Hjem / Akbaring / PET til kamp mod Dagens Blæser?

PET til kamp mod Dagens Blæser?

 

Hov. Hvad er nu det?

Kampen mod propaganda på internettet.

Henrik Bjelke Hansen, chef for den forebyggende afdeling hos PET, fortæller, at magasinet (et blad til unge fra PET -red.) retter sig mod både forældre, pædagoger, skolelærere og andre, der arbejder tæt på unge mennesker.

Hvilket chok at (((pædagoger))) skal til kamp mod de raske, sunde unge danskere, der nu alle taler om kraner, om muggidjævle og om det kommende blodbad i Godthåb. De er med rette bange, for generation Zyklon er vågnet. De vil kun læse Turner Diaries, Odelsret til Danmark og Dagens Blæser. PET’s smudsblad kan man tørre sig bagi med.

– Det her skal klæde nogen af dem, som er tættest på de sårbare, marginaliserede børn og unge, på til at tage de svære samtaler om, hvad der kan møde dem på nettet. Det skal bidrage til, at de unge bliver robuste og får den kritiske sans, der er nødvendig for en sund netadfærd, siger han til TV 2.

Alle danske børn er sårbare og marginaliserede, fordi de er svigtede af alle omkring dem, som ellers, som deres primære livsopgave, skulle sikre danske børns trygge eksistens og fremtid. Nu får de fornyet livshåb, gejst og kampiver og Dagens Blæser er stolte over nu og fremover at kunne bære denne opgave. Må flere sider komme til, må flere podcasts dukke op! Vi vil kæmpe og inspirere den hellige ungdom af dansk æt, til vi rådner i en celle.

Kontorchef hos Medierådet, Claus Hjorth, understreger, at informationskampagnerne ikke kan stå alene, men at de er et skridt på vejen i kampen mod ekstremisme og propaganda på internettet.

– Vi er stadig i en situation i den digitale udvikling, hvor læringskurven for os alle sammen er rigtig, rigtig stejl.

Det er surt at være dig, evige boomer.

Henrik Bjelke Hansen forklarer, at de hos PET er bekymrede, fordi de oplever, at propaganda er flyttet ind i ungdomsværelset.

– Ekstremisterne er enormt dygtige til at udnytte internettet til at groome, radikalisere og rekruttere tilhængere og trække dem med ind i ekstremistiske miljøer.

– Vi vurderer, at vi har et trusselsbillede, der er alvorligt, siger han.

Truslen er reel. Vi søger at rive hele det rådne system ned, rense vores gudsgivne danerjord for ekkoer og ørkenaffald samt…

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) understreger nødvendigheden af det materiale, som er udarbejdet. Hun giver Kundby-sagen som eksempel på, hvordan internettet kan være en afgørende faktor for radikalisering af unge.

Udlændinge- og integrationsministeren fortæller, at ekstremisterne lokker de unge til at få tillid til de folk, som for eksempel terrorgruppen Islamisk Stat har siddende på internettet til at hverve.

HVAD?? DET HANDLER OM PERKERE??

Javel. Hvorfor lave et blad til dem? De er jo savlende analfabeter med en stærk kulturel og religiøs identitet. En identitet de skal have lov at udleve, på de kontinenter hvor de har hjemme. Løsningen, den eneste løsning, er at få disse sataner sparket ud af vores land, som retteligt skal overgives til vores danske børn og kun vores danske børn.

Det er da ligetil. At man vil afradikalisere og fordanske disse pestbylder på vores samfund, fortæller jo desværre at Støjberg, PET og regeringen vil beholde dem. Men det er vel også derfor de importerede dem, og ofrede danskere som kanonføde for deres blodige multikultur. Føj da. Men husk uanset hvad at få alle 7 til 17-årige til at læse Blæseren hver dag, og få en rasende ild og retfærdighedstørst til at fylde hele deres væsen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
JohnnyLars Agerbæk med æOversætterenDanielzyklon brusenbadenstein Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Kan på baggrund af en fuldkommen pålidelig kilde, som jeg dog vælger ikke at nævne, bekræfte, at alle personer, der omtales i denne artikel, er edomitter.

Johnny
Gæst
Johnny

Fra TV2s hjemmeside “Propaganda er rykket ind i ungdomsværelset – nyt magasin skal ruste danske unge mod ekstremisme”

Det er min erfaring at Danske unge er pisse ligeglade med det trykte medie, de er online næsten 24/7.

Den beste “red-pill” er at udsætte unge mensker for, er multikulturalisme.

En ting er hvad din dansklærer siger i dansk timen, og en anden ting er hvad de unge menesker ser i deres hverdag, i skolegården, og på gaden. De er ikke dumme.

Jared Taylor beskriver i sin bog (første kapitel ) White Identity Racial Consciousnes, hvordan staten prøver at tvangs interagere hvide og neger børn i deres folkeskoler (i USA) Men det virker ikke, hvide fortrækker at være sammen med hvide, og sorte fortrækker at være sammen med sorte.

Kan i forestille jer hvad vores historie bøger, siger om 100 eller 200 år? Ja vi havde en psykotisk regering, som arbejdede aktivet for at ødelægge vores land.

Kajakker er farlige!

Ahahahahahahahaha den kode man skal skrive ind, for at kommentere, siger JEWno, mega lol

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Det går begge veje. Gudskelov. youtu.be/qv5WlxjLe7s

Johnny
Gæst
Johnny

Wow, hende tøsen er da ærlig.

zyklon brusenbadenstein
Gæst
zyklon brusenbadenstein

PET=ZOG FET= ZOG osv.osv.osv.

Daniel
Gæst
Daniel

Nu har jeg læst del 1 og lige den del skriver nogle fornuftige og ret neutrale ting om hvordan de ”gratis” sociale medier og (((Google))) tjener penge og de nævner andre søgemaskiner end (((Google))) hvilket også er positivt. Lige den del er positivt men det bliver nok meget værre senere
www.medieraadet.dk/medieradet/temaer/nettets-vildveje

De fire refleksionsspørgsmål til del 1 er heller ikke noget jeg kan se nogle problemer med.

Oversætteren
Skribent

De skal nok komme efter os på et tidspunkt.. Når vi bliver store nok..