Hjem / Danmark / Skal vi lege Paludan?

Skal vi lege Paludan?

Med en titel som denne føler jeg at jeg har brug for at sige “No homo” inden vi går videre. Når det så er gjort, så er den nye “Paludan” leg faktisk meget uskyldig.

I en fynsk skolegård har almindelig fangeleg og røvere og soldater taget en voldsom drejning.

Det fortæller Christian Hansen, der er far til 10-årige Mathias, som går i femte klasse på den pågældende skole.

– Min søn kommer hjem og spørger mig, hvem Rasmus Paludan er. Det undrer mig, at en dreng i femte klasse kender hans navn, så jeg får uddybet historien, fortæller den 41-årige far, som til daglig er konceptudviklingschef i en virksomhed i Odense.

Indsæt uhyggelig musik

Muslimer i bure
‘Rasmus Paludan-leg’ går i alt sin enkelthed ud på, at eleverne bliver inddelt i tre hold – kristne, jøder og muslimer. De kristne – med en leder, Rasmus Paludan, i spidsen – skal fange jøderne og muslimerne og sætte dem i bure, som de skal forsøge at slippe ud af.

Selvom det lyder meget sjovt så lyder det som om det enten er en misfortsået tolkning af legen eller at legen er påfundet for en overskrift og lidt opmærksomheds skyld. Jeg tvivler seriøst på at børnene kan blive enige om reglerne for en ny leg hvor man kan blive fanget og kan slippe løs igen, særligt uden voksen organisation.

– Jeg bliver en smule skræmt, da jeg hører det. Min søn har allerede nu fået serveret en fortælling om, at nogle mennesker er gode, mens andre er dårlige

Vær skræmt Sojafar, objektiv moralitet er moderne igen!

– og at det er de kristne, der er de gode.

Hvor er løgnen? (Hedenske revolutionærer plz no bulli)

– De ældre elever på skolen forholder sig til Rasmus Paludan som satire. Han er et kæmpe YouTube-fænomen, og det kan de store børn og unge tilsyneladende godt sortere i – men det er jeg ikke sikker på, at de små kan, fortæller den bekymrede far, der har kontaktet skolen, som har taget hånd om situationen.

Jeg troede engang at tandfeen fandtes og at regeringer var til for folkets bedste. Jeg lærte senere at verden var anderledes end jeg troede.

Hvad børn tror ændres med alderen… Med mindre man bliver medlem af for eksempel Enhedslisten, i så fald holder man fast i at de voksne skal tvinge de andre til at dele deres slik eller tage det fra dem.

– Og i øvrigt kunne det have været alle mulige andre end lige Rasmus Paludan. Børnene spejler jo bare den virkelighed, de er en del af. Det kan vi så tænke på, når vi kigger ned i skolegården og ser børnene bure ‘muslimer’ og ‘jøder’ inde, mens de kalder dem alt muligt grimt – præcis som Paludan og Stram Kurs gør til demonstrationer.

Hvis børn spejlede virkeligheden så bogstaveligt som det fremstilles her ville legene “Journalist” og “Politiker” -hvor man henholdsvis lyver om de andre i klassen, og inviterer tosprogs-klassen til at tage de andre i klassens madpakker mens man selv tager af klassekassen- være voldsomt populære.

Børn opfører sig som mennesker gør, hvis der ikke er et samfund der fortæller dem at de skal opfører sig anderledes. Børn løber, slås, og leger os-mod-dem lege fordi det fra naturens side er gavnligt at de lærer de ting hvis de vil overleve.

Rasmus Paludan er blevet noget nær et YouTube-fænomen.

Og folk ser med.
Rasmus Paludan er blevet noget nær et YouTube-fænomen. På YouTube og Facebook kan alle følge med i Stram Kurs’ kamp for et race-rent Danmark. Partiet har 8.200 abonnenter på YouTube – til sammenligning har partiet Venstre 724 abonnenter – og Stram Kurs’ videoer fra diverse demonstrationer er siden juli 2017 blevet set mere end 5 millioner gange på partiets internetkanaler. Det samme er Socialdemokratiets videoer – på elleve år.

Vi kan sige meget om Paludan, og det bliver vi ved med, men han er sgu mere underholdende og opmærksomhedsskabende end den etablerede politiske elite.

– Vi er efterhånden meget svære at ignorere – både for de store medier og for de andre politiske partier. Men det er også i sidste øjeblik, hvis vi skal nå at bevare Danmark og danskerne, lyder det bekymret fra Paludan.

Paludans liberale nationalisme fokuserer på at muslimer ikke kan lide bøsser og andre danske (liberale) ‘værdier’, ikke på at Danskerne er et folk og som sådan har ret til sit hjemland. Hvis han fik magt kunne han måske løse det mest presserende problem, befolkningsudskiftningen, men hvis man ikke gennemfører en omvæltning af vores politiske-, journalistiske- og uddannelsesinstitutioner, så vil problemet bare komme igen efter en lille pause og en masse liberalt propaganda. Han prøver at vende deres individualistiske frihedsfikserede narrativ mod dem selv, men det er stadig (((deres))).

Og selvom jeg er enig i at nationalismen har brug for opmærksomhed for at kunne redde danmark og danskerne, så mener jeg slet ikke det er sidste øjeblik endnu. Vi kan altid redde os selv indtil der kun er nogle få håndfulde af os tilbage, det er bare et spørgsmål om hvor meget vold der skal til.
(Dette er ikke en opfordring til vold, men en anerkendelse af at et folk i mindretal ikke vil kunne stemme sig til selvstyre, og må bruge vold eller truslen om samme for at opnå deres mål)

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

12
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
4 Tråd kommentarer
7 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
9 Kommentarorer
Lord LollandOlmerDen Funklende VibeJohnnyKristian Niss Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Mere løgn: Paludan og Stram Kurs har aldrig sagt noget negativt om jøder..

Kristian Niss
Gæst

Når det så er sagt har Grev Lolland ret i at han ville kunne fixe en del af vores problemer hvis han blev kejser. Danmark ville gå fra 1/10 til 6/10 right quick.

Who knows. Måske er Paludan den fysiske manifestation af antisemitisme, men formår bare at skjule hans astronomiske powerlevel.

vil dog ikke holde vejret mens jeg venter på at han starter crystalnacht 2.0

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Utroligt. Er der da ingen grænser for, hvad Generation Folkemord kan finde på?

Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Snart i skolegården: “jeg er fra Godthåbs dødspatrulje 14. Du skal være igloperker denne gang”. “ØV!!! Så vil jeg have lov at være patruljeleder bagefter så, altså!!”

Johnny
Gæst
Johnny

Bang Bang Bang jeg skyder dig!

Åh nej, mit sælspæk!

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

jeg tror det er faderens racistiske undebevidsthed der slår igennem her. YouTube videoerne viser jo netop Paludan og co. som dem der er “spærret inde” bag politi tape. Tror det er faderen der straks tænker bødler og ofre når han hører om lege mellem danske børn og minoritets børn.

Johnny
Gæst
Johnny

I min barndom, da vi løb rundt med “finger pistoler” og var cowboy’der og indianer, skød vi altid indianerne 😉

Den Funklende Vibe
Blæser læser
Den Funklende Vibe

Nu spørger jeg nok lidt dumt – Men er der rygter om at Paludan er bøs’? Og hvorfra stammer de i så fald?

Olmer
Blæser læser
Olmer

Lolland har ret. Vi vil være i stand til at rede os selv indtil vi ikke er særligt mange tilbage. Det er kun et spørgsmål om vilje og vold. Husk Rodesia!
Intet er tabt, før alt er tabt!