Hjem / Danmark / Håndtryk til Abdullah, spytklat til Jensen

Håndtryk til Abdullah, spytklat til Jensen

Jeg er sur i dag. Denne artikel reflekterer min sindstilstand. At skulle behandle dette emne tager år af mit liv. Jeg er ikke skuffet så meget som jeg er fyldt med harmdirrende hævnlyst og en tørst efter Retfærdighedens Opgør.

Vores ubegribeligt tåbelige regering, der, som i 2001, kom til roret for at få styr på de fremmedes invasion og hærgen, er en vedvarende hån mod det danske folk og udstiller hvor ubrugeligt, skadeligt og ynkeligt vores demokrati er. Igen.

Disse partier, foruden dem der ikke eksisterer længere, for eksempel Centrum Demokraterne, er skyldige i at have importeret de fremmede. De er skyldige i dræbte danskere, der én efter én er blevet knivstukket, mejet ned med bil, skudt eller på anden måde har mistet livet som en berigende afslutning på deres danskerliv. De fleste af os har haft negative oplevelser i større eller mindre grad med usle perkere og andet skidtfolk. Politikerne har ÉN opgave, og det er at få disse sataner ud af vores land. Det er deres mandat. Deres pligt. De skal løse det blodige problem, de har påduttet folket.

Men i stedet giver de dem danske pas og sidestiller de invasive brunhuder med det hellige danske folk. Det er i sandhed landsforræderi på et højt plan. For at bløde lidt op og sætte deres uduelighed i et lyserødt skær, så lefler de for frikadellesegmentet og laver pinlig, tåkrummende symbolpolitik. Alt sammen gennemgået minutiøst på Dagens Blæser.

Nu er næste kapitel klar i denne ynkelige bog, og en meningsløs diskussion for og imod deres seneste tiltag er den lune delle man vifter foran hundens næse for at gejle den op og holde dens opmærksomhed. Muggier skal nu give hånd til en borgmester, når han får dansk pas…. Hvad er det for et klovneland vi skal rydde op i?

Og skal jeg hoppe på krogen og skose de socialdemokrater, som er imod, fordi det kan betyde at en shariaparasit, eller Buddha-klovn skal give hånd til en kvinde? Suk. SUK!!! Jeg brækker mig.

To S-borgmestre vil ikke kræve, at udlændinge skal give hånd ved en ceremoni i deres kommune for at få dansk statsborgerskab.

This is b8 m8.

Borgmestrenes udmelding kommer, efter avisen lørdag beskrev et kommende lovforslag, hvor de sidste detaljer er ved at falde på plads, om en ceremoni, som udlændinge skal deltage i for at få statsborgerskab.

Hold op med at uddele dansk statsborgerskab! Ingen skal modtage denne højhellige ære andet end i ganske særlige tilfælde, hvor en ekstraordinær heltegerning udløser det som en ærestitel. Lidt i stil med Dannebrogsordenen. Ikke til Habib fra Mogadishu, for satan i helvede.

En typisk Støjberg-dansker. Muhammad gav hånd. Nu kan han stikke den permanent ned i danskernes honningkrukke.

Her fremgår det, at “en eller flere repræsentanter fra kommunen i forbindelse med ceremonien mødes ansigt til ansigt med deltagerne og trykker dem i hånden (udveksler et håndtryk)”.

Men i Ishøj Kommune bliver det ikke et krav, fastslår borgmester Ole Bjørstorp (S), uanset om kommunen i så fald bryder loven.

– Det er der ikke noget at gøre ved. Jeg er nødt til at forholde mig til, at vi har religionsfrihed i Danmark. Det er det afgørende for mig, siger han til Jyllands-Posten.

Vi har ikke religionsfrihed i Danmark. Du har set for mange amerikanske film, din flommefede nar. Læs Grundloven.

Over for TV 2 uddyber Ole Bjørstorp, at det ikke er muslimer, der vil komme i karambolage med loven, men en anden religiøs minoritet.

– Jeg har aldrig oplevet, at muslimer ikke vil give hånd, men jeg har oplevet det med buddhister. Skulle jeg så til at indberette dem? Det ville være helt ude i hampen, siger Ishøj-borgmesteren.

Fremmede skal ikke have statsborgerskab. Punk-tum. I den tid de er på gæstebud – nogen hele deres liv – er det naturligvis “skik følge eller land fly” som er deres rettesnor. Vil buddhister ikke give hånd eller hvad? Hvad er det for noget pis?

Steen Christiansen (S), borgmester i Albertslund Kommune, deler hans synspunkt og siger til Jyllands-Posten, at man er ude på “et skråplan”.

Ceremonien er en del af den indfødsretsaftale, der blev indgået mellem regeringen, S og DF i juni. Den skærper kravene for at få dansk statsborgerskab.

Jeres opgave er at fjerne den kniv I har stukket i ryggen på det danske folk og fratage de pas i allerede har uddelt i hundredtusindvis til rakkerpak fra den tredje verden! Usle mongoler.

Til Jyllands-Posten udtaler udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V), at hun ikke ser manglende efterlevelse at et lovkrav om håndtryk som en potentiel udfordring.

– De danske borgmestre opfylder selvfølgelig den pligt, som de har i den danske lovgivning. Det anser jeg ikke som et problem. Borgmestre kan jo heller ikke bare se bort fra for eksempel planloven, siger hun.

Venstre-borgmester fra Vestegnen, Greve Kommunes Pernille Beckmann, vil ikke kalde Inger Støjbergs forslag for decideret tåbeligt. Men hun har et forbehold.

– Jeg synes, at princippet er rigtig godt, men det giver en skæv fordeling, siger hun til TV 2 og uddyber:

– I Danmark har vi 14 kvindelige borgmestre, som vil blive udfordret på, at nogle mænd ikke vil give os hånd. Omvendt vil de mandlige borgmestre i de resterende kommuner blive udfordret på, at kvinderne ikke vil give dem hånd.

Klovneudtalelse fra en pinlig klovnepolitiker i et nordligt beliggende klovneland. Båt. Båt. Rystende. Det eneste der kunne være acceptabelt ville være, hvis en borgmester nægtede at trykke de brunes hænder, fordi han ikke ville være medvirkende til Folketingets forræderiske befolkningsudskiftning og alt hvad det indebærer af ydmygende ceremonier for borgmestre. “Nej, landssvigere på Borgen, jeg har ikke inviteret denne djævel fra Pakistan. Mit eneste mål er med alle midler at fjerne dette ildelugtende fremmedelement fra min kommune og mit land; ikke give det hånd!”.

Hun frygter, at det kan komme til at skabe konflikter i kommunerne, at de enkelte borgmestre og repræsentanter fra kommunerne pludselig skal gøre krav på et håndtryk.

– Det her sætter os i et andet lys, fordi andre menneskers skæbner bliver placeret i vores hænder. Det, synes jeg, er bekymrende for lokaldemokratiet. Jeg synes ikke, det skal ligge hos kommunerne at holde en ceremoni, som kan skabe konflikter.

Konfilkten er ikke at en eller anden fandens perker ikke vil give hånd. Det er at I importerer en million fremmede ind i danskens hjem og giver dem skødet til hans arv, hans børns fremtid, hans families trygge bolig. Det er konflikten, fede udyr.

De sidste detaljer i lovforslaget er i øjeblikket ved at falde på plads. Hvornår det konkret skal behandles i Folketingssalen, er dog endnu ikke meldt ud.

Socialdemokratiet vil ikke udtale sig, før folkene i partiet har læst lovforslaget.

Danmark for danskerne. Udlændinge ud. Politikere, efter retsopgør med overholdelse af love og regler, i kraner.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenClaus BoatsinkerIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Nogen der kan huske venstrefløjens RAMASKRIG, da enkelte mandelige præster nægtede at give hånd?

jyllands-posten.dk/indland/ECE3459190/Jurist-Helt-gak-n%C3%A5r-pr%C3%A6ster-ikke-vil-give-h%C3%A5nd/

Oversætteren
Skribent

Hvad er pointen med love, hvis ingen følger dem? Liberalisme bryder altid sammen..