Hjem / Samfund / GloboHomoGayPlex og den dybe stat helgenkårer McSkodfjæs

GloboHomoGayPlex og den dybe stat helgenkårer McSkodfjæs

“Hurra, McCain er død”-turnéen med krigsforbryderens kiste er ved at være slut. Nu proppes hans jordiske rester ned i Arizonas stakkels jord. De salte tårer har rullet uafbudt hos den jødiske presse, og dette vigtige værktøj for deres dagsorden, såvel internt i Amerika som i Mellemøsten, er et tab som de malker til fulde.

Time har altid været glade for McIsis. Hvem er deres chefredaktør egentlig…. åh g-d, (((Edward Felsenthal))), hvilket chok!!! Så deres 64-siders hyldest til denne omvandrende kræftsvulst på Amerika er altså ingen tilfældighed.

Folket har aldrig brudt sig om John McCain. Selv om han blev ophøjet til gudestatus af rodløse mediegiganter, så kunne hans ondskabsfulde gerninger og anti-amerikanske virke ikke skjules. Ja, de ville hellere have en kommunistisk, semimuslismsk halvneger som præsident end denne krigsliderlige Mossad-agent.

Nu har der så været de kirkelige handlinger, og igen har de sædvanlige mistænkte, helt i McCains ånd, brugt denne begivenhed til at spytte på Trump og det amerikanske folk der valgte ham.

Sådan hyldede jødepressen denne usmagelige hadceremoni.

Ikke mindst hans smælderfede, uforskammede skøge af en datter, som demonstrerede at ingen værdighed var til stede under denne “ceremoni”. Det var som et redaktionsmøde på New York Times, hvor man kunne komme af med sin galde over Drumpffff, mens man glorificerede globalismen, neokonservativ israelsk krigsførelse og den demografiske udrensning af hvide amerikanere i et USA med åbne grænser for den tredje verden.

Hvis man vil have et eksempel på det bræk som folk lukkede ud, så læse blot denne passage fra taler (((Joe Lieberman))), eller en hvilken som helst anden passage. Disse folk hader dig. De hader din familie, din jord og de ønsker dig undertrykt.

The greater cause to which he devoted his life was America, not so much the country defined by its borders, but the America of our founding values, freedom, human rights, opportunity, democracy, and equal justice under law.

George W. Bush var ligeledes til stede og hyldede terroristen. Yderst passende.

W er en tro soldat som trods alt har holdt lav profil, da hans dyrtkøbte Shlomo-krige ikke just har været et brugbart eftermæle i kampagnen mod MAGA-kursen.

Og selvfølgelig holdt Obama også en tale, og demonstrerede igen at de som hylder John McCains ækle liv, hans ækle gerninger og de folkemorderiske værdier han stod for, alle repræsenterer én og samme ideologi: Den rodløse globalisme; en verden uden fædrelande for hvide, med blandede, identitetsløse folkemasser som er letpåvirkelige forbrugere, og som indentificerer sig mere med Pepsi og Netflix end med deres forfædres blod, sved og tårer.

Denne dagsorden møder modstand og det er skønt at se dem græde tykt snot over denne forbryders alt for sene død.

Og tillykke til Donald J. Trump med at være en succesfuld forretningsmand, idet han til mindehøjtideligheden boede gratis til leje i alle talernes hoveder. Godt gået. Donald skulle dog nok have bremset sin sindssvage, djævletjenende datter fra at deltage med sin møntklippende autist af en ægtemand Jared Kushner. Men lad gå. Der er nok positivt at tage med fra denne befriende, skønne begivenhed.

Womp womp, flæske. Præsident Ostepops er bare så ond, så ond.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

7
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
OversætterenTom VensterIngolf GaboldsenJohnnyClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Johnny
Gæst
Johnny

Drumpffff !!!

Alle “Blue Checkmark Twitter” øf øf øf, oink!

Lord of the Frogs
Gæst
Lord of the Frogs

MÆN MÆN Time MÆgaSINEEN havde JO!!111 1 OgSå HItlERE på forSIDEN ENgang!!1½1! Obummer HUSSEIN ObAMA er jo opgså for den der i-SLAM! NÅ tilBAge til MIN thai TRANni porno (hæhæHÆHÆ) og fortælle PÅA fæsbog hvoR mæjet jeg HÆDER i-SLAM!!1½1½ høhøhøhø og bare patter!

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Sarah Palin var ikke engang inviteret, han er åbenbart så bitter på hende efter 2008. Det dog utroligt at det hendes Tea-Party politik, som MAGApedes har overtaget.

Tom Venster
Gæst

Trump må da være svært fornøyd med å ikke ha blitt invitert. Tenk å måtte se på fleskeberget Meghan McCain gråtende holde tale om skurken av en far. Bare det bildet der fikk meg til å grøsse. Grøss!

Oversætteren
Skribent

Sjovt som boomerne bliver med at snakke om USAs grundlæggende værdier. USA blev grundlagt som en hvid etnostat med stemmeret kun for mænd med en vis ejendom. Den første lov de indførte var, at kun hvide kunne blive amerikanske statsborgere og den anden lov de vedtog var at lægge told på import fra udlandet.