Hjem / Danmark / Israel strammer kvælertaget på Danmark

Israel strammer kvælertaget på Danmark

De er på nogen måder forudsigelige de skøre, rodløse jødehoveder. De beskylder andre for at blande sig i valg og underminere den offentlige mening, mens det er præcis hvad de selv gør. Det er rigeligt beskrevet. Den anden sjove ting man oplever med dette selvdestruktive stammefolk, er den åbne facon hvorpå de udøver deres enorme magt. I USA gennem deres komplette mediedominans og med det årlige AIPAC, hvor begge partier kæmper om at slikke deres bag mest intenst.

I Danmark har de også en grotesk, nærmest hellig status, og nu sætter de turbo på med “lol, vi hyrer 1000 propagandaagenter for at fremme vores dagsorden”. Det kan man kalde chutzpa

Særligt Israel-venlige danskere skal i den kommende tid rekrutteres som meningsagenter for staten Israel.

Op mod 1000 såkaldte “allierede” skal proaktivt være med til at pleje Israels politiske interesser gennem bl.a. positive budskaber i medierne og via støttedemonstrationer, skriver Berlingske Tidende.

Der er nok at tage af. Det giver sig selv at journalistverdenen allerede er velsmurt, men også i det politiske miljø, fra venstrefløjen, der i dag er loyale tilhængere af den (((globalistiske, grænseløse dagsorden))) de før kastede sten mod, over til de frikadellenationale der allerede i dag ivrigt vifter med Israel-flag, så snart chancen byder sig (sørgeligt).

Den israelske ambassadør, Arthur Avnon, skal ifølge det israelske dagblad Haaretz levere en liste med 1000 navngivne danskere, når de europæiske ambassadører holder konference i udenrigsministeriet i Jerusalem den 16. januar.

Det er den kontroversielle israelske udenrigsminister Avigdor Lieberman, der har ønsket en PR-kampagne i udvalgte europæiske lande for at forbedre Israels anseelse.

Det kunne også tænke sig at disse shabbos goys skal sige, at det er en god ide at vi i Europa skal overtage deres neger- og araberaffald, som de pudsigt nok ikke selv vil have, mens de hyler om åbne grænser for os. De er i sandhed vores evige dødsfjende, og jo før vi indser dette én gang for alle, dets hurtigere kan vi opnå noget der minder om permanent trivsel for vores fremtidige generationer.

Ud over Danmark er det bl.a. Storbritannien, Italien, Frankrig, Spanien, Tyskland, Holland og Norge, som i sidste uge modtog en fax, der udstikker de basale retningslinjer i den nye kampagne.

Disse i forvejen inficerede og undergravede lande, skal yderligere ned med nakken og synge Israels melodi i kor. Vi så med Island, som ville forbyde omskæring, at de efterfølgende fik en rabbiner sendt til øen. Han klagede øjeblikkeligt over, at det var for hvidt og at de skulle åbne deres sårbare grænser! Efterfølgende, og det skal Trump dunkes i hovedet for, fik de en ny ambassadør, en jødisk hudlæge. Selv den mindste ting der kan anses for ubelejligt for jøder, udløser en voldsom overreaktion. De baner selv vejen for den kontrasemitisme, som altid vil være svaret på deres ækle, vamle opførsel.

Ifølge Haaretz har den israelske udenrigsminister personligt lagt stor vægt på den nye kampagne, og af samme grund er PR-budgetterne på de udvalgte ambassader blevet fordoblet i 2011, skriver avisen.

De agitatorer, der skal hjælpe med at gennemføre den israelske kampagne, skal findes blandt journalister og politikere, blandt aktivister i det akademiske miljø og blandt studenterorganisationer samt blandt medlemmer af de jødiske samfund og aktivister i kristne organisationer.

Jeg har været rundt på Dagens Blæsers redaktion i Krystalgade, og haft dybe samtaler med alle medarbejdere, dels for at afdække om vi har vores egen muldvarp og dels for at erklære for redaktionens dedikerede medarbejdere, at vi vil eksponere disse jødeagenter. Har du et tip, så skriv det i kommentarfeltet eller send os en mail på radio266b@gmail.com.

REKLAME:

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

15
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
11 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Lord of the FrogsLars Agerbæk med æOversætterenJohnnyClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Jeg er bestemt ikke verdens klogest mand, så det er måske derfor at jeg ikke helt kan se iden med dette Jødiske fremstød. Hvad er pointen med at rekruttere disse 1000 individer? (propaganda…ja?)

Her tænker jeg på at Israel har godt styr på deres grænser, og de har lige indskrevet i deres lov, at Israel tilhøre kun Jøder. Så hvorfor rekruttere 1000 folk i et andet land? Den gennemsnitlige Dansker er nok ret ligeglad med hvad der foregår på den anden side af jordkloden.

Kunne i forestille jer hvis vi gjorde det samme i et andet land, for at fremme vores interesser?

“Særligt Israel-venlige danskere skal i den kommende tid rekrutteres som meningsagenter for staten Israel.” Det er værd at huske på, at under Nuenberg retsagen var “jeg fugte blot ordre” ikke et forsvar.

Johnny
Gæst
Johnny

@Dingo

Det kan du godt have ret i.

Oversætteren
Skribent

Jeg har forstået det sådan, at Israel er meget afhængig af Vestens støtte i form af b.la. import/eksport. Jeg tror ikke, at Israel kunne overleve uden vores hjælp..

Johnny
Gæst
Johnny

Ja det kan der være noglet om. Jeg ved at de får stor økonomisk støtte fra USA.

Johnny
Gæst
Johnny
Oversætteren
Skribent

Haha.. Også min allerførste tanke!

Johnny
Gæst
Johnny

Haha 😀

Oversætteren
Skribent

Det er sjovt som de såkaldte nationalkonservative faktisk er meget logiske og har mange gode ting at byde på. Særligt ift. islam og demografi. Men så snart snakken falder på jøder og israel, så forsvinder al logik, og de bliver fuldstændig hysterisk.. Meget besynderligt..

Johnny
Gæst
Johnny

Ja det er som om at snakke om Israel er tabu, også selvom det ikke er “hadtale” men helt almindelig saglig kritik.

Lord of the Frogs
Gæst
Lord of the Frogs

Hun er vist halvt, but whatever. Det er i hvert fald goy gener der gør sig gældende hvad angår hendes fysiske fremtoning.

Oversætteren
Skribent

Hvorfor er du i privat dialog med Selsing?

Lord of the Frogs
Gæst
Lord of the Frogs

Han er en edomit-agent.

Lord of the Frogs
Gæst
Lord of the Frogs

Btw du glemte at linke til artikelen? En fejl?

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

717.000.000.000 dollars

4.610.310.000.000 kr.
– altså firetusind sekshundredeogti milliarder kroner.

Vil foreslå USAs økonomiske og militære bidrag til Israel som emne for en artikel. Selvom jeg udmærket godt vidste at det var absurd så blev jeg alligevel overrasket over hvor absurd det egentlig er. Hvis jeg havde samme evner som Dagens Blæsers skribenter, havde jeg selv gjort det. Det har jeg bare ikke.

Jeg forsøgte at lave omregningen fra dollars til kroner på valutaomregneren.dk men den kunne ikke registrere tallet…. så jeg måtte bruge lommeregneren.

www.breakingisraelnews.com/112267/trump-largest-aid-package-israel/