Hjem / Indsigt / Scandza, medier og Hortler

Scandza, medier og Hortler

Her er et par udpluk, som Dagens Blæsers hæderlige redaktion har fundet relevante at viderebringe. Først og fremmest et interivew med hovedmanden bag Scandza Forum, Frodi Midjord, der fortæller ikke blot om tidligere og kommende arrangementer, men også om hans egen baggrund og mål samt en temmelig interessant analyse af de forskellige politiske klimaer i de respektive skandinaviske lande. Interessant ikke mindst fordi det igen belyser det paradoks, at Danmark, som har et på papiret frit debatklima og en “””stram””” udlændingepolitik, ikke fostrer den store nationale scene, mens Hanrejsriget hinsidans, Sverige, har en bomstærk, handlekraftig national fløj. Så mens vores politiske og demografiske situationer skulle pege på Danmark som værende i den sundeste relative tilstand, så vil mange, jeg selv inklusive, vurdere at Sverige i øjeblikket har de bedste chancer for at overleve den katastrofe som udfolder sig disse årtier.

Lyt selv til Frodi Midjord og John Morgan her.

En anden god betragtning jeg stødte på var dette tweet:

At journalistik i dag er copypasta er ikke nyt. Man kan finde klip med amerikanske nyhedsoplæsere på utallige kanaler, som alle læser samme, ordrette manuskript. Det virker som om du ser din lokale station, men narrativet, indholdet og dagsordenen er alt andet end selvstændigt. Samtidig lukker de ensrettede medier alle alternativer ned, og prøver på bedste vis at stække ytringsfriheden. Enten under dække af at bekæmpe “had” eller “falske nyheder” (lille spejl på væggen…).

Da jeg tidligere søgte efter nyheder fra Chemnitz, fandt jeg side efter side efter side med den samme overskrift, samme artikel på alle mulige forskellige nyhedssider. Der var kun én reportage, den var brygget sammen af (((Associated Press))), og da de store redaktioners tid er ovre, så består nyhedsdækningen i højere og højere grad af ekkojournalistik. Trykpressen er udkonkurreret af nettet, og deres troværdighed, som kunne være det store loyalitetsskabende salgsargument, er i bund fordi de har skrottet objektivitet og gjort deres platforme til propagandaorganer for en rodløs, globalistisk elite. De hader folket. Folket hader dem. Lige nu har de råd til at drive disse undergravende foretagender med underskud. CNN har ikke flere seere end for eksempel X-Factor en lørdag aften i Slikskålsdanmark, men dette gør ikke at de ændrer kurs.

De har valgt dagsorden fremfor nyhedsdækning. Vi har påpeget hvorfor denne kontraproduktive kurs er lagt.

En sidste lille historie fra The Big Bagel: Der blev fundet skriblet hagekors på ambulancer akkompagneret af diverse slogans. Normalt (altid) er disse “angreb” iscenesatte af jøder selv eller en variant af brune mennesker. Det er 100% af tilfældene, og det interessante er blot hvem af disse to mulige kandidater, der er bag det denne gang.

Muligvis stiller jeg for store krav til folks evner, men hvorfor er det så svært at tegne så få streger? Jeg kan se at vores ven her har lavet et kors først, og så sjusket påført de afsluttende streger. Kun ikke-hvide kan udføre dette simple symbol så kluntet.

Her har vi så gerningsmanden. Gættede du rigtigt? Det var vist Durka Durka der tog præmien denne gang.

Det var dagens udvalg af redaktionens favoritter. Hav en god dag.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenClausLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Hvis du ikke kan skabe et 100% korrekt hagekors ud af hvilket som helst materiale så er du en forræderisk jøde-elsker.

Oversætteren
Skribent

Sjovt som historien gentager sig selv..