Hjem / Indsigt / SVT laver gyserfilm om Nordisk Alternativhöger

SVT laver gyserfilm om Nordisk Alternativhöger

Gysermusik.

Racemangfoldigt kattedamepanel.

Skjult kamera.

Redigering og mere gysermusik.

Det er nok ikke nogen nem opgave for den svenske regimepresse at stille dette metapolitisk projekt i et dystert lys, men dette er deres brave forsøg. Der er nogle gode segmenter med Christoffer Dulny, Daniel Friberg, Jonas Nilsson og Richard Spencer, men også en gang pinlige fordrejninger og det forudsigelige Charlottesville-narrativ, der er ved at blive en myte på linje med holocaust-fiktion.

I husker vel Heather Heyer, som den 12. august 2017 blev jagtet rundt i gaderne i Charlottesville af nazisten James Fields. Han kørte hende ned flere gange med sin Dodge Challenger, men heroisk kæmpede hun sig op på sine massive fedtstolper, og løb videre igen og igen. James Fields kørte til sidst op på siden af hende og huggede hende 1.488 gange med en machete, tog et hejseværktøj ud fra bagsædet og trak Heather, som stadig var i live, op på taget. James Fields, som tidligere var med til at installere de pedaldrevne kranieknusermaskiner i Auschwitz, kørte hende herefter til Richard Spencers sommerhus i Albany, New York, hvor de spændte hende fast på en grill. Så satte de gang i flammerne, og i de mange macheteriller, puttede de majs i det boblende fedt for at lave “hatecorn”. Deres maniske grin fik fuglene til at lette fra grenene i området. Heather åndede ud under denne grusomme mishandling. Hendes lig blev fundet efterladt ved den mexicanske grænse, hvor Fields og Spencer havde dumpet hende og i hendes fedtfolder plantet et skilt. På skiltet stod “Here’s a massive structure to kickstart the wall building, God Emperor”. I sandhed blev verden vidne til en ondskab som det alternative højre, sammen med Donald Trump, for altid skal bære skylden.

Men Dagens Blæsers læsere skal selvfølgelig ikke snydes, så her er den afdækkende reportage af de uhyggelige kommende massemordere i Nordisk Alternativhöger, som ufatteligt nok påstår at svenskere er hvide og at landet tilhører disse(!).

www.svtplay.se/video/19094567/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-19-avsnitt-2-1?start=auto&tab=2018

Træk tæppet op til øjnene. Hold en kær i hånden. Dette er skræmmende budskaber med had. Vi advarer.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
OversætterenJohnnyIngolf GaboldsenEn russisk flod Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
En Russisk Flod
Blæser læser

Det giver vel meget god mening at drage paralleller mellem Holocaust™ og Charlottesville, eftersom antallet af mord begået under disse begivenheder begge er nul.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Jeg har svært ved at vurdere hvilken skattebetalt venstreorienteret propaganda der er værst af BBC eller SVT.

Oversætteren
Skribent

Haha.. Boomere bliver aldrig klogere..

Johnny
Gæst
Johnny

Heldigvis er deres tid snart overstået, i takt med de bliver ældre og dør.

Oversætteren
Skribent

Ja.. Paradigmer ændrer sig en begravelse ad gangen..