på arabisk løgnehistorier om Sverigedemokraterne og Moderaterne. Begge disse partier er enormt moderate, sidstnævnte i så høj grad at de har gjort det til deres partinavn, men det skulle man ikke tro, hvis man læste det fremmedsprogede Facebook-opslag.

I inlägget, som spridits tusentals gånger, påstås sedan bland annat att Sverigedemokraterna och Moderaterna i sina partiprogram vill:

Ändra många lagar som berör invandrare och muslimer.

Stänga moskéerna och förbjuda slöja för de under 18 år.

Förbjuda halalkött.

Stänga alla islamiska skolor.

Utvisa ett stort antal flyktingar till sina hemländer.

Anklaga föräldrar för brott för att ta muslimska barn från sina föräldrar.

Det er ikke sikkert, at alle vores læsere er lige gode til svensk. Jeg vil derfor oversætte et par af punkterne og desuden forklare de særlige svenske kulturelementer, der henvises til, og som måske kunne forvirre en person, der er mindre kyndig end mig, hvad angår svensk kultur.

  • Ændre mange lager som berør indvandrere og muslimer.

I Sverige er det bestemt ved lov, at alle borgere (med undtagelse af fiskeidentificerede transpersoner, der kan blive triggered derved) skal ligge i sildelage mindst en time hver dag. Ingen ved helt hvorfor. Men efter den muslimske masseindvandring var man nødt til at fremstille en ny slags lage, da den gamle ikke var i overensstemmelse med sharialoven. Socialdemokraterne påstår, at Sverigedemokraterne og Moderaterne agiterer for at gå tilbage til den gamle lage og tvinge muslimer til at benytte sig af den.

  • Stange moskéerne og forbyde soja for dem under 18 år.

Jeg er ikke helt sikker på, hvad der menes med at “stange moskéerne”. Det kan have noget at gøre med det at faktum, at man i Sverige stadigvæk tror på trolde. Det insinueres med andre ord måske, at Sverigedemokraterne og Moderaterne har i sinde at hidkalde en hær af blodtørstige trolde, der hæmningsløst vil angribe muslimerne og hærge deres moskéer.

Klar til at smadre enhver perker, der gør nar af hans thaikone.

Til gengæld er det næppe nogen hemmelighed, at den mest populære madvare i Sverige, særligt blandt de unge, er soja. Ved at forbyde sojaprodukter for de helt unge ville Sverigedemokraterne og Moderaterne altså kunne skabe en hær af toptrænede testosteronfyldte neonnazi-elitesoldater, klar på at udslette alle planetens jøder. I grunden lidt en kontraproduktiv ting at advare muslimer om.

  • Anklage forældre for brød for at tage muslimske børn fra deres forældre.

I Sverige er brød strengt forbudt. Særligt hvidt brød, der, ligesom en lang række andre hvide ting, er ulovliggjort jvf. svensk antihvidhedsprivilegielovgivning. I stedet indtager man (foruden sojamælk og selvdøde fisk) store klumper af sammenklistret spelt, der skal skilles ad med hammer og mejsel.

Læseren ser nok, hvor skrækkelige disse anklager er. Ja, så skrækkelige er de, at Socialdemokraternes partiformandhenperson, Stefan Löfven, for første gang nogensinde har været nødt til at tage afstand fra sit partis semitiske løgne. Moderaterne har desuden politianmeldt den socialdemokratiske lokalafdeling, der stod bag opslaget, og ved en officiel pressekonference udtaler de følgende: “Einmal wird unsere Geduld zu Ende sein und dann wird den Juden das freche Lügenmaul gestopft werden!”

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Mundbind, muggier og båtlyde

Meh. Det er min ærlige reaktion på coronavirus efter 8-9 måneder. En sund jydekrop har …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
8 Kommentarorer
JohnnyLarsLarsenAndersen78LarsLarsenKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Det er jo nærmest Lone Dybkjærsk, denne løgneleflen for muggierne.

Johnny
Gæst
Johnny

Jeg skære tænder, når jeg høre navnet Lone Dybkjær.

Oversætteren
Skribent

Godt det blev opdaget.. Man må ikke lyve i et demokrati..

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Hvis bare de svenske partiers anklager om hinanden holdt vand så ville Sverige være et godt land.

Johnny
Gæst
Johnny

En Svensk artikel om Island.

Selv lille Island, med en befolking på ca 350.000 indbygger, kan ikke undgå muggie invasion.

På nogle folkeskoler, er det kun hver femte elev der taler Islandsk.

Isländska elever nobbar mångkulturell skola i Reykjavik

Andersen78
Gæst
Andersen78

De har netop fået deres første rabbiner.

Johnny
Gæst
Johnny

Et stort tilykke til Island, I er et skridt nærmere jeres udslettelse.

/sarkasme

Kristian Niss
Gæst

jeg er ik særlig god til svensk, så glad for at dagensblæser har en exceptionel Sverige-korrespondent som kan oversætte og perspektivere.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg bruger bare (((engelsk)))

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Utroligt !